Tänk om alla poliser var såhär rolig :D


Kärlek? Det smittar väl inte?

Igår var jag ledig.
Jag och Sara drog till birsta. Köpte en navel piersing till min kontaktpersons tjej. Hon kommer nog bli super glad! Senare åkte vi till hassela. Jag blev kvar där tills idag.

Gick och la oss rätt tidigt, eftersom man skulle jobba tidigt i morse. Nicke var chaffis, och kom hem vid 04 på natten. Då låg vi och pratade, de va så mysigt. Sen var det bara att sova en timme, och upp och jobba.


Dagen har kännts jätte bra, har vart väldigt glad. 
Har väntat ut regnet och åskan hela dagen. Nu kom allt! Smäller, dundrar och spöregnar!Evve kommer snart. Vi ska käka middag tillsammans. Kul att slippa äta själv. Sedan ska hon grejja med mitt hår. Hoppas det blir bra. Är lite nervis. 

Aja, bäst jag stänger av detta nu, så inte datan pajjar. Åskar kanske kommer och ta den. 

Hejdo.  

Najs.  

   


Äntligen jobbat klart för idag.
I morgon är jag ledig. Nästan i alla fall. Men ska bli skönt att slippa höra klockan ringa. Även om jag kommer vakna tidigt ändå. Men bara att få ligga kvar är ju skönt.

Kanske man skulle tatt en morgon prommis i morgon?

Night night!

Jag är så dålig.

Men ändå så bra.

Jag har tänkt blogga varje dag. Men av någon anledning, så orkar jag inte.
Det går i perioder.


Har även tänkt knäppt lite kort i lägenheten, men eftersom min kamera inte funkar och mobilen funkar bäst när det finns dagsljus, har det inte blitt av. Men det kommer!

Jag ska bättra mig att skriva,
jag tycker ju trotts allt att det är kul.Nu ska jag strax dra och jobba igen.
Jobbar delad tur idag, 07-22.
Take Care.


...bloggtörka.

Länge sen man skrev nu.
Men jag har ju som sagt inget internet än. Så de blir inte att man skriver så mycket då.

Just nu sitter jag i stan hos mor med Evve. Evve själv ligger och sover i soffan. Tror gårdagen tog hårt. Om inte annat kan man inte bli mer än trött av denna värme. Men ack så skönt ändå.
Igår på dagen åkte jag Evve och Annalena ut med båten till våran älskade strand. Jäklar vad grillade vi blev. Idag hade jag mer än gärna badat. Tror jag flyter bort snart.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har ingen ork att tänka.
Tjipp o hej!

RSS 2.0