Hej helg!

Nu sitter jag och svettas som en gris. Jag har nämligen skottat gården i turbo fart. Så gott som möjligt. Någon annan får ta snöslungan sen och slänga upp de jag skottat över kanterna. Men tycker jag gjort det bra ändå. Har ju massa att göra idag!

Och vilket fint väder det är!
Dagen har mycket att erbjuda just nu. Så nu måste jag kila och fortsätta med de jag håller på med. Hej!


Idag.


Kikade igenom gammla billder och fann en liten Noel :)


Roligt klipp sen i somras!

Detta klipp är sen vi var i rättvik. Vi satt och käka på någon resturang (pizza skulle jag kalla det). Köttet vi åt var hämskt! Så vi lämmnade ett berg med kött.

I alla fall så när vi suttit ett tag, ser vi en gubbe som tar andras tallrikar om dom har några pizza kanter kvar osv. Till sist sätter han sig vid ett bord där en pappa med hans son just lämmnat. Där käkar han upp pojkens räster, och dricker ur hans cola! Man ser även hur han sitter/står och spanar efter mer mat. 
Vi trodde inte våra ögon.

Självklart måste vi dokumentera detta, och se om han tar våra räster.
Vi hade ju ett helt berg med kött (slamser) !

Kika på hela och lyssna vad vi säger,
och även vad han säger när han blir utslängd
"jag ska bara ta den hära" och drar iväg med köttet! Haha!!


Rally brudar!

Tisdagen snart avklarad också. Gud så tiden går fort.

Fixade min morgon prommis i alla fall i morse! Tänkte ge mig ut i morgon också, men hörde att det skulle bli storm. Får hoppas att det inte hunnit hit när jag ska ut.

Ikväll är det hockey. Just nu sitter jag och ser på Rally Brudar. Men om ungefär 10 min lär soffan vara full och Timrå påslaget. Själv sitter jag bara och längtar till klockan 23.00 ikväll. För då är det Paradise Hotell maraton. Är ju även Andra Aveny ikväll. Så det är ganska full späckt på serie fronten.

Mindre än en vecka kvar tills jag blir ännu äldre också, hela 22 år.























Helg uppehåll.

Som det står ovan.
Men nu är jag hemma igen. Helgen har ännu en gång varit super! Tänk om alla helger kunde förbli det. Eller ja, jag skulle nästan mer se fram emot att jag längtade till vardagarna. För just nu hatar jag vardagarna på ett felande sätt. Hatar att jag är ledig.

Som vissa vet, andra inte, så tänkte jag ta mig i örat och börja röra på mig nu. Detta funkar inte. Även om jag sagt såhär nu 12554585 gånger innan, så måste jag göra ett nytt försök.

La även nyss upp ett förslag till några av mina kära vänner, som en kul grej också, som kan hjälpa oss alla att börja komma i form. Men tyvärr så fick jag inte så mycket respons. Det var tråkigt. Men sara var jätte possitiv till detta. Så vi får köra på egen hand. Vi lägger upp våra egna mål. Vi klarar detta! 

Jag startar i morgon med något bra. Det blir jag och mp3:n som drar ut på en prommis innan frukost. Ser till och med fram emot det.




Får väl se i morgon när jag vaknar hur stor lust jag har då att kliva upp och ut i kylan. Men som även jag också vet så är det första gångerna som är värst. Sen rullar det bara på! Någon stanns måste man ju börja.


GODNATT ! 

Godkväll.

Nu är det snart dags att sova.
Har nyss sätt en film. Nya wallander - Dödsängeln. I morgon ska man upp tidigt. Ska jobba med tjejen och sedan dra till hassela. Denna helg kommer bli lite speciell och rolig tror jag.




Denna låt, vet att jag har lagt ut rätt mkt låtar bara nu. Men denna låt är så himla skön. Blir ju bölig som tusan av den. Så för er känsliga, jag varnar er!

Nä, dags att kojsa. Bye Bye!

Äntligen kan även jag tycka om Svennebanan!


Dålig.

Gud vad dålig jag har blivit på att skriva här.
Snacka om att man blir en periodare. Skriver mycket, sen dalar det av, och man skriver ingenting. Men eftersom det inte händer så mycket om dagarna då finns det inte så mycket att skriva om.

Ikväll ska jag på bio i alla fall med sara. Vi ska se Snabba Cash! Är inte filmen nå bra har man ju i alla fall fått suttit och dreggla över han som är med där. Men jag tror nog att den kommer vara bra.

Spenderade hela förra helgen i hassela. Hade även med mig skotern dit. Och de va en super helg värkligen. Mycket skoter körande och massa mys. Snacka om en helvit helg. Denna helg skom kommer, kommer också spenderas i hassela.


Nä nu ska jag dona lite innan jag ska dra in till stan!
Tjobre!

Skön låt !


Då var det dags, igen.

Börjar få en visdomstand. 

Där av min huvudvärk kanske. Som tur är får jag bara två. Men nu på ena sidan är det sådär så att den börjar komma ut ur tandköttet. Och man är ganska öm där. Inge skönt alls. Men jag ska väl vara glad att dom inte kommer i fel bana. Så jag kommer inte behöva dra dom som det värkade förut. 

Sen gårdagen :)











Nästa gång ska vi ut på nått bättre ställe. Detta var ju rätt happa.
Hällst skulle vi hittat en skoter åt evve också.

Tjipp.


Knäppte lite bilder idag ute. Kommer sen.



Nytt smeknamn, GRISEN :)

Godmorgon världen!

Idag är det lika fint väder som igår. Eftersom jag kom från hassela igår, och var tvungen att dra in på AF så hann vi inte vara ute i fina vädret. Men det tar vi igen idag.

Jag och evve ska ut på sjön här hos mig. Kommer bli skönt! Synd inte evve har någon skoter, skulle vara så jäkla kul att dra ut.






Har ju glömt att skrivit här om att jag äntligen sätt min efterlängtade film Avatar. Jag, nicke, maja och erland såg den i söndags. Och den var så himla bra!
Man ville bara hoppa in i deras värld.

Nä nu ska jag dona lite! Hejsvej.


Löööördag!

Snart får man fullt upp med saker att göra.

Ska först upp på ica med evve. Vi ska handla tills ikväll. Jag ska handla inför en taco paj jag ska göra. Sen blir det duschen.

Senare så drar vi till Hassela. Då blir det afterski! Sen ikväll blir det film och pyjamas tema. Ska bli så skönt att ta det lugnt ikväll. Som det känns nu i alla fall. Slutar väl med att man blir rastlös. Men de hoppas jag inte.


Skulle ha en helvit helg också. Men jag och maja kom på att vi vill ju köpa något på afterskin. Dvs, inte cola. Så vi målar våran helg lite ljusgrå. Min helg blir väl liten touch av mörkgrå. Vart ju nämligen bjuden på en liten jäkel hos bror igår. Vilket va behövligt om man ska segra på singstar!


Ha en bra helg!


Godnatt! :)


FYND!

Idag har jag och mor fyndat på stan. Börja med att mor hittade ett extra brätt täcke som hade kostat 2000kr för 700kr bara. Sen va det min tur! Hittade tre plagg som skulle kostat 800kr sammanlagt, men jag betalade bara 99kr.

Det är då det är kul att handla :)







Detta är den super bred buff som jag kan ha till våren till
skinn-pajjen! Den var jätte skön!




Nu ska jag göra mig klar. För innom kort kommer taxin och hämtar upp oss. Jag, mamma, håkan och anna ska på bio. Luftslottet som sprängdes. Sen ska vi ut och äta. Kommer bli jätte mysigt!


Chao!


God fortsättning!



Jag och Evve på nyår!

RSS 2.0