Soffpotatis.

Kan man säga, ja. Litter just nu i soffan. Funderar på att elda, är lite kyligt! Men kan vara för att jag är utan strumper också. Men mysigare att elda, än att ta på sig ett par.

Ikväll blir det solning. Ska bli super skönt! Idag som det varit så jäkla kallt också. Är det ju extra skönt att ligga o jäsa i ett solarium då.



Har inte så mycket att skriva. Hörs på :)


Hej ho hej ho!

Vilket kalasväder det är! Synd att det blåser så mycket. Men det känns att det börjar bli höst. Nästan så man känner det på lukten. Idag är jag faktiskt på rätt bra humör. Gårdagskvällen slutade inte så glatt. Men idag känns det bättre. Jag måste sluta att bry mig om allt. Man glömmer ju nästan bort sig själv.

Fick min tröja som jag väntat på från Tradera.
Och vart väldigt nöjd! Fick den för 41kr, så det känns väldigt bra.



Ska väl ta och fixa till lite här hemma snart. Och även tvätta massa påslakan som bara ligger. Kan ju passa på nu när alla nästan är borta, utom ante. Men han tvättar ju inte direkt mycket. Om han änns har tvättat någon gång i sitt liv. Haha. Sen blir det väl till att börja ronden att skriva om mig själv, på engelska. Det är nu man blir lite halv lycklig och känner att man måste handla block och penna ect. Det var ju alltid kul förr när man gick på lågstadiet. Och nog finns de där lilla barnasinnet kvar.

Sara kommer även hit i eftermiddag. Vi tänkte simma. Får se om det blir simmning eller någon annan sorts träning. Något blir det i alla fall.

Själv kom jag på här om dagen att jag ville börja med en sån där tävling som många arbeten håller på med. Med stegräknare. Så tänkte dra ihop några stycken och bestämma vist många steg på en viss tid. Och följer man inte det blir det något straff! Tycker det borde vara en självklarhet att vilja vara med på något sådant. För de ger en ju en spark i baken att komma ut och röra på sig. Och jag menar, en halvtimme minst har man nog tid att röra på sig även om man går i skola eller jobbar. En annan har ju nästan hela dagen! Men kan säga att de är inte lättare att komma ut för det.

 

Nä, nu ska jag göra någon nytta.


02.33


HAHAHAHAHA


Ny vecka,

..nya möjligheter?


Då var ännu en ny vecka påbörjad. Själv ligger jag fortfarande i sängen. Jag har nämligen påbörjat min engelska idag. Så har legat och läst igenom massa, och även kikat i min bok som jag köpt. De är väl lite svårt att förstå vissa saker, men läser jag samma om och om igen, så tillslut kommer jag på vad det ska vara.

Har även gjort två test också. Man har olika saker man ska göra varje vecka. Eftersom de är på distans så redovisar man genom datan. Denna vecka (som jag förstått det) ska jag ha skrivit om mig själv och varför jag vill göra detta. Ska även hitta någon bra engelsk dikt bok, med en såkallad English speaking writer/author. Hehe. Tänkte om jag ska dra upp på bibblan något och kika.



Detta är min bok Progress Gold A,
som kommer följa mig i 10 veckor.

Följde även  med en Student´s Key. En cd skiva med övningar.
Så ska väl ta och kolla vad det är också.
Men de behöver jag inte göra än.




Känns faktiskt rätt okej. Tror nog att de blir nått bra med detta.


Godmorgon!


Super skön låt!

Efter att sitta och nattsurfa lite och försöka bli lite trött, hitta jag denna braá låt. Nu har säkert alla hört den utom jag. Men den är lika bra för det!

Någon som vet hur man får youtube klippen att bli sådär en smal remsa bara? Skulle gärna vilja veta, själv hittar jag inte hur man gör.






Timrå - Brynäs, SLUTSÅLT.

Ja idag blev jag och ante ensamma hemma. För nu har far och anna-lena dragit iväg utomland. Dom kommer säkert få det super. Tror inte jag är ensam om att tycka de är ganska skönt att vara ensamma. Vi är faktiskt duktiga på att hålla efter. Idag gjorde vi även Kebab och pommes. Evve köpte med sig från spice, själv ville jag bara köpa 3 burkar sås. Men fick dom gratis, plus varsin klubba! Spice är ju super! Och det vart även maten. Nästan lika gott som evves med köpta.

För att fördriva tid innan idol drog jag och evve och solade. Måste ju hålla efter brännan från bulgarien. Plus att få bort bikini linjerna. Det ser ju värkligen fördrövligt ut. Dom som solar topless har det bra. Själv får man ordna till det på hemma plan. Men de går ju också!

I alla fall! När jag och evve kom hem till mig, var det full rulle. Ingen kunde ju ungå att det var folk hos oss. Så själv fick vi gå upp och se. Tv:n var mer än ockuperad av alla hockeyfans.


Och eftersom vårat hem brukar ha en tendens att dra till sig folk när det är hockey. Så hade vist någon tagit det säkra före de osäkra. "Timrå - Brynäs, SLUTSÅLT".


I morgon är det även fredag. Känns bra. Skönt att de händer lite saker. Ska ta tag i massa tvätt, påslakan mm. Sen blir det en snabbis till stan. Och hoppas att inte evve fegar ur! Hihi.



Tjipp hej!

 


Kom inte hem tomhänt!

Skulle kika på att par skor idag.
Kom hem med 3 par.

Är riktigt nöjd! Hade fått pengar av farmor igår till att unna mig något jag ville ha. Så jag själv stod ändast för 80kr av mina egna pengar. Om man räknar bort pengarna jag fick. Allt som allt blev det 580kr. Tyckte jag var väldigt bra för alla dessa.

I morgon blir det FF här hemma också. Far och annalena hittade en sista minuten för 2500kr allt som allt till grekland. Vem åker inte då? Men vi klarar oss garanterat här hemma. Rätt roligt att vara själva.

Men hällskotta vad det blåser idag!!

 


Min tur.

Ja då känns det som att de är min tur att bli sjuk.

Känner det på halsen. Jag har faktiskt hållt mig bra tycker jag bland alla sjuklingar.

Men nu börjar även min kropp att ge upp. Men får hoppas på det bästa.
Vill ju inte bli liggande helt nu framöver, eftersom det är många roliga saker som händer!



Strax blir det birsta med evve!






















Hatar rubriker.

Tycker varje gång det är lika svårt att komma på någon rubrik. 

Och jag själv har blivit ganska kass att skriva här ofta. Blir lite mellanrum mellan inläggen. Kan ju vara också för att jag just nu inte har så mycket att göra om vardagarna. Och just därför skriver jag idag, för idag har jag något att göra!

Idag ska jag nämligen på stan med farmor. Vi ska käka lunch och vandra på stan. Ska bli kul! Länge sen man umgick så med henne. Oftast hinner man bara träffa henne en snabbis. 


Engelskan har också blivit uträtt. Och som jag kände på mig hade det blivit något fel. Dom hade glömt bort mig rätt ut sagt. Så igår fick jag reda på böcker jag måste ha, sen ska jag lära mig något program också. Får se om jag tar det ikväll eller i morgon. Böcker är då inte billigt iallafall. Tur det finns begagnade. Väntar nu bara på att söka csn stöd också.

I morgon tänkte jag och evve kanske dra på skopunkten. Då ska jag ta med mig några Cv:n och lämmna lite här och där. Om jag har något utskrivet som inte är för gammalt dvs. 


Kiss and goodbay!  

Godmorgon!

Idag är det äntligen fredag. Som jag har sätt fram emot denna dag. Ikväll blir det middag här hos pappa med Evve, Maria, och Jess. Kanske blir 2 till. Ska bli så himla roligt. Länge sen vi gjorde något tillsammans. Sedan lördag blir det att till en början vara med släckten. Morbror Benny blir 50 bast. Får se hur länge det tar, jag blev chaffis lät det som. Efter, drar jag nog till hassela.


Skulle försöka hitta någon passande bild att lägga ut här. Men då stötte jag på en annan bild, som inte har med detta alls att göra. Men en bild jag aldrig tänker slänga. Fick den av nicke för ett tag sen, han ville se om jag minns den. Självklart gör jag det. Över 5års sen, skicka jag denna till nicke.


Så var vi inte spec gamla. Haha. Minns även varför det fattas ett N på slutet av jossa(n). För man hade bara vist många bokstäver på sig att skriva.


Aja, nu tror jag att jag ska dra mig upp ur sängen. Ta hand om min tvätt som torkat klart över natten. Sen börja greja inför kvällen. Eller slå på en film. Vi får se. Jag börjar ju alltid för tidigt med allt, så står jag där sen och har inget att göra.


Ha en kanon fredag! Pyssiluss!

Hej.

Vart ett litet större hopp nu sen jag skrev sist. Minns inte vad det var som gjorde att jag inte orkade skriva. Men något var det säkert.

Är lite små le på att jag inte satt igång med min engelska som skulle börjat i måndags. Jag har värkligen ringt och ringt och ringt. När jag väl fick tag i en tant, så fick jag ett nr som tydligen hade hand om det jag skulle läsa. Men ikke. Så nu vet jag inte vart jag ska vända mig? Men jag tycker att dom som vet att jag skulle startat i måndags, borde ju kanske ringa upp och kolla om jag lever? Kan ju inte göra mer än att ringa ja. Ibland blir man bara för trött på saker och ting.

Igår kom nicke till mig. Vi hade bestämt oss för att åka bra tid till birsta idag, eftersom han var ledig. Vaknade vid nio och då var han i top form medans en annan tänkte "va är det frågan om". Han är ju van att kliva upp jätte tidigt på vardagarna, så enligt honom hade han fått 4 timmars sovmorgon idag. Haha. En annan var helt död.
Men iväg kom vi!

Senare blev det att följa med evve till tandläkaren. Och sen ännu en sväng till birsta igen. Köpte lite vin, och varor tills i morgon. Då blir det middag med brudsen.


Annars är jag ganska glad över två saker just nu.
Att One Tree Hill och Gossip Girl har börjat och det.

Ha det fint alla! Puss.

...

För less för att skriva.

Varför?

Är sängen alltid som skönast när man måste kliva upp?

Det slår ju aldrig fel häller. Det var värkligen skönt med en prommis i morse. Tack för att det inte regnade. För igårkväll öste det ju ner.

När jag var på väg ner för våran brantbacke här hemma i morse så mötte jag min gamla lärare sen lågstadiet. Berit. Vi hejade på varandra och fortsatte gick bara. Efter någon sekund hör jag bakom ryggen, Men är det inte Josefine?

Hon kände igen mig även fast vi inte pratats vid eller något sen lågstadiet! Så jag fick en kram och vi pratades vid lite. Berit har jag alltid tyckt om. Jämt så snäll och go.

Där i mot nu stormar det ju och regnar ser jag. Piss väder.



Nu börjas det.

Alla underbara program! Idag började ju Idol och även Andra aveny. Supersuper! Nu är det bara att invänta att One tree hill och Gossip girl.

Idag åkte jag och evve med min bil för att visa upp skärmkanterna. Dom ser ju inte så bra ut. Stackars lilla pärlan. Men nu ska det allt fixas. Lät väldigt positivt!
Tur man lagt undan lite pengar. 

Annars har det inte hänt så mycket. Agerat trädgårds mästare. 

I morgon blir det en tidig uppgång. Ska på vårdcentralen till kl 9, även gå dit. Sen kom jag och evve på den brilljanta idén att ta en morgon prommis. Så vi ska mötas på ica innan jag ska dit för att köpa schampo. Något som båda behövde. Ica öppnar ju ändå kl 8. Synd man inte är såhär hurtig varje dag. Det lär väl vara pensionärerna och vi i morgon där. Haha. 


Ha en fin kväll alla!  


Uppdt.

Jag köpte ju förästen 3 ljusgrejor idag. 
Tre små lycktor och en hängandes med fjärilar på. Jätte fina!

Hemma..

..till det kallare sveadala.

Ja igår kom vi hem. Hemresan kunde blivit lite halvdyr. Eftersom jag och maja missade vårat tåg. Vi stog på C-centralen och väntade medan tåget gick från arlanda. Rätt kul nu när man tänker nu efteråt. Men som tur var lät dom oss åka med ett annat tåg gratis! 

Hela våran resa var underbar. Tycker inte det finns något att klaga på direkt. Vädret var kanon och hotellet går inte att beskriva! Det ända som vi själva klanta oss med var att vi alltid glömde kameran! Så de vart inte många bilder. Men dom få som knäpptes, lägger jag ut sen.

Gårdagens kväll blev bara lugn och skön. Var rätt trött. Nicke hämtade mig och maja vid tåget. Så åkte vi och såg lite film. Sen åkte jag och nicke hem till mig o myste till det lite. Borta bra, men sägen hemma är då fan bäst. Synd jag trodde det fortfarande var varmt ute, ingen värme och fönstret jätte öppet i min lilla stuga! Var så kallt så nickes kläder var blöd av råheten när han skulle upp och jobba! Så han fick ta lite sovmorgon och sätta på elementet i full fräs! Haha.


Idag har det bara blivit hemma doningar, och kvällen bestod av Färjan 3 , självklart! Måste ju se om far min har gjort bort sig något. Synd jag inte vet vilket avsnitt han var där.


Nu blir det lite film eller webb tv. Sov gott alla! Puss.

RSS 2.0