Bara jag kvar.

Ja då vart man ensam ikväll. Skjutsade nyss far, han skulle vist ut.
Och resten av folket här hemma är också borta. Så undra va man ska göra ikväll.
Är ju inte så himla kul att sitta ensam hemma häller.
Men negerbollar tänkte jag iallafall göra.
Var ju så himmla länge sen! Och de är ju så jäkla gott!


Tack Anna!

För den fina designen! :)

Fredag idag. Och denna dag känns mycket bättre. Nog om de värker i kroppen som igår, känns de ändå bra. Kanske för att de är helg. Även om jag kanske har som helg varje dag just nu..men riktiga helgen är ju ändå mest helg

Vad blir de ikväll då ? För mig blir de väl att bara vara hemma. Ska väl ta och kika på Let´s Dance. Det är ju ganska bra när man väl har börja sätt det. Men när jag är helt kry igen, ska jag banne mig dra en sväng till stan eller birsta. Har lite som jag måste invenstera.

Ja har väl inte så mycket att skriva om. Lite tråkigt att bara tom skriva.
Så hoppas alla får en bra Fredag!

Kiss and goodby! ♥

Mamma, hälsa tillbaka jätte mycket till Gunilla o Kjerstin!  

Inge-vidare-bra-dag.

Idag va vist en sån där deppis dag. Kände mig inge bra alls. Värker i ledena också. Fötterna och uppåt. Hoppas de går över snart. Så idag har jag inte gjort ett skit. Hatar när man kommer i sånna här depp perioder/dar. Gjorde även middagen här hemma. Och lyckades ganska bra med den, så lasta jag upp massor. Men när jag väl börjar äta, tappa jag matlusten helt. Åt nästan ingenting. 
 

Värd lite deg i soffan!

Som de stod innan skulle jag försöka att ta tag i allt ute i stugan min.
Och de har jag gjort också! Men är inte helt klar än. Så får fortsätta i morgon.

När jag tar en reäl städning, så måste jag möblera om. Känns mer som man städat då. Fråga mig inte varför. Så i morgon blire tvättning för full muggar. Och de sista att göra ute :)

Jag har kommit på att jag vill ha en Sänglåda.

 



För gud vad mycket skrot man kan häva där! Om inte annat kläder kanske. Hur som hällst är det ju hur praktiskt som hällst med en sån. Så får se om jag hittar nån, annars får ja väl bygga en egen. Är ju inte precis gjord av pengar just nu.



Nu ska jag fortsätta se JönssonLigan :)


Sol sol sol sol!

Ännu en dag med strålande sol! Just nu sitter jag och hör hur de droppar från taket ute. Så jäkla fint väder! Igår tog jag tag i min bro/mini-altan till stugan. Skottade bort massa snö och is. Har ju vart som en liten gång bara till dörren innan. Var ju perfekt att de är soligt idag, så kanske hela altanen kan få komma fram. Så nu är det bara insidan av stugan som behövs donas. Jag är ju nämligen expert att lägga kläder i påsar, och mindre expert på att plocka ur dom sen. Så de behövs en reäl omgång där inne.
Men sånt tar ju alltid sån tid att komma igång med?

Annars tog jag nyss en dusch. Skönt kan jag lova. Lite mindre skönt att borsta håret efter bara. Kommer ju åt alla sår i huvudet. Men måste ju säga att kroppen gör de bra! För de har börjat blivit mycket bättre i ansiktet. Och övrigt på kroppen med. Alltså jag har ju de mesta av prickarna kvar, men de märks att de läker :)

Har ju glömt att berättat att jag fick ett väldigt roligt samtal igår morse.
Det var från Eniro!

Så får se hur de blir det det. Hoppas på det bästa iallafall!


Tidigare idag satt jag och kikade lite runt om hotellet jag och maja ska bo på när vi drar till Sunny Beach. Så tänkte lägga ut några. Gud va skönt när man väl kommer iväg. Längtar som ett tok. Finns lite saker att se fram i mot nu. Så ett jobb skulle passa ganska fint kan jag säga.



   
  




Nä nu ska jag väl gå ut och se om de blir nåt gjort i min lilla stuga.
Hoppas alla får en kanon onsdag!
Tjipp o hej!!

Semmledagen!



Hoppas ni får en bra kväll!
Själv är jag proppmätt efter att ha käkat denna goa semla.


Men jag byter alltid ut mandelmassan mot tjock mashansås.
Så de finns inget som går emot hemmagjorda semlor.


Hejhopp!

Mumms..


Sö(m)n-dag!

Då var sista dagen på veckan här, igen. Den segaste av dom alla. Då man bara oftast ligger och slöar. Fast jag tycker inte de känns som en söndag. Kanske för att de typ har vart söndag varje dag sen ja blev sjuk. Nä jag ska inte klaga. Man blir ju inge friskare av det. Snarare tvärt om kanske?

Igår vart de att kika på melodifestivalen. Sen wallander. Med min chips skål och cola. Även evve kom och sa lite hej. De va riktigt kul. Tur du inte är rädd för att bli sjuk. Haha. Helgen har väl vart ganska tråkig och långsam, men jag lever.

Vet inte va jag ska skriva riktigt häller. Känner mig lite tom på ord. Skulle ju vara skönt att bara få ordbajsa ut sig lite, men de kommer inte fram något..


Sponsring sökes.


Ni som klagar över någon enstaka finne, då ska ni bara veta hur de känns för en 21-åring med vattenkopper!


Mamma, de kliar!

Here we go. I morse vaknade jag i hassela, av att jag fått vattenkopper. Kände mig hängig igårkväll, men inte detta man vill börja en helg med kanske. Så nicke fick skjutsa hem mig. Och nu sitter jag här som en prickig jäkla salami. De kliar!

Tog nyss en dusch, och ni vet när handukar kan vara sådär hård om dom är nytvättade? De brukar vara en mardrömm annars..men kan ju säga att de va de bästa jag kunna fått just nu. För fyfan va skönt de va att gnugga den handuken längst kroppen. Även om jag vet att man inte ska klia, så hör de väl ändå till. 

Så min helg blir att ligga hemma.
Någon som har nått film tips? Skulle gärna sitta fint nu!
Denna skit kunde ju nämligen hålla i sig i två veckor! Om inte annat är jag en smittorisk minst så länge. 

Jaja, det kommer väl inte finnas så mycket att skriva om dagarna framöver häller. Utom hur fulare och mer prickig korvig man blir. Fy bubblan. Over and out.   

                             
            

Ny vecka, nya möjligheter.

Då va helgen över igen. Känns som man just nu lever i ett ekorrhjul. Vilket jag hoppas jag kommer ur snart. Helgen var väl bra den med. Alla hjärtans dag blev att käka med Maja och Anne hos maja. Sen utgång. Helt okej. Igår var vi ett litet gäng på Spaze, de sökte hårmodeller. Natalie kom iallafall med. Kul! Så lycka till ikväll på Södra!

Annars idag är jag hos mor. Har trixat lite med mitt Cv, och skrivit ut ett antal. Så nu är de bara att ge sig ut. Så de blir i veckan. Senare idag drar jag till pappa. Blir skönt. Då ska jag fortsätta med min lilla träning. Skriver lilla, för de är ju en liten grej bara, men mer än inget iallafall! Så får se vilken tid jag åker. 


Ibland känns de som man bara låter allt bara hända för att de ska,
eller för att någon bestämt så. Göra saker bara för att de värkar ska göras.
Eller för att någon annan vill. Men vad vill man själv?

Livet är absolut inte meninglöst. De blir ju vad man gör det till. 

Fredag den 13.

Idag är de den dagen man vill slippa på året. Iallafall för dom som tror på denna dag. Men Fredag den 13 ska ju bara komma en gång om året? De är väl dels därför den blir så speciell? Detta år måste ha varit ett undantag. För nästa månad kommer dagen igen. Jaja, vi får hoppas alla klarar sig oskadda.

Idag var det tänk att jag skulle åka med sara, marie och lasse till birsta. Men eftersom vädret fortfarande håller sig så fint och även lite varmare idag. Så bestämde sig sara för att stanna hemma och rida istället. Vilket jag tycker hon gör rätt i. Man ska ju ta vara på dom fina dagarna.

Så vi får se när de bär av till stan för mig. Just nu sitter jag med en handuk på huvudet, och inte är klar för fem öre. Så blir väl senare nån gång. Senare ikväll blir de först middag hos mor. Vi skulle bli några stycken där. Så de blir nog trevligt. Men efter det vet jag inte va som händer. Får se vad som hittas på.

Nä nu ska jag dona lite till här.

Hoppas alla får en fin fredag!
Kiss and goodby!



Vi alla tänker på dig dalle, och din familj.
R.I.P


Idag är dagen med..



Men de är ju bara positivt? Då måste de har tagit iallafall.
Fortsätter man såhär, kanske man kan komma en liten bit på vägen.
I hope so.

Donar dag? Lite iallafall..

Idag har de inte blivit så mycket. Har mäst suttit inne och sätt på tv, medans jag eldat både i köket och vardagsrummet. Så de är varmt tills alla kommer hem. Va ju rätt kallt ute. Ska strax plocka ur diskmaskinen också. Förut när jag va ner till brevlådan så upptäckte jag att min jacka kommit! Ingen blev ju gladare än jag!


Efter regn kommer solsken?


Måste ju säga att efter dessa dagar med det jobbiga vädret,
 så kom de ju med nått bra?





 
För gud va fint de är ute! Och solen värkar ju vara extremt på hugget.
Knäppte en bild nu från våran gård hos pappa.
Kan man göra mer än att älska de?
Synd att min mobilkamera suger. Men men.

Hoppas alla får en jätte bra dag!
Puss och Kram!

Eftersom bloggen bråkar, blire jätte kort.

Förra veckan, onsdag, åkte jag till hassela. Träffade både nicke och sara och alla. Var hur kul som hällst. Och skönt att prata med nicke också. om allt på himmel o jord. Vi låg säkart vaken till tre. Båda hade ju faktiskt saknat varandra. Så de var skönt. Sen fixade jag och sara i ordning helenes lägenhet. Hon blir nog glad. Hittade även en oöppnad banan som inte värkade fått nån kärlek på länge. Annars så är de alltid lika kul att vara med dig sara. Love*
 
Lördag så hade jag, maja, modig, forslund, och peter överasknings middag för dalle. Som fyllt år! Men födelsedagsbarnet själv, fick i sig lite för mycket och fick åka hem och sova. Men annars va de en rätt kul kväll. Haha.

Söndagen var som alla andra söndagar. Slappardag. Jag och maja tog en prommis trots vädret. Gick till dalle, och där var vi länge. Sen till modig en sväng.

Har några få bilder sen alla dessa dagar.
Lägger väl upp dom också. Klicka för att få dom större! :P


       

JAG BLIR GALEN!!!

Nu hade jag skrivit massa om helgen igen! Eller ända från onsdag.
Och då när jag ska spara så försvinner allt igen!?

Kan man bli mer irreterande när sånt händer, hälst när de händer typ varje gång.


Skit bloggggg!!


Ahahah! Vissa kan ju.


Skit blogg.

..jag hade skrivit om hela gårdagen när jag fyllde år. Så försvinner allt! Nu orkar jag inte skriva om. Skitgrejer.


Så bra.



Ända versionen jag hitta som inte var live.

Du såg så kall och frysen ut..

..älskling, käraste drivmedel, my car. Ja, stackars den. Ingen som brytt sig om den på jätte länge. Men äntligen är lilla bilen min hemma där den ska vara. Gud, va så jävla skönt att köra sin egna bil kan jag lova!

Iallafall så kunde inte jag sova natten tills idag. Låg bara och vred på mig hur länge som hällst. Riktigt jobbigt. Hatar när de blir så. Bara för att man just måste sova också. Hade ställt klockan på sju. Men tog mig inte upp förrän åtta. Var i matfors strax efter halv 9 för att hämta pappsen (som var ut fredag). Trodde inte han skulle klarat sig upp, men nog sjutton va han på benen! Sluta med att jag gjorde fika till oss båda som vi hade i bilen. Och nästan precis innan vi ska bege oss mot åre, så ringer moder jord. 

-Har du med dig nyckeln till lägenheten? 

Ops! Den va kvar i stan. (Tack mamma!) Så vi fick såklart åka till stan först. Strul strul strul. Men de gick bra ändå. Jag körde naturligtvis upp till åre, medan pappa satt breve och va bakis. Kan ju säga att de va hur fint väder som hällst där. -15 grader med strålande sol! Så de kändes lite trist att flytta hem, men samtidigt super skönt! 









Annars ikväll har de inte blivit så mycket. Kom ju hem vid sju. Käka hos far, och tog en dusch. Sen åkte jag in med mammas bil till stan. För att sedan sova där. Men kvällen blev tok lugn, hade inte tänkt nått annat häller. Man är faktiskt rätt slut. 

Men måste ju såklart ladda inför morgondagen!
Då Fyller ju en annan år! :)




Jaja, men kiss and goodby!

 

RSS 2.0