Några av mina små tomte nissar! Hihi.

Try JibJab Sendables® eCards today!

Väntar väntar väntar.

Sitter med mobilen brevid mig. I väntan att den ska ringa. Den skulle ringt i helgen. Men ikke. Så jag tänkte själv ringa upp, men då har jag inget nr!? Och hittar det inte på nätet häller. Skit.

Så nu sitter jag och käkar fil med sylt och ser Fucking Åmål.
Kommer alltid tycka den är så bra!

Söndag.

Tänkte snart sova. Har nyss varit på bio med sara och malin. New moon. Den var jätte bra! Så nu är det bara att vänta tills nästa kommer ut. Hatar att det alltid ska ta slut när det är som bäst. Men det hör ju till.

Denna helg åkte jag inte till hassela. Och måste säga att jag har haft en super bra helg! Känns som jag är borta lite för mycket ibland.

Fredag var jag och evve till jess och hälsade på ett tag, tills romme och tomas plockade upp oss i matfors. Åkte med dom till stan och ja..vi kom hem runt 8 på lördag morgon. Tur det var en lugn kväll.

Lördag vart det fest. Och det var killander som bjöd på den tillställningen. Måste säga att de var en av de roligaste festerna på länge. Synd jag inte kan förklara nått här. Skulle bli så konstigt, och inte lika kul. Kvällen slutade med att evve sov i min stuga och jag i stan.

Så idag har jag och romme sätt film halva dagen, även lindström dök upp. Sen käkade jag och evve på max. Vi vart lite överaskade av att det börjades skjuta massa fyvärkerier! Inte lite häller. Knäppte kort, men vet inte vart jag har mobil kabeln.






Denna låt gick hela tiden hos killander. Jag visa den innan festen, och han älskade den. Haha. Själv fick jag se den på fredagen. Men de va kul. Som alla dansa till denna, en party högare i stor klass!

Jag är klar.

Önska mig lycka till. Om ungefär 10 minuter åker vi in till stan.
Ska göra mitt bästa. Och det känns ganska bra faktiskt.


Hejsvej.


Redo för en sväng på tippen! Underbart väder! :)






























Idag fick jag det bevisat.

Jag tycker inte om bilprovningen.

Var och besiktade idag. Och har fixat allt som det brukar hamna 2:or på. Så viste inget som kunde gå fel. Men det känns fan som att bara för man är ungdom, så ska dom alltid jävlas! Så en ombesiktning blir det. Jävla skit gubbe.

Annars har dagen varit super. Har donat i rummet hela dagen! Och kommit jätte långt. Blir super fint tycker jag. Efter besiktningen var även jag och evve och hämtade min spegel jag hade hos mor. Så den sitter också uppe nu. Tänkte möblera om också. Brukar få för mig att jag inte tycker det känns städat förrän jag även möblerat om. Men just nu kan jag nog inte få så mycket bättre. Så det får nog vara som det är. Tur det är massa andra förändringar.

Höll även på att krocka i birsta, en av rondellerna. En gubb fan som kör rätt ut när jag svänger ur rondellen. Först skrek vi, sen skratta vi. För gubbens glasögon speglade sig i mina lysen, när han vände huvet mot oss, eftersom jag slängde mig på tutan..såg så jävla roligt ut! Men vi såg nog rätt kul ut också när vi skrek. Haha!

Fick jag ett roligt samtal idag också. Får se i morgon om det slutar ännu roligare. Men man ska inte ha för mycket förhoppningar. :)


I morgon kommer jag nog kunna göra klart mitt rum helt.
Sist men inte minst ska sängkläderna på. Mys mys!



Luktar gott..

Har nyss bakat en chokladkaka.
Har även gjort chokladkräm som ska på efter den har svalnat, med lite cocos.

Mmmmm...!! 

Dagen.

Idag hade jag redan lite saker att göra.

  • Ringa tjejen
  • Boka besiktning
  • Åka på IKEA
  • Fixa klart rummet
  • Engelskan
  • Maila referenser
  • Jobba

  • Såklart ska de alltid finnas massa mer saker som ska fixas som en överaskning.


    En hel städnings lista.



    Okej, jag har mycket tid om dagarna. Men när man väl har en helspäckad dag, blir man faktiskt lite irreterad på dessa lappar som ligger på bänken. Skulle vara så skönt ibland om någon fråga "har du nått spec för dig i morgon, annars kan du ju bla bla" . Men så går det ju tydligen inte till.

    Aja, nu ska jag försöka få tag på Jess. Tjipp hejs! :)

    heluuu

    Min dag blev absolut inte som det var tänkt. Skulle plugga engelska och komma långt. Men slutade med en arbetsintervju i birsta och sen full rulle i stugan. Har nu slängt ut min garderob, och allt ser ut som ett bomb nerslag. Men så får det vara ett tag. Tills i morgon.

    Annars ikväll har jag vart med nicke och fixa till hans bil. Sen incidenten i morse. Tur det gick så bra som de gjorde.

    I morgon vill jag dra till birsta, hoppas jag får med mig någon. Tänkte införskaffa mig en sänglåda, en matta, skolåda och kanske utebelysning. Nu känns det som att jag inte har råd med allt detta. Vi får se.


    GRATTIS BRORSAN!!

    Godmorgon.

    Nu är man vaken väldigt tidigt igen. Hade ställt klickan på 8. Men vart ännu tidigare. Nicke ringde nämligen mig och berätta att han fått punka på väg in till jobbet. Så han skulle komma hit. En lastbil skjutsade honom. Men han fick låna min bil så han ändå kunde jobba.

    Klockan nio ska evve komma hit. Hon ska hjälpa mig med min engelska. Gulligt! Hoppas jag får mycket gjort och kommer igång igen. Har ju tappat gnistan lite.

    Sen har jag bätt pappa tagit med en stor kartong från jobbet, som jag kan slänga massa skräp i. Är riktigt sugen på att häva ut min garderob jag har, och skaffa säng lådor.




    Dels för att garderoben sammlar mycket annat skit, och även under sängen ligger det saker. Och när drar man fram allt sånt för att damsuga? Så jag skulle jätte gärna vilja ha sånna lådor. Skulle vara så skönt utan garderoben också. 



    Idag fyller min bästaste bästa bror år! ♥
    Får se om det blir nån middag hos mor. Hon skulle ringa mig om det igårkväll. Men ringde aldrig. Och jag tänkte ju inte på det häller i morse, när jag lånade ut bilen. Men det visar sig.


    Måndag.

    Och tillbaka i stan.

    For i morse till stan, som vanligt kanske. Fick ett sms av nicke när han kommit fram på jobbet att det var jätte halt ute. Och de var det. Framförallt i stan!

    Idag blir det lunch med mor, kebab city. Sen vid två ska jag på möte på AF igen. Jäkla spring där nu, men får väl hoppas det blir något bra av det.


    När jag är klar i stan, åker jag till mor och packar allt. Sen drar jag hem till far. Skönt att komma hem till min lilla lya faktiskt. Även om jag haft det bra hos mor också. Men nu ska jag börja göra jul-fint hemma, fick mina nya påslakan idag. Ska hämta ut dom senare. Så i veckan blir det nog julstäd för Krantzen.

     


    Tidig morgon.

    Uppe med tuppen idag. Här hemma är det full rulle. Levis och Noel sov hos oss i natt. Så Bamse är på och springet är igång.

    Själv har jag nyss fikat. Ska göra mig klar det sista, så jag kan packa ner allt. Sen invänta att Erland och Maja ska komma förbi vid 9 och hämta upp mig.
     

    Idag ska jag nämligen hämta
    min bil, min bil, min bil min bil!! :D

    Sen blir vi kvar i hassela i helgen. Så på lördag blir det väl att hälsa på Linda en sväng också. Så roligt att hon snart ska få sin lilla knodd. Det närmar sig med storm steg!


    Aja, nu ska jag fortsätta dona. Ha en bra helg!



    '

    Rostat i mitt hjärta.

    Har nyss ätit frukosten jag längtat efter länge.
    Rostade macker med tomat och ost, och ett stort glas obóy!

    Dagen tänkte jag tillbringa till min engelska. Hoppas jag värkligen kommer någon vart. Såg även att mina skor som jag beställt är på ingång. Hoppas dom kommer idag!

    Beställde även jätte fint påslakan nu till jul. Det är rött på ena sidan och vitt på andra, med massa massa små svarta blommor på båda sidorna. Men eftersom båda dessa saker är på rea, så hade vist detta påslakan blitt slut. Så jag kunde inte fixa någon bild. Fick 4-dels sätt för 99kr. Tyckte jag var super billigt! Och skit snyggt!


    Inte bara jag?

    Värkar inte bara vara jag som inte kunde sova i natt.
    Jätte konstigt. Så inatt, var ingen rolig natt.

    I alla fall har jag och mor nyss käkat lunch. Snart ska jag iväg på ett möte jag bokat själv på AF. Ska kolla lite om praktik. Skulle vara kul att få nått sånt. Så man har något att göra och kanske få in en fot någon stanns.

    Efter det så blir det att dra hem igen, ta på sig arbetsbyxorna och fara och hjälpa pappa med att lägga golv. Han behövde en hjälpande hand. Lite extra pengar tackar man ju inte nej till. Kan ju till och med bli kul.

    Fullspäckat.

    Nattblogga.




    Tänkte bara säga Godnatt.
    Och hoppas på lite finare väder i morgon. Måste säga att man blir lite halv le detta äckel väder. Känns som de inte finns nått annat väder längre. Så lite sol skadar inte.

    Sweet Dreams.
































    Veckan börja..

    ..med piss väder.

    Åkte från hassela i morse. Så nu är jag hos mor. Ska strax hoppa in i duschen. Inge roligt väder alls ute. Man får lixom ingen ork till något.

    Denna volymtång har sara berättat så mycket bra om. Och jag har alltid velat haft en. Men OBH nordicas tycker jag värkar så klumpig. Därför jag aldrig köpt någon. Men när jag fick se denna och höra om den så tyckte jag att den värka så bra! Gick även in på Jess och prata om den. Och enligt dom ska den vara bra, hällst för dom med lite tunnare hår. Perfekt.




    Eftersom jag hittade den så billigt nu, så måste jag ju slå till! Billigare än så tror jag inte att jag kan få den. Ibland måste man passa på. Även om det svider. Men eftersom det blir några lugna helger så går de inte så mycket pengar.


    I eftermiddag ska jag och sara ut på äventyr med Levis och Noel. Vi ska på drakborgen! :)


    Hejpa!

    Skön helg!

    Helgen har vart riktigt skön. En helvit helg dessutom.

    Fredags stannade jag och sara hemma på mörtsjön och kikade idol och bara latade oss. Sen lördag åkte jag nicke sara jenny ner till Joe, där var det massa folk som drack. Men vid elva kände jag och nicke att vi drar hem och gör lite fika och slänger på en film. Vilket vi gjorde.

    Så helgen har vart super lugn. Vi vaknade till och med halv 9 i morse. Vilket inte brukar hända på en söndag morgon. Tror nästa helg också blir blankt. Så satsar vi på lite mer träning i veckan istället! Och plugg såklart, sara och jag har gjort en deal.



    Dagen har bestått av att jag och nicke hyrde film. Köpte pringles och godis och en stor cola! Perfekt väder för sånt mys. Just nu sitter jag själv ute i nickes krypin. Han drog till en polare. Själv avstod jag från att följa med. Kan ju vara kul för han och få snacka lite grabb skit. Haha.

    Aja, hoppas alla får en fortsatt bra kväll!

    Chao!


    Helg!

    Nu är helgen här..igen!

    Även Fredag den 13 idag. Hoppas dagen går felfri. Och lycka till alla andra med. Många tycker säkert att de bara är snick snack med denna dag. Men jag tycker det är lite kul om man tar den lite seriöst. Hihi. 


    Veckorna gå så fort. Men det är ju skönt med helg, så jag klagar inte. Även om jag kanske inte gör allt för mycket på dagarna, men helg är alltid helg.

    Har nyss packat ihop mina klädder och stuff. Så nu sitter jag och fördriver tid bara. Senare när sara är klar, och när mor är hemma, så drar jag och sara till hassela. Men först ska vi uträtta lite ärenden.

    Mor är så snäll att låna ut sin bil till mig över helgen.
    Min pärla är ju och fixar sig nu. Kul! Längtar tills den är klar!
     


    Vitt.

    God morgon.

    Nu håller jag på att dona med frulle. Blir macka och fil med josdgubbs sylt! Jag brukar jämt ha ett ton socker på när jag ska äta fil. Men nu har jag börjat med sylt istället som jag jämt åt förr. (jag vet att de är socker i sylt också, men känns ändå lite bättre).

    Vad fint det är ute! Alldeles vitt ute. Kul att snön ligger kvar, och framförallt ligger kvar på träden. Det är ju de som är så fint också!


    Idag blir det tvättning, och lämmna iväg bilen.

    Kiss and goodby.

    Ops!

    Jag menade inte riktigt att låta som en gnäll spik. Men kan ju berätta att annars idag så känns det mästa bara bra! Ska på möte sen. Och ikväll blir det träna!


    Hejsvej! :)


    Corega?

    Satt nyss och såg en reklam om Corega. Det är bland annat brustabletter. Och på reklamen säger dom att man ska strunta i tandkrämen och ta dessa i stället? 

    Ska vi bli så bekväma så att vi tar bort tandborstningen och bara sköljer med nått vatten. Att dom kommer på så mycket skit. Fel att ha som de vart, att alla borstar tänderna, och sen kan ni komma på nått annat som är lite viktigare! 



    Godmorgon alla! Ha en fin dag! :)

    Idiot!

    Vilka jävla puckon det finns. Inte rädd om sig själv för fem öre. Jag höll nämligen nyss på att köra på en cyklist. Körde här i stan, det är mörkt och mycket bilar. Det var en bil ca 4 meter framför mig. Och när vi kommer vid ett övergångsställe, så ser inte jag någon, och han framför kör ju bara förbi. Då lär de ju vara lugnt tänker man. Jo jävlar ja! Då kommer det en kille som såg ut som jesus själv på en gammal jävla cykel och klämmer in sig mellan mig och bilen. Vilket resulterade att jag fick nita! Själv tjöt jag i bilen som nått konstigt djur. Sen kom det en aning massa svordommar.

    Men om man nu inte orkar slänga på sig en reflex, då kan man väl i alla fall vänta med att slänga ut sig i vägen tills det är klart? Lite hänsyn kan man väl ha.
     


    Spillo-dagen.

    Har precis legat och sätt oskyldigt dömd. Tycker det är så bra. Ska snart pallra mig ut för att städa bilen lite. Ska ju om någon dag lämmna iväg den på lite skönhets operation. Ska bli så skönt att få det gjort! Så kommer vara utan bil nu i veckan. Men som tur är kunde jag få låna mors i nödfall.

    I morgon ska jag kanske umgås lite med maria också.
    Hoppas, skulle vara så kul!





    Denna dag värkar vara en spillo-dag för mig.
    Jag spiller saker hela tiden. Spilde juice över hela byxorna när jag skulle dricka förut, sen när jag satt och åt fil så missar jag munnen och allt åker på tröjan! Så jag bara väntar på att de ska komma mera.


    Jag är vaken. 01.50

    Men borde ha lagt mig för länge sedan.
    Förstår inte varför jag inte blir trött. Nog kan jag bara lägga mig också, men något stoppar mig. Fast jag vet att om jag slår på en till film så kommer jag slockna direkt.




    Min helg har vart super. Drog till hassela, nu vart ni förvanad va. Haha. Eller inte kanske. Skulle igentligen bara ta det lugnt hela helgen. Men då visade det sig att många skulle dricka på fredagen. Så då bestämde jag och sara oss för att också dricka. Men vi åkte till hudik och tänkte gå ut där. Men de vart en kort visit där bara. Sen efterfest med alla andra hos emil. Men kvällen va jätte kul!

    Lördag vart jätte lugn. Börja med att jag och nicke vaknade av att båda hade bilarna på byn. Och vi kände inte direkt någon stress att hämta dom. Dels kunde vi inte, och sen orkade vi inte. Senare mot kvällen tog vi oss ner. Kikade in hos några andra i hassela. Men näst in till alla skulle dricka. Så vi beslöt oss för att tillslut åka hem och se film. Hade tänkt sätt film hela kvällen, men så blev det inte.

    Sitter nu med en magkänsla som känns bra. Förstår inte varför. Jag brukar alltid ha ångest eller nån annan dålig känsla på söndagar. Hoppas det betyder något bra.


    Nu slocknade mitt sista värmeljus här, och ska jag försöka sova. Hoppas allas helg vart bra.
    Tjipp hej!



    Får inte glömma att idag va pappas dag! ♥



    mmmmm!


    Hurra hurra, för de är marias dag idag!


    Vindarna har vänt!

    För en stund sen när jag vakna, och kände..nej. Jag hade absolut ingen lust. Ibland kan man känna så för att man inte har nått kul att göra. Men jag var så jäkla piss nödig så jag var tvungen att gå upp.

    När jag öppnar dörren från min stuga, så det första jag ser är snö på min bil! Och tänk vad allt vände fort. Jag vart nog världens gladaste. Som en liten unge i en godis affär. Även om det kommer smälta bort, har det i alla fall kommit. Och förmodligen kommer det mera snart!


    Ett litet ljussken.

    Idag fick jag reda på att jag kan få förlänga min engelska till dubbla veckor. Tydligen har jag den kortaste tiden på att läsa halvtid. Dvs, 10 veckor. Och många kunde bli stressad och köra fast. Så som det ser ut nu, blir det till att utöka till 20 veckor. Vilket känns väldigt skönt!

    Prata även med AF precis. Måste ta mig dit och göra en ny planering innan sista november. Tänkte göra det denna vecka så jag får det gjort.

    Skulle det inte snöa idag? Jag som hade hoppas så mycket på det. Trött på detta gråa vädret. Man blir så depp och orklös. Jag som längtar så mycket nu till vintern! Och julen. Älskar sommaren, men julen är också något speciellt. När alla lampor kommer upp ute, och måste säga att sundsvall är helt fantastisk på vintern! Så jäkla vackert.

    Själv tror jag att jag ska ta mig en dusch nu,
    medan jag fortsätter att dag-drömma.

    ...om massor med saker.








    Kom hem i morse.

    I morse vart det att klockan ringde tidigt. Jag och sara skulle åka ifrån hassela. Men såklart när man själv måste gå upp, så va nicke lite krasslig och hade jätte ont i ryggen så han kunde inte jobba. Då ville man ju bara ligga kvar. Men icke.

    Måste ju säga att vilket jäkla tråkigt väder det är ute. Alldeles grått ute. Inge kyl ju!

    Helgen har vart jätte kul. Halloween fest, och halloween middag! Tyvärr har jag inte så många bilder sen middagen eller festen. Det va väldigt synd. Vi hade pyntat med insäckter och spindelnät och massa ljus.

    Men nästa helg blir det lugnt :)

    Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Måste ta och skriva om mitt Cv också. Nu när jag har ett litet jobb lär man väl ska nämna det. För de låter lite bättre än att vara arbetslös!





































    Jag på halloween festen!




    Middagen, vi var inte utklädda där. Men tanja och rästen var det ;)



    Rockstars!


    RSS 2.0