Bakis.


Uppe med tuppen (?)

Japp, tro de eller ej. Idag var man hurtig och klev upp riktigt tidigt. Kvart över åtta! Nu suckar väl hälften av er läsare, men för mig är det faktiskt tidigt. Dom som känner mig väl, vet nog de. Vad gör jag uppe såhär tidigt då? Jo jag ska iväg med evve till stan, mellan 10 och 11. Då kände jag för att dra mig upp bra tid så jag kan ta rätt på min tvätt ja hanskades med igår. De var ju en del. Men nu är de klart, även lillstugan fick sig lite städning.

Ikväll blir de nog att åka in till stan, till maja..och hjälpa henne med lägenheten. Det värkar krisa lite för henne. Synd bara att pappa måste ha min bil fredag, och resten av helgen. Så kan inte stanna i stan, blir till att åka tillbaka hem till matfors när vi är klara. Men som sagt, min bil måste ju också fixas, lika viktigt de :) .

Vad har hänt annars i veckan då? Inte så mycket. Vart i hassela, och hemma bara. Jag och nicklas var duktiga och hämtade 2 julgranar i snöstormen. De va väl de mest händelserika. Och såklart får jag ju inte glömma att skriva om min käre bror som fyllde år i måndags. Även om de är Torsdag idag så klart de ska stå med!Så grattis igen David på 28års dagen! Love you!
  


Bildtext: Hittad på min gammla dator. Massa år sen den gjordes! :)


  


Nedräkning?


Närverna börjar komma ikapp. Allt börjar närma sig nu.
Nästa vecka är denna efterlängtade kryssning! Som jag hoppas kommer bli en riktig höjdare!
Sen veckan efter börjar man ju jobba med evve. Min dåvarande sambo! Vi lär nog få skit kul tillsammans!

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva nu, är lite halv risigt i kistan. Har en liten aning om att jag stoppade i mig gammal kok-korv förut. Uscha.


Chao!

Pysmys i kylanHoppas de är något att se

Poker Face


Jag har blvit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Anne

Här är reglerna:
1. Länka till den som har taggat dig!
2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!
3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!
4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så de uppmärksammar att de blivit taggade!

Sju sanningar om mig:
1. Jag har haft så stökigt i mitt rum/stuga så de slutade med kusar i sängen
2. Kompisberoende
3. Har börjat blive mer åkrädd dag för dag, när man sitter breve
4. Jag hatar utmaningar
5. Tänker alldeles för mycket
6. Svag i mig själv
7. Jag jobbar på att bli starkare, och de tar sig

Jag utmanar:
Anna
Ante
Catrin (Jag kan inte komentera hos dig, hoppas ni ser själv)
Elin
sara
Johanna (Jag kan inte komentera hos dig, hoppas ni ser själv)
Evve


Mitt namn på en älskling i kylen!

Fick en reäl överaskning när jag öppnade kylen. På formen stog de mitt namn och där i befann sig...

Sicket skratt ;)


Jag kostar.

Vad skulle jag göra utan er? Mor och Far? När min ekonomi har kommit igång,
lovar jag att ni kommer märka det. Vänta bara.
Tack för att ni ställer upp iallafall och hjälper mig! Me loves you.

Annars var jag nyss på vårdcentralen. De gick bra, fått antibiotika nu, och sen tog de lite prover. Nu jävlar ska jag få till detta. De lindade iallafall om mina tosser också. Och så ska de vara tills på fredag, då jag ska dit igen. Jag får igentligen knappt göra något på ett tag, hällst ligga hemma med fötterna i hög-läge! Hur ska man klara de!? Kommer ju grina av överskotts energi. Eller bara bli fetare.


Om någon timme beger jag mig till Mörtsjön city, in Hassela.
Men nu ska jag först och främst dra mig innåt en sväng, har ju nämligen fått paket från kina! Owowowo! Hej på er, era små tomtar!

Mycket och ingenting!

Ja, idag är jag hos mor. Inte varje dag satt. Tänkte vara här faktist mer än en natt. Men då måste jag till vårdcentralen med mina jävliga tår som inte vill läka. Så fick tid i morgon. Lika bra att man stannar i matfors då.

Igår vart det lite extra knäck i hassela. Inventerade på Konsum. De var ju bra. Men var så trött i huvudet efter allt räknande, så även om jag hade besiktnings tid idag kl 9, sov jag kvar i hassela. Kan ju säga att man var ju uppe med tuppen i morse! Åkte från hassela vid halv sju i morse (var tvungen att fixa saker hos pappa innan ja drog till stan). Men nog fan repeterades snoozen ett antal ggr. Hehe.

Besiktningen gick väl bra. Jag blir ju alltid lika närvös. Men som jag trodde måste jag dit igen. Var lite småsaker att fixa till. Men de mästa viste jag redan. Fast hade ju inte vart helt fel om den gick igenom utan någon 2:a alls. Ajja, kunde ju vart värre saker :)

Annars idag så är de bestämt att jag och evve ska åka på torsdag och kika på en lägenhet! Ska bli riktigt kul! Fika i bilen fika i bilen! Hahaha. De är ett måste. Men hur ska de gå med mitt lokal sinne? Tur någon med karta i huve och på papper ska med. Jag hoppas hittills skarpt på den lägenheten. Bra hyra och som de låter bra lägenhet!

Snart ska jag och mor åka och hämta några säckar kläder. Alltid lika kul att kolla igenom kläder. Man kan ju faktist hitta något bra! Hoppas på de bästa. Sen kommer nog maja hit. Så ska vi finula lite och göra klart lite saker.Sen vill jag också säga att Halva Åbo-resan är klárt och betárt !
De närmar siiiig!
Får ju inte glömma att de faktist har varit farsdag. De är ju synd ekomomin är lite ringrostig, annars hade jag fixat nått bra på din dag! Men ibland får man bita i de sura äpplet. Vilket jag gjorde, hatar att inte kunna fixa nått bra till dessa dagar. Men jag tror de gick bra ändå va. Hehe!
Nä nu ska vi fara en sväng,
CHAO!!

RSS 2.0