Efter regn kommer solsken.

Gud vad jag känner att jag är värdelös på att skriva.

Påsken blev helt perfekt. Trotts jobb och ingen stuga.
Jobbade ju förmiddag på lördagen, sen for jag till hassela.

Var i hassela till tisdag morgon. Och under dom dagarna va allt så mysigt. Jätte fint väder, och umgicks med några av dom bästa. ♥


Idag har det varit massa fläng överallt. Jag, Maja och Evve var i stan och birsta idag. Sen for vi vidare till stöde och tonade majas rutor och kopplade in lite ljud. Tur Johnny hjälpte oss rätt bra där. Har inte varit hemma särskilt länge. Man är ju lite trött.

Glad över att jag sålde däcken idag från hondan! Känns super!
Och snart är nicke klar med bmw:n så vi kan besikta den. Wiiii!

Nä, nu blir det snart BB!
Chao!

Söndags-åk.

Trotts att det var vätskebrist a´la söndag igår, så blev det en rätt najs dag.

Började med att vädret var hur skönt som hällst.
Så jag och evve satt ute på hennes balle och solade och njöt.Senare så kom även räven förbi. Och det slutade med att vi åkate runt och visade han matfors lilla by. Va så skönt att bara åka omkring i vädret. Man kände värkligen hur sommaren var på väg.

Men eftersom han har nu förhoppningsvis lärt sig Matfors. Ville han ge oss en tur runt Alnö. Och det va vist mycket finare än vad man hade förväntat sig. Jag vill också ha en egen strand! God damn it.

En helbra söndag. Trotts söndag.


Ny vecka, nya dagar.

Idag blir det sträda-garderoben-dagen.
För den ser ut som ett riktigt bombnerslag.

Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Ikväll blir det träning i alla fall.

Skulle vilja åka till hassela också. Nicke skulle ju kanske laga go middag åt mig någon dag. Kan ju bli spännande! ;) Vi skulle ju dra till mors stuga till helgen. Men får se hur det blir med det. Jag har ju fått jobba så lite, så tror jag måste försöka att jobba så mycket som möjligt under påsk. Men hade värkligen sätt fram emot den helgen annars. Hade blivit så mysigt.Nä, dags att göra nån nytta kanske.
Måste ju också bara säga att de måste vara tråkigt för dom som aldrig kommer träffa mina vänner, eftersom jag nog har dom bästa vännerna i hela världen ♥


Opsi.

Nu var det bra länge sen man skrev något här.
Blir ju så ibland. Eller rätt ofta.

I alla fall så har det väl inte hänt nått spec kanske. Utom att man håller fortfarande igång med träningen. Är riktigt stolt över mig själv. Och jag känner själv hur mycket mer jag klarar. Rätt skön känsla. Sedan har jag kanske snart sålt bilen också. Ska ju bli BMW ägare. Längtar tills allt är klart.Snart ska jag iväg på middag hos momma. Sen ikväll drar jag och evve in till stan. Bland annat till Maja. Blir till att sprätta någon öl. Va ju snart en månad sen man drack, så på tiden nu att levern ska få slita lite extra.


Ha en bra kväll alla mina frendos!


RSS 2.0