Pyssel.

Eftersom jag inte jobbar idag,
blir det till att vara i lägenheten.

Mor tänkte komma och joina mig. Vi ska städa och plocka. Även måla lite i fönster och så som nyss ha blitt spacklade. Vi måste göra allt klart och så för i morgon åker jag och Evve in för att köpa golvet. Vi måste även vara inne i tid, innan de öppnar. Så jag hinner med att ta så många paket jag behöver. Dom värkar gå som smör i solsken.

Så jag hoppas att jag kan flytta in nästa vecka!

Beställd!

Igårkväll beställde jag lite saker till lägenheten. 

          


Ett drapperi till badrummet, påslakan x2 och sen en gardin.
Allt blev ca 300kr vilket jag tyckte var ett riktigt kap. Eftersom jag dels köpte två paket av påslakanet och sen de andra. Handdukarna till drapperiet struntade jag i. Känns som att de inte är lika viktigt.


Du är en av dom bästa.





..och det är din dag idag.

Solle!

Usch vad tidigt jag var uppe nu på en lördag.
Och då handlar det inte om jobb.


Utan nu sitter jag och väntar på Maja och Erland, för vi och Evve ska till Sollefteå. Ska tillbringa dagen där, och sedan crousingen på kvällen. Ska bli riktigt kul. Synd bara att en annan ska jobba i morgon klockan 07. Men får väl härda lite. Och inte ge allt för mycket gärnet.


Men jag tror att jag blev överkörd inatt av någon eller något. Anyone?
För det var länge sen jag kände mig såhär morgon trött.


Aja, frukosten är nerpackad och jag är laddad, nästan.

Hej.










Liddididi diii.

Då var det fredag igen.
Jag som nyss tyckte det var helg.

Idag ska jag jobba kväll. Slutar halv tio. Sen är jag ledig lördag och jobbar söndag. Men det stoppar inte mig från att följa med på crousing i morgon i Sollefteå. Planerar man rätt så går allt. Och det ska bli skit kul!

Måste bara säga att jag älskar min hårfärg nu.
Spelar ingen roll om någon säger något annat. Still super nöjd!



Även om de kanske bara är vanligt mörkt och lite slingning på sidan.
Men det behövs inte så mkt för att bli bra!



Senare ikväll när jag slutat sitter det väl 2 pepparkakor hemma. Far och Annalena kommer hem från Turky ikväll. Får se om jag kanske hinner före dom ändå. We will see.

Nä, nu ska jag dona lite av det sista.
Sen go for work.

Älskar denna lugna låt.


Yammii.

Bakade bröd ikväll.


Tänkte baka ännu mer. Men ville först se om det blev bra.
Längtar tills jag flyttar, då blir det mycket hemmabakt bröd.
Känns mycket nyttigare. Nu gjorde jag med solrosfrön och morrötter.


Full rulle.

Ledig idag. Men var tvungen att gå upp med tuppen ändå.
Eller ja, tvungen och tvungen..vaknar ju tidigt i alla fall.

Så idag har vi beställt tapeterna till lägenheten. Så nu är det klappat och klart. Ingen återvändo. Men det känns så bra. Takena var nymålade i nästan alla rum nu, så fint!

Sen har jag och mor varit och kikat på lite saker jag ska ta dit. Kikade igenom lite låder osv. Käkade lunch på spice också. Sallad för mig. Tror det har blivit en sallad varje vecka där för mig nu. Tur jag tar sallad i alla fall.




Fixade även så jag har el från och med då jag får flytta in.
Har vart så till och från vad man ska välja.
Och det blir ju inte lättare när man inte kan något om sånt där skit.
Men detta blir nog bra.





 


Fresh!

Hade planer att städa reält här hemma idag.
Eftersom jag inte hade hört något om att jag skulle jobba. Men precis nu dök det upp jobb. Super! Så jobbar 14.00-22.00 idag. 

Nu ska jag slänga mig i duschen, sedan käka frulle, och fixa någon matlåda!

Ciao!

Vilken helg, vilken lördag..vilka vänner man har!

Hade värkligen en super bra helg.
Fredagkväll drog först jag och evve in till stan och käka. Sen tillbringades resten av kvällen hemma hos mig. Ante tog hem en hel del polare, dom grillade osv. Så en annan kom ju i säng alldeles för sent. Eller tidigt kanske man ska säga, på morgonen.

Lördagen var det min tur att grilla. Och vi hade så trevligt alla. Även ante drog några polare hem också. Kvällen kunde ju inte bli så mycket bättre! Vi avslutade med Smedjan. Och där var det också hur kul som hällst!

Söndagen var vi rätt slut. Jag och nicke vaknade rätt tidigt, typ halv 8. Men låg kvar i sängen och myste o lyssnade på regnet, som bara öste ner. Tills plickten kallades. Då jag kände att jag måste städa. Haha. Vilket resulterade att jag måste väcka Evve också, hihi. Men annars vart det mycket slöning, film och även en pizza.

Mot kvällen drog jag och Nicke till lägenheten en sväng och fixa lite. Sen åkte vi till Hassela. Vart lite bus, körning med radiostyrd båt och film.



Åkte hem för ett tag sen,
för klockan fem ska jag börja jobba.

Satt nyss och tänkte på mina vänner. Vad skulle man göra utan er. Och dom allra närmaste. Även om ni kanske inte är så många, så har jag hällre få..men dom bästa! Älskar er! ♥



Just nu mår jag så himmla bra.
Puss på det!


Snykking.

Som sagt drog jag och evve till stan idag.
Eller rättare sagt blev det birsta och staden.

Men våra ärenden gick snabbt, så vi kom hem jätte bra tid.
Köpte med oss en baguette från ica och drog ner till mig. Evve hjälpte mig då att färga mitt hår, och även klippte till den korta sidan.



Evve hungrig som en varg!



Jag full med hårfärg.


Idag har det ju varit super kanon väder, tills regnet kom.

Blir ju ändå film för mig med tjejen ikväll igen. Så då får det gärna regna. Vi ska göra chokladpudding med grädde, och även rån och strössel till. Mumms! Jag har även köpt till coctailfrukter (sånna där röda man får i drinkar). Tycker dom är så himmlans goa!


Glajjerna, musik på och en piggelin i handen! Sommar!


Finaste vädret!!

Idag viste jag inte om jag skulle få jobba något.
Men det blev inget.

Och måste ju säga att även om pengar är super,
men inte grinar jag när vädret är såhär underbart!

Så idag blir det stan med Evve och göra lite ärenden.
Sen ikväll ska jag vara med tjejen.

Dagarna springer iväg.

Gud vad dagarna går fort.
Jag hinner inte med mig!

I helgen gjorde jag inget spec, utom att firade farmors 70års dag. Annars jobbade jag. Och de är då man får tänka på pengarna.

Och fina dagar har vi fått också. Och även regn. Men det är ju så härligt när solen är framme och man känner hur sommaren är påväg.



En bild för någon helg sen i hassela. Myser i solen med massa goa gubbar!


Idag blir det jobb också.
Evve börjar nästan som jag. Så istället för att hon och även jag ska sitta själv och äta frulle så kommer hon hit med sin. Våran lilla grej vi brukar göra när vi kan.

Idag..

..är jag ledig.

Ska börja med att tvätta. Sen ska jag nog dra till brorsans stuga.
Där är pojkarna och mor. Alltid lika kul och träffa dom.



Men ska jag vara ärlig har jag inte gått utanför min stuga än. Så jag vet inte vad det är för väder. Men någon sorts av sol skiner igenom. Igår hörde jag att det skulle bli regn. Men kanske inte blir så då, hoppas.

Men som sagt, först tvätt.

Memories.

Kikade igenom massa gamla bilder på datan.
Gör det lite då och då, och tycker det alltid är lika roligt.

Men nu ska jag sova.
Godnatt.


Bra låt.


Sommar.

Vart tagen på sängen i morse.
Har alltså jobbat hela dagen idag.


Nu längtar jag tills man kan vara ute och grilla, dra en tältning med sina nära och kära. Och när man hör hur det knastrar i skogen, så man blir skrajj. Eller skriker för att de är en spindel i tältet. Vara ute om kvällarna! Det är ju så mysigt. Denna sommar hoppas jag det blir mycket bad. Ska satsa på en bad-sommar!



Aja, det är iallafall inte långt kvar tills det värkligen är sommar. Nu ska jag lägga mig och se Gossip girl. Sen knoppa. Ska även jobba i morgon. Men börjar inte förrän 12.30 - 21.30. Blir finfint hä.

Helgen!

Fredagkväll drog jag till Hassela. 

Den slutade med att jag, Nicke, Sara och Erik såg film och käkade glass. Vi hade köpt Ben and Jerry glass. Dom är ju så goda! Det vart i alla fall en hel lugn kväll. Skönt som tusan.

Lördagen var det dags för dop för Linda och Uffe med lilla Edvin. Det var jätte fint. Och jag blev gudmor så även jag stod där framme. Känns jätte bra.

Kvällen vart också lugn. 

Söndag, var en jätte bra söndag. Jag hatar annars söndagar, men denna kändes inte som en vanlig söndag. Mycket bus och mys.

Åkte hoj med nicke. Var super kul! Vi åkte och umgicks med lite folk och så. Sen på kvällen drog jag, han, Sara och Erik in till stan för att gå på bio. Vi såg Iron Man 2. Tyckte den faktiskt var bra! 



Nu är det ju redan måndag igen. Och jag ska dra med mig Ante på tippen. Vi ska ta med all skit som blitt nu från lägenheten. 

Take Care.


 

Så fina!

Nu ikväll när jag kom hem,
så hade jag en fin överaskning som väntade.




Anna-Lena hade köpt 2 skålar och ett kak fat till mig. Dom är jättefina. Hon tänkte att dom skulle ju passa super i mitt framtida svarta kök. Och visst kommer dom göra det!


Nu ska jag lägga mig och se film. Förmodligen somna innan halva. I morgon kommer jag nog kliva upp tidigt även om jag är ledig. Först dona lite här hemma, sen dra till lägenheten och riva.

Natti.


Vädret!

Vilket underbart väder!
Och jag har nyss kommit in från en prommis. Men jag skippade att sola. Var alldeles för varmt ute för att ligga och grillas i något sådant. Nu snart ska jag fixa lunch. Sen dra och jobba!

Ha en bra dag!

Godnatt.

Dags att knoppa.

I morgon blir det jobb. Men börjar inte förrän 13.00. Där emot så ska jag direkt till tjejen efter jobbet, så det kommer bli en lång dag.



Om det inte är allt för dåligt väder i morgon, så tänkte jag ta en prommit upp på byn och dra en solning. Skönt att komma ut och även att sola!

Vet inte varför, men har jätte ont i huvudet ikväll. Jag som aldrig brukar ha det.
Kanske är det för att jag inte ätit någe mjukbröd på hela dagen?

Haha, skojja.
Men ont i huvudet har jag..mycket.

Halva veckan gått.

Dagen har bestått av en prommis med Jess sen drog vi och hälsade på Zandra. Var också till lägenheten en sväng. Zandra och jag blir nämligen grannar.

Även Evve kom förbi när vi satt hos Zandra. Jag fick sånna där namn klister-lappar som jag nu har satt på både brevlådan och dörren. Tack så mycket!



Nu är jag hemma en sväng. Ska strax åka och jobba till kl. 20. När jag slutat blir det att åka till lägenheten än en gång. Då ska vi bestämma hur mycket spackel och tapeter osv som behövs. Känns jätte bra.


Min mindre kolhydrater taktik funkar än. Hoppas jag kan hålla det ett tag till...

Haha.


Funderare.

Kanske man ska börja dra ner på pasta och potatis och sånt?
Typ GI metod fast inte fullt ut då. Men tror det kan vara bra ändå.


Fynd ala me!

I morse drog jag och Evve in till birsta för att checka in lite tapeter.
Och jag kom hem med kökets och sovrummets fondvägg. Dessutom blev allt ca 395kr. Skit billigt ju.

Så vi drog oss på skopunkten för att se om det fanns några sommar skor. Såklart går man ju aldrig ut där i från tommhänt. Men även där vart det inge farligt pris. Känns super!

                                    


Dagen har varit jätte bra hittills. Och fint väder också. Men såg just att det började regna. Fast det gör inget nu när man antingen bara ska till lägenheten och dona eller inte göra nått spec.

Det går som på räls.




Evve kom och hjälpte mig ikväll och rev tapeterna.
Vi hann alla tapeter, även i kök,hall och sovrummet också!

Tack så mycket för hjälpen!
Nu ska jag se lite serie.

Helgen har varit super.




Jag åkte som sagt till Hassela redan på torsdag kväll. På fredagen drog jag, Nicke, Sara, Erik och Jenny till stan. Först för att uträtta lite ärenden, sen vidare till Maja och Erland. Där spenderades kvällen. Jag och Nicke drog senare på natten till mor och sov där. Medans dom andra sov hos Majs. En hel-bra kväll!

Lördagen var vi i stan hela dagen. På någe lastbils-grejs och sen yrade vi runt lite i Birsta igen. Åt slush och glass. Senare mot eftermiddag/kvällen drog vi till Hassela. Där såg vi film och hade det mysigt. Frasen finns det hjärte-rum, finns det stjärte-rum stämmde bra in då. Mys.


Jag skulle även jobba denna söndag. Så det var bara att palla sig upp i morse vid 6 tiden och dra hem till Matfors för att jobba några timmar.


Nu har jag slappat någon timme.
Så nu tänkte jag dra till lägenheten och riva lite tapeter och sånt jocks!




RSS 2.0