Jobb jobb.

Då var sjunde dagen avklarad.
Har jobbat rätt mycket denna vecka faktiskt. Alla dagar rättare sagt. Men i morgon värkar det som att jag ska vara ledig. Ska blir skönt faktiskt. Ska inte klaga över att få jobba, för vem vill inte ha pengar. Och plus att det är super ju mer jag lär mig. Så de har blivit ca 9 arbetstimmar om dagen. Utom en dag då jag var med tjejen. Så man är ganska trött nu. Skönt att slippa ställa klockan i morgon.

Annars är jag super hungrig nu. Så jag ska ta och göra lite käk. Blir något enkelt. Korv och pommes! Tänkte dra på birsta ikväll också, men det stänger ju 18.00 idag. De sög ju.

Mot köket!   

 

 

 

 

 

 

 


FÖRSKYLD.

Som det står ovan.
Men hittills är det bara massa rinnande snor och nysningar. Ja, ni vet.

Idag är jag ledig. Men ska ikväll iväg med tjejen och bowla. Så blir väl inte helt ledig. Även om detta kommer bli roligt istället.

Vaknade vid 06 i morse av att massa folk kom till oss och skulle se hockey. Pappa m.f hade tagit komp ledigt från jobbet. Men jag somnade om och vaknade när matchen var slut igen. Kunde ju lika gärna varit med och sätt.

En possitiv sak var väl att dom hade köpt baguetter, och det var en kvar.
Så den drog jag i mig till frulle.Här är en låt som jag har fastnat för jätte mycket. Men den påminner lite en sväng om T.A.T.U , en låt som dom hade som vart jätte poppis. Måste värkligen ta och fixa en skiva så jag har lite låtar i bilen. Men jag glömmer alltid bort det. Skärpning!

Brrr!!

Mitt element har aldrig varit så högt ställt någonsin.
Jäklar vad kallt det är alltså. Nu är det ju i alla fall skinande sol och -23 grader. Så klaga inte, man kan aldrig få för mycket sol.

Blir snart till att duscha. Sen fixa matlåda och frulle till mig. Jag jobbar nämligen 13.00-22.00 ikväll. Ska bli kul och få se hur det går till på kvällarna också. 

Annars har jag inte så mycket att säga just nu. Tjing! 

Hallådär blåbär.

Börjat skola in mig nu. Så har jobbat igår och idag hittills.
I morgon ska jag jobba kväll. Känns som detta kommer gå fint.

Beställde lite grejs igår. Synd bara att jag fick reda på idag att snygg leggingsarna var slut. Så det blidde inga sånna. Men allt annat fanns.
Nu blir det mat. Så hungrig.


Heej o hå!

Det har varit en riktig tråkig dag hittills. Har tvättat och annars bara sätt på tv.
Men snart kommer stämmningen livas upp.

När Sara slutat, så ska vi dra på en prommis. Då ska vi även svänga förbi Hemmakväll och hyra på oss några filmer som vi ska bruka i helgen. Helgen blir nämligen super-lugn. Vilket ska bli jätte skönt. Kommer jag vara pigg och kry tills måndagen också!

Pappa ringde förut också. Han fråga om jag skulle vara hemma i helgen. Han ville fira med smögga från ica för att jag kom in på hemtjänsten. Lät ju lockande, men dels så ska jag inte vara hemma, och sen tänker jag inte ta ut något i förskott. De gick ju som de gick sist.

Söt, så söt!

Har varit med Maria och lilla Freja hela dagen. Ha haft jätte trevligt. Fixade lunch tillsammans också. Elin var även där en sväng med. Tiden bara sprang iväg. Men många fler dagar av detta!

På eftermiddagen var jag och mor och handlade. Jävla snö väder. Och vissa bilister tänker ju inte mer än vad näsan räcker. Blev bara en kort prommis idag. Får hoppas att de är bättre väder i morgon.Ja, i morgon. Då ska jag tvätta allt som måste. Även min jacka ska få sig en redig tvätt. Sen efter sara slutat blir det förmodligen sidsjön runt. Skönt.


Om nästan en halvtimme börjar mitt favvo program, Halv 8 hos mig. Det är även Andra aveny också ikväll. Super super! Tur det finns en till tv här så jag inte missar pga. allt OS tittande.


Bye Bye Äppelpaj!


Yes!!
Fick just reda på att jag ska få inskola mig på hemtjänsten i matfors.
Går inte att beskriva hur glad jag vart! Och är! Äntligen börjar det lukta jobb. I alla fall mer extraknäck. Som jag förstog det så handlar detta om timanställning. Sen känns det ju inte sämre av hur bra jag hört att det är där. Tydligen jätte trevliga människor. Så på måndag börjar det.
 
Känns super bra!


Semel-dagen idag också :)


Det går bra nu.

Känns som det går bra med rätt mycket nu.
Ska ju bla. börja med att röra på mig mer och tänka på vad jag stoppar i kakelhålet. Igår blev det som sagt en lång sträcka med sara och i morse blev det en själv med lurarna i öronen. Sen provade jag min fullkorns välling. Den va inte så farlig. Smakar rätt likt gröt tycker jag, fast mer flytande då.

Fick även ett roligt samtal förut.
Så nu ska jag själv ta reda på om det fortsätter med glädje.

I eftermiddag blir det jobb. Ska träffa kontaktpersons tjejen. Hon ville se film och köpa skräpmat. Och självklart skulle jag också vilja ha en kebabtallrik eller en fet pizza. Men jag ska ta en sallad. Tänker inte bryta mitt mönster nu.


♥   ♥   ♥

Känns som det är helg snart.
Eller är det för att jag har saker nästan att göra nu fram till helgen.


Ny vecka.

Snart är det lunch. Då ska jag och Sara dra oss runt sidsjön. 
Blir mycket prommisar framöver. Känns väldigt bra när man kommer ut.
Ska nog även börja med "vuxen välling" till frukost. Fullkorns välling tror jag väl att det heter. Eftersom jag har svårt att få i mig frukost på morgonen så tänkte jag tästa detta. Min frukost hamnar ju annars vid lunch. Ska bli kul och se om jag tycker om det. Men de tror jag nog.

Hörs hej. 


Beställd.

Glöm de jag skrev om kött hit och kött dit. Blev Biteline, taco buffé. Sen avslutade vi med glass buffe. Snacka om paltkoma.

I alla fall så börja jag bli lite närvis inför i morgon. Men det känns bra. Håll tummarna för mig! Men bara en, två har jag hört kan ge otur.

Gjorde ett impuls-köp ikväll. En parfym som jag velat haft så länge.
Och om några dagar kommer skönheten hem och är bara min!


Massa idag.

Dagen har än bestått av masssa tvättande. Skönt att få de gjort. Så jag har pendlat mellan tv:n och tvättningen. Tänkte ut och gå i morse innan jag käkade frukost. Men snöandet lockade mig absolut inte. Tur jag och sara ska ut och gå ikväll.

Fick även ett jätte roligt samtal i förut. Gud vad glad jag vart. Hoppas värkligen detta leder till något bra. Det visar väl sig snart. Wiiiho!


Snart kommer nog mor hem. Då ska vi åka ut till birsta och göra lite ärenden. Sen skulle visst mormor bjuda oss på middag idag. Så jag fick välja mellan kina eller någon vanlig resturang. Men eftersom jag älskar kött så valde jag det. Inge sugen på kina. Så det blir en extra lång prommis ikväll. Haha.


Det känns så bra,
vi kommer klara detta galant. Vi peppar varandra.

 


Super duper!

Morgonen var perfekt, och finfint väder!

Så idag har jag städat igenom min stuga, reält. Har dammtorkat och bytt sängkläder osv osv. Så nu luktar det hur gott som hällst!

I pausen av all städning så hittade jag en jäääätte lång istapp som satt fast på mitt stugtak. Var tvungen att knäppa på den, och även slänga iväg den över viken. Det kortet vart faktiskt fint.


Aja, se och njut!
Nu måste jag dra. Hej!

Mardrömmarnas natt!

Mer snö?
Jaja, någon angeltävling lär det ju inte bli. Hade ju hoppats på massa kall grader istället bara.

Som rubriken så hade jag min mardrömms natt i natt. För dom som känner mig riktigt, vet att jag är så jävla rädd för spindlar. Och inte nå fjanteri rädd. Utan jag är värkligen rädd. Även om jag vet att dom inte kan döda mig. I alla fall..

-Jag vaknade runt 02.30 av att jag gnäller "neej, neeej" och nästan gråter. Då hänger det en spindel mot mitt ansikte och är på väg uppåt. Så jag drar ut sängen till mitten av min stuga och sedan lägger mig i fotändan. Jag har även bullat upp allt jag hade i min väg där spindeln hängde ner så att han inte kunde komma nära mig. Sen ligger jag och knyl och ska försöka sova. Shit va konstigt det va att vakna i morse.

Men denna spindel finns förmodligen inte. De kom från drömmen, och sen vaknade jag rädd och såg den i syne. Eller jag vet ju inte, men jag tror så i efterhand. Eller kanske bara intala mig själv det ?
Aja, inge kul inge kul.
Idag ska jag först städa till i mitt rum. Nu ser det värkligen ut som ett jordskalv här.
Sen ska jag åka till hassela för att plocka upp nicke. Vi ska inventera på konsum. Lär nog bli kvar där inatt.
Jag vill också kunna.

Skulle också vilja kunna tävla i sådant.
Så jävla fränt. Grymt snyggt.Home.

Har ju vart i fjälls över helgen. Vilket var skönt. Synd bara att vi inte gjorde så mycket. Men men. Nu längtar jag till nästa tripp, vecka 16. Då kommer det bli super duper!

Men nu är man hemma igen, och måste ta tag i allt viktigt.

I morgon måste jag i alla fall åka in på Expert. Jag har ju köpt en ny mobil, och då fick man lite rabatt om man även skaffa ett abonnemang eller förlängde ett man redan hade. Så jag tänkte passa på att ta Telia max 25. Och det var då jag vart påmind om att mitt person nr är spärrat (sen körkortet stals). Så jag fick inte lösa något. Men ändå har jag nu fått hem både ett simkort och papper på att jag har max 25.

Så måste fråga hur det gick till. Om det ska gå rätt till så får dom inte göra sådär, eftersom mitt person nr är spärrat. Exakt de som de är till för lixom, att de inte ska gå. Va är annars meningen att spärra i 5 år?

Men finns en chans att jag kanske också säger till om att få pengar tillbaka, rabatten som jag aldrig fick, och börjar använder kortet ist. Vi får se.

Sen har jag lite andra saker också som ska donas med i morgon.
Detta hände även i hassela. Fan vilken panik man skulle fått. Hoppas isen är bra till angeltävlingen nu då. Ibland får man en liten känsla av att det inte blir någon. Själv tycker jag inte om sånna här skummisar till isar. Hua.
..nyduschad!


Jag viste det!

Nu har det gått några dagar igen sen jag skrev.
Men jag har faktiskt tänkt skrivit varje dag, men det har bara in blitt av.

I måndags fyllde jag år. 22 hela år. Fick jätte fina presenter, och tack alla som grattat mig! Dagen var super.

Jag nämde förut att jag gjorde en kul grej, inför beach 2010. Men att det inte fanns någon respons. Jag viste att vissa skulle ångra sig. Jätte kul! Och bra! nu ska vi fixa detta brudar.


Annars idag blir det jobb. Sen hem och packa! I morgon drar man ju till fjällen!


Nä nu ska jag fika.
Hejhopp.


RSS 2.0