I morgon börjas det.

I morgon börjar det nog kännas att man inte har någon bil.
Blir ju att använda dom två friska vart jag än ska. Men oj så nyttigt.

Och angående inlägget innan, så hade jag fått en kommentar om olyckan. Så jag svarar väl här då, eftersom jag inte vet vart jag ska svara annars. Bilen är flyttad åt sidan när bilderna togs.
Gårdagen var i alla fall super! Hade så roligt.
Och idag har man väl inte mått så bra. Men det är väl då man märker att man hade kul? Blev även bjuden på grillat hos momma. Det satt väldigt fint i kistan.

Nä,
Godnatt med er!

Gårdagen!

Igår tog man det lugn och såg idol.
Sedan slutade det med att jag och evve åkte in för att skjutsa mor och några fler på krogen. Efter att vi hade hämtat upp alla vart vi påkörd i en korsning. Första krocken avklarad då. Skapligt chockad alla blev. Och vi var 5 tjejer i bilen, så vi alla skrek rätt bra. Bilen måste tyvärr skrotas. Tråkigt, men som tur är går det ju att köpa nytt.
Men man är ju lite stel och så i nacken. Men får hoppas det bara är tillfälligt. Och att man inte får några problem sen. Så himmla onödig olycka. Om bara folk kan vara lite mer uppmärksam om hur man ska köra! Men som sagt kan ju det hända alla. Men det är väldigt frustrerande..och det fick bruden höra kan jag lova.  


Från http://www.gobiten.se/

Termos-bullar!

Idag är jag ledig. Skönt kan jag lova.
Men blir ju inte att man kan sova någe längre för det. Men bara tanken att man inte behöver upp, utan att man kan springa runt i t-shit och troser bara är guld värt.

Började dagen med att tvätta och städa. Tänkte även göra pizza-bullar. Och så blev det! Men hade ju ingen kavel, vilket jag kom på när jag skulle kavla ut degen. Så jag hittade en termos bland alla köks grejer som fick bli min räddning. Fick främmande av Susanne innan hon skulle jobba också. En väldigt bra förmiddag.Nu sitter jag och väntar på att Nicke ska sluta jobbet.
Då kommer han hit, och sen ska vi in till stan. Han ska kika efter sin tröja, och jag ska på bland annat Af.
Tänkte även kika in och fika lite hos mor. ♥

Och vilket väder vi har idag.
Efter regn kommer värkligen solsken!


Skönt.

Ja i morgon är en ny veckan igen.
Det går så fort. Och nu är det värkligen höst.

Igår var jag som sagt i Hassela. Jag, Sara och Erik gjorde taco paj, och tog det lugnt med chips och dip. Jag skjutsade iväg Nicke som skulle festa, och ut i stan. För oss andra tre blev det läggdags rätt tidigt. Vi var så himmla trötta. Kanske efter fredagens bravader?

Vaknade vid kl.03, själv, och kikade på mobilen. Då hade jag fått två nästan snar lika sms av Nicke. Där stod det ett förlåt, för att någon snott huv-tröjan jag gav till han i present. Var ju tråkigt, den som var så fin o super mysig. Men mig gjorde det ju inget, men Nicke själv vart inge glad. Och en stund efter dök han upp. Tråkigt att vissa människor ska sno av folk hela tiden. 

Idag sov vi jätte länge. Snacka om att vila upp sig. Sedan åkte jag och nicke ner och hyrde film. Hann inte se hela förrän jag var tvungen att åka och jobba. Skyndade mig hem till Limpan min, gosade lite och satte på tv:n åt henne.

Nu är jag hemma, ny duschad med en trött Limpis i knät. Ska se klart Rallybrudar, sen sova som en stock. Blir ju jobba i morgon igen.

Sleep tight!


Brr.

Gårdags kväll var rolig tycker jag.
Förfest hos Evve och sedan Smedjan, tjejfesten.

Idag mår man ju lite som man förtjänar. Men ska ta en prommis nu över på byn med Evve för att hämta bilen min. Och efter det drar jag till Hassela.
Ikväll blir så lugnt de kan bli.
Och gud vad skönt det ska bli.


Tisdag.

Blev en liten paus igen.
Men så blir det ju ibland.

Har väl ändå inte hänt så mycket speciellt ändå.

Igår fyllde Nicke år. Jag åkte dit i söndags, och var kvar tills igår. Var så himmla roligt att åka dit och träffa alla. Var ju ett tag sen. Har aldrig tråkigt där. Och nicke hade ju tur som fick sitt rum halft städat också. Haha. Jag har bestämt mig nu 99% säkert att jag ska köpa ett års tränings kort nästa vecka. Här ska det börja tränas. Känner det nu. Kan inte fortsätta lata mig såhär. Eller alltså, inte träna. Jag vet att jag är en sån person som älskar att träna innerst inne. Men när man väl slutat så är i alla fall jag lite seg startad. Men man mår ju så bra efter!

Och de är något jag inte tackar nej till! :)

Helg.

Skönt med fredag.

Blev rätt sent inatt ändå. Sov tills jag vaknade av mig själv också i morse. Så skönt. Och nu väntar jag på att Susanne ska komma hit och dricka lite kaffe och snacka skit. Alltid lika kul med denna brud.Senare måste jag som sagt ner till pappa puh. Hoppas jag hittar alla skor.
Tiden lär ju gå så snabbt, så snart är väl klockan halv fem och man måste bege sig till jobbet.

Vad ska man mer göra ikväll tro då?

RSS 2.0