HAPPY NEW YEAR!


I morgon!




I morgon är det inte någon vanlig dag.
Dels är de ju nyår, men sedan är de ju även bland annat majas dag! Hon fyller nämligen 20år. De ska vi såklart fira stort! Så vi får slå 2 flugor i en smäll. Lägger in detta idag eftersom i morgon lär de ju vara full rulle på andra saker.

På kvällen i morgon ska vi vara hos maja iallafall. Göra go mat och massa sånt. Så det blir till att vara där ikväll också för att fixa och trixa. Hoppas detta nyår kommer bli super! Förra jobbade man ju. 

Annars just nu så sitter jag och ska ta mig nått att käka. Sen kommer sara och nicke hit. Då bär de av till staden. Hoppas ingen orkar gå i birsta eller stan idag. Skulle ju vara ganska skönt. Slippa allt trängsel och folk som är som rovdjur. 

Pappa berätta när han sist var i birsta själv, (händer inte ofta, men han skulle köpa en julklapp på egen hand), då hade han hade gjort upp en egen plan för att komma fort där i från innan paniken slår ut:
- Jag tar affären som är närmast rulltrappan. 

Och eftersom jag vet hur mycket han hatar bara av att gå på ica när de är som värst.
Så höll jag på att skratta ihjäl mig innombords.

♣   ♣   ♣

Aja, nu blire till att äta. Magen börja prata för sig själv. Och vore ju tråkigt om den stack i från mig. Eller ja, en liten del gör väl inget om den stack. Hehe.

Morsning korsning!

28 December

I morgon är sista dagen jag jobbar till jag bär mig hemmåt. Men jobbar på fredag igen. Tänkte ju fira nyår här uppe i åre. Men nu slutade det med att vara på hemmaplan istället. Vilket jag tror kommer bli super ändå. Fast känner en liten panik ångets över en sak. Som jag nog inte är ensam om som tjej. Vad ska man ha på sig!?


Och som vanligt tycker jag att  garderoben är helt tom, finns inget att ha på sig. Någon som känner igen den symtomen kanske? (där har vi fördelen med att jobba nyår). Sen är det ju massa röd dagar nu. I morgon hinner jag absolut inte gå och kika efter något. Så det får bli på tisdag. Sara behövde också gå en sväng, så vi får väl göra de bästa båda två till att leta. Hoppas värkligen på nått riktigt fynd, de är ju trotts allt mycket rea nu..tror ja?

Kanske ska träffa maria en sväng också, de hoppas ja värkligen på. Var inte precis igår.

Nä nu är jag så härrans trött. Så jag avrundar här. Kanske inte nått givande inlägg precis. Men de kanske inte är så ofta de häller. Hehe. Godnatt med er! Sweet dreams!

Let your body decide.


Några dagar sen..

..man skrev.
Nu har även julafton och så varit. Jag fick fira den hemma, med alla nära och kära. Var även i hassela några dagar. Fick lite egen tid med sara också. Älsklings tösen. Måste ju bara berätta att igår morse tänkte jag och nicke dra in på mellandags rean. Och de gjorde vi. Synd bara att inget var öppet! Utom mediamarket o dom. Men vi hade inget på dom att göra, så fyndade 2 matlådor på Willys istället. Haha!

Ja, som ni vet är man tillbaka uppåt. Igårkväll vart det till att packa upp alla påsar jag haft här uppe. Kläder o annat skit. De tog sin tid, men nu är de nästan klart. Fick ihop en hel del smuts tvätt också. Jag tycker inte om när kläder legat i plast påsar länge. Då känns de som de bör tvättas efter ett tag. Så ska ta och lära mig tvättmaskinen här också i morgon tänkte jag. Så hittills går de väl bra här uppe. Lite ensamn nu bara. Tv kanalerna vill inte som jag vill. Men de fixar väl sig snart. Äntligen har jag även mina högtalare! Vad vore allt utan musik? Exakt.

Idag har jag jobbat. Var inne på hotellet denna gång. Fick lära mig lite olika saker. De gick jätte bra iallafall. Hade faktiskt riktigt kul. Jag gick ju inte själv, så de vart mycket flummerier. Jobbar även i morgon, men då blir det ute i lägenheterna. Har tydligen jätte mycket att göra då. Fast börjar inte förrän 10, så får lite sov morgon. Skönt.

Annars nu har jag pysslat lite. Gjorde mina apelsiner! Så nu luktar de även jul här hos mig! Wiiho! Var ju tvungen att knäppa en bild. Så här har ni mina apelsiner, så får ni hare kingen! Heejsvej!


20 December

Och det vankas förmodligen julbord. Lär nog bli super kul om det blir av. Men vi får se. Om inte annat känns de som kvällen kommer bli bra hur som haver.



Gårdagen va väldigt bra. Först var vi ute i birsta hela dagen, fixade lite saker till majas lägenhet och så. Sen drog jag och majs till mig och gjorde oss klar. Slutade med att vi dela på en pizza (godaste pizzan på länge må jag säga). Hamna på nån fest, som sen slutade med krogen. Tror aldrig vi flängt runt på så många på en kväll. Haha. Träffade även vissa som man inte sätt på länge, jätte kul! Men kvällen vart rätt lugn ändå, maja skulle ju upp på jobbet i morse. Så vi var väl hemma vid två.

Nä nu ska jag nog ta mig något att stoppa i kistan. So long!

Lilla julafton

I torsdags hade mormor lilla julafton. Eftersom brorsan, Catrin, Levis och Noel bland annat inte ska vara med på själva julafton. Vi åt jätte god mat, och även tomten kom. Levis vart helt förstenad när han såg tomten komma utanför. Så jäkla roligt. Tänk att man själv vart lika dan. Vi andra bytte även julklappar också, som alla hade skrivit varsitt rim på. Slutade med att jag fick kärleks pasta! :)


Mitt rimm löd såhär:

Efter duschen, innan spegeln
Tankarna flödar, valkarna mördar
Vill du slippa chocken, ta då på dig den nya...


Morgonrocken!

Så mitt julklapps byte var en morgonrock. Och de gick hem värkade det som. Tur var väl de.


Har några få bilder från kvällen, men min kamera är ju så super bra, eller så inte. Och absolut inte utan starkt lyse.
Var även tvungen att knäppa kort på mormors altan. Hon är ju en jäkel på att pynta på jul. Dom som känner henne vet. Sen är de ett kort på rock tomten, och ett kort på en stolt Levis med sina balla skidor mm.

                    




Hejjj hooo!

Utmanad igen!

1. VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då gick jag i fyran. Var en liten spoling bara. Om jag tänker efter, minns jag inte så himmla mycket om just då. Lite tråkigt faktiskt. 

2. VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Färsk student. Var mycket i hassela. Jobbade även på sportcenter. En jätte bra vinter om jag få säga de själv.

3. FEM SNACKS DU GILLAR:
Chips, Choklad, Inlaggda vitlöksklyftor, smörgåstårta, den sista lämmnar ja, finns så mkt jag gillar!

4. FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Oj, det var en svår fråga. Vet faktiskt inte nu såhär på direkten. Mest barn sånger just nu bara! Haha. 

5. FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
1. Ge mor, far, och bror något spec.
2. Köpa en ny kärra 
3. Resa
4. Lägga liten peng i fonder kanske?
5. En miljon är inte så mycket nu för tiden,
men jag skulle faktiskt ta en reäl shopping runda!! Moohaha

6. FEM DÅLIGA VANOR:
Tänka för mycket, ångest mage, för mycket lat, gottegris, långa sovmornar

7. FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med dom närmaste, busa, baka, mysa, parta.

8. FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Höga midje byxor, moon boots (dom som liknar dom man hade när man var liten), manchester jacka, Axelvadderade plagg (håller med anne), siden hanskar.

9. FEM FAVORITLEKSAKER:
Skotern, Datorn, Slalomskidorna, Mobilen, Dig.


10. FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR LISTAN:
 Ni som känner själv för att göra den! ;)


Jag ska klara detta.

Nu har jag bestämt mig. Jag ska fortsätta i åre. För vissa är det en baggis att bara fortsätta själv. Men för mig är de inte lika enkelt. Jag har nästan aldrig gjort något själv. Har alltid måstat haft någon med mig. Och vill inte den personen, lägger jag också av. Men nu ska jag visa att jag ska klara de. Ska iallfall försöka. Jag kan ju faktiskt inte säga att jag inte klarar de förrän jag testat. Som tur är så vet jag att alla finns kvar där hemma, så många som peppat mig till detta. Så nu ska ni allt få se. Och såklart vill jag gärna ha främmande så mycket som möjligt! Alltid trevligt. Och nu finns de ju sovplatser så de skriker om de. Haha. Sen får vi se hur allt visar sig. Men till en början blir jag ju själv där. Tur man har en underbar familj, vänner, och hyresvärd såklart. Ska även fixa mer kanaler också till tv:n. Sen får ja se om de blir annat internet också, kanske bredband eller något. Ska få låna ett modem till de av nicke om de hittas igen. 
Nä, detta lär nog gå bra de

Igår kväll kom nicke och hans mor förbi hemma hos mig, och fråga om jag skulle med till hassela. Så jag åkte med, vi käkade pizza och såg senare på kvällen mamma mia. Den va värkligen jätte bra! Som de flesta har sagt. Sen var de bara att gå upp rätt tidigt. Nicke skulle träffa någon kille, om praktikplats. Vi var kvar i stan ett tag, va in och hälsa på hos mor på jobbet och käkade lite godis. Sen blev de inte så mycket mer. Så sitter jag här nu.



En sak som inte är så rolig är väl att snön håller på att smälta bort!? Kunde den inte fått stanna ett tag till iallafall? Hoppas inte allt smälter bort bara. Men som sagt, den mästa snön kommer säkert efter nyår. Vintern bara skjuts mer och mer fram. Fast kan ju säga att i stan är de ju värst. Men där är man ju inte allt för mycket häller satt. Så än finns de väl hopp att snön ska finnas kvar till jul! :) Men när man är i åre behöver man inte vara orolig. Inge plus grader där inte. Och mycket snö! Skulle ju inte suttit fel med en skoter där. Leder alldeles utanför där man bor också. 

Aja nu ska jag dona lite med annat! Hejsvej! Puss ♥

   


3 Advent.

Jag skulle ju ha åkt upp till åre ikväll. Men nu blev det inte så. Är ledig hela veckan. Får se hur de blir med åre sen. Fick ett sms förut idag om att evve ska flytta hem och inte jobba mer. Och jag kan ju inte bo själv där. Blir alldeles för dyrt. Om inte annat vill jag inte bo själv där häller. Så har redan börjat söka annat jobb. Ska ringa i morgon också på något. Alltid bra att börja kolla redan nu. Jag själv borde vara stark och fortsätta på egen hand i åre. Men de bor en liten fegis i mig med. Fast som sagt så har jag inte bestämt än hur jag ska göra. De återstår att se. Jag och nicke har nyss gjort pasta med bacon sås. Efter mycket om och men. Nicke tappade ut alla makaroner i slasken, och jag råka fixa gele klumpar i min sås, som vi var tvugna att sila bort. Haha. Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog bara lugna pucken för oss. Som helgen annars vart också. Jaja. Nu ska jag gå ner i källaren och lägga in lite ved! Tjao!

Åre - Sundsvall - Hassela




Ikväll drar jag och evve hem en sväng. Tänkte vara kvar här i åre, men vi har lite saker att hämta innan allt är installerat här i våran lilla lägenhet. Passa ju bra att hämta de nu när vi ändå är ledig. Men åker bara hem till matfors, har inte råd att åka för mycket hit och dit. Väldigt knapert med pengar just nu. Sen lördag ska nicke hämta mig. Så ska jag vara där tills ja far till åre igen. Kan ju hända att jag åker hem till han tidigare också. Vem vet. Och ja, jag vet att jag inte vart borta så länge, men ändå saknar man vissa. Hihi. Har även datorn kvar här i åre, så kommer inte att skriva nått mer i helgen. 

Idag stötte jag och evve på våran äckligaste toalett hittills. Det låg en hög med ner pissade handukar! Fyfan säger jag bara. Men detta är bara början.









 


Hon fyller nämligen 48år idag!

Today!














Sist men inte minst,

GICK IN I FEL DÖRR HEMMA HÄR! TOG GRANNENS! haha!

NYFIKEN!




..är du som läser min blogg ganska regelbundet?
Jag är jätte nyfiken. Alla får ju läsa den, men skulle vara kul att veta.
Så komentera gärna :D

Första dagen på jobbet.

Var nu avklarad. Det gick super bra. Och dom har ju värkligen hur fina boenden som hällst! Förstår ju att de kostar lite granna. Men nog sjutton skulle jag inte tacka nej för att sova där. Så idag har man bäddat sängar, moppat golv, dammsuge, damtorkat i alla hörn och kanter..ect. Och de är inte så farligt med städning som alla tror. Tycker de är rätt soft ändå, alla rengörings medel som luktar så gott! Sen får man ju ha handskar och så om man vill. Just nu är vi utomhus, i lägenheter och alla andra boenden där. Nästa vecka blir de att få pröva på inne på själva hotellet. Är även ledig Fredag, Lördag, Söndag. Lär nog bli samma nästa vecka också. Att jobba Måndag-Torsdag. Sen får vi även "spy-tillägg" om vi stöter på nått liknande. Alltså nått som är äckligt att ta bort i huve taget. Och de är ju bra!

På ett av ställerna jag och en till skulle städa, upptäcktes vi av en överaskning. Där inne skulle de igentligen bara pågått ett möte över dagen. Så de va bara lite snabb städning som skulle göras. Men när vi kom in visade det sig att sängarna var använda och även duschen!?
Var vist ett närgående möte de där!  HAHAHA!

Aja, nu orkar jag inte skriva nått mer! Ha de kingen!

Städa med stil, annars får du en örfil!


Of the road

Ja nu var det några dagar sen man skrev.
Kan ju börja med att Åbo resan va svin kul! Lyckad må jag säga.

Vad hände i helgen då. Jaa, de vart bara lugnt! Var för de mesta i hassela fram till idag morse. Då va de bara att slita sig upp tidigt från den värmade mans grisen och säng. Åre väntade ju! Och nu sitter jag och evve här. I en lägenhet som håller på att bli jätte mysigt av allt vårt pynt! Även att vi har slitit som ett djur med ena sängen. Det var en vånings säng i ena rummet. Men man kunde sära på den, så de blir två sängar/en dubbelsäng. Sära på den va väl en baggis, men sen att komma på hur dom skulle bli lika höga!? Som tur var fixa vi de. Nu är de bara de sista kvar, att få ihop till en hel säng. (ena madrassen är mindre).
Annars tycker jag att lägenheten är jätte bra. Hur snäll hyresvärd som hällst! Varsin motorvärmare har vi också. Sen finns nästan allt här. Hon hade till och med satt upp en stjärna och en ljusstake åt oss.

Vi har iallfall julat lite själva också. Jag har satt upp mina gardiner i mitt rum. Sen har vi hävt upp granen! Och lite andra små saker. Men det kommer mera!





Måste ju lägga in 2 bilder till. En på maja sen jag, evve och hon dona de sista med hennes lägenhet. Hon va ju lite söt! Sen tårtan som jag gjorde åt min käre far! (klicka för större)

  




Nu ska jag iallfall knoppa! Tänkte se en film, men tyvärr har jag inget ljud! Har med mig högtalarna och så men lämmnade subben hemma. Frågade nämligen nicke om man måste ha den för att högtalarna ska funka. Och nej, tydligen inte. Men varför går man inte på sin egna första tanke? Klart den skulle med.

Men men, ingen dog för de :)

GodNatt! Kisses!

Hello Hello!

Just nu sitter jag och nicke i stan. I morgon drar vi ju 50 pers till Åbo! Julbordet here l come! Och baren såklart! Haha! Ska bli så jävla kul. Men måste in på systemet först innan bussen går. Jag har som vanligt har beslutångest över vad jag ska ha på mig. Men inte så mycket att göra åt just nu. Har ju inte med mig nå mycket kläder hit.
 Byxor eller kjol?? Byxor eller kjol??
Jaja, vi får se vad de blir. 

Härligt att de har snöat idag! Kommit riktigt reält också.
Synd de slutade nu på kvälls kvisten bara. Kanske får en vit julafton ändå. :)


Nä nu ska jag kika på
NEXT!


Tjiiing Tjiiiing!



AHAHAHAHA! Jag dör.


RSS 2.0