Helg!

Helg igen?
Går det inte lite nog fort nu?

Tur att det alltid är skönt med helger.
Men denna helg blev det jobba för mig del också.

Så denna helg är ganska fullspäckad.
Ikväll bli det bara lugnt, för jobbar och ska upp 07 i morgon. Då jobbar jag till 17, sen kl 18 ska jag vara på 40års fest. Så det blir snabba puckar och svira om. Tur jag inte börjar förrän 17 på söndag.

Idag ska jag även till bällsta o gratta min lilla bonus bror som fyller år.
Gött med smögga!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Det sitter lite fast, om inte annat har det väl inte hänt nått spec häller.

Ha´t fint.


Blink blink

Nu skiner lägenheten.
Disk-berget är borta och det lucktar så gott här hemma!

Känns så skönt att fått det gjort. Har gruvat mig för att tagit tag i denna jävla disk. Och ju mer man drog ut på det, desto mer växte högen. Men nu glänser köket! Samt alla andra rum också.

Nyss beställde jag mer av de rengöringsmedlet jag har börjat använt. Jag som alltid haft svårt att hitta nått bra, har nu funnit det. Jag tvekade först om jag skulle köpa och testa, så köpte bara ett prov sett. Men det var ju super bra. Så jag fortsätter använda det, trotts det kostar lite mera. Men det är ju så himmla drygt också, så det räcker ju jätte länge.


Jag beställde från Kicks.se, då fick man betala i januari.
Perfekt! Har jag lite tid att lägga undan pengar på.

Nu blir det en dusch innan paradise hotell börjar!


Gokvälla.

Jobbat klart för idag.
Är rätt seg just nu kan jag löva.

Men just nu ska jag sätta mig och förnya mitt cv. Tänkte börja söka lite jobb igen. Känner att det är dags nu. Trivs super bra med det jag jobbar med just nu. Men skulle vara skönt att ha ett jobb där jag vet att jag får jobba. Så aldrig fel att söka mer jobb.

Ska börja på måndag.
Jag känner mig mer taggad nu att söka, än vad jag gjorde förr.
Tack vare det jobb jag har nu, så har det stärkt mig nått så otroligt att prata med nya människor. En annan var ju så jävla feg förut. Men i detta yrke handlar det ju om att träffa många nya människor. Så jag känner själv hur starkare jag blivit på den fronten. Så himmla skönt. Stolt över mig själv!
Godmorgon!

Jobb idag och i morgon. Yes!
Har nyss gjort matlåda för båda dagarna.

Äntligen lite rutiner denna vecka.

Måste dra. Tja.

Borta med vinden.

Här var det inte mycket skrivet.

Och jag har väl inte gjort så mycket precis under två veckor. Varit väldigt lite jobb, känns inte bra! Ska börja söka massa mer jobb nu, känner jag. Inge kul med månader som denna.

Annars har det väl inte hänt så mycket annat häller. Nikke hade min bil över helgen som var och gjorde den jätte fin invändes och gick fan igenom den från a-ö. Stort tack till han! Så nu ska den fixas lite till framöver. Kanske den blir i topp trimm! Haha.Idag ska jag vara med tjejen. Ska skjutsa henne till teatern och vara kvar i stan ett tag medans. Får se vad man ska hitta på.

I morgons ska jag i alla fall jobba, ska bli skönt. Tycker det är så tråkigt att inte jobba. För alla andra jobbar ju oftast, så då har man inget att göra.

Ja, de va väl inte så mycket intressant att läsa!
Men puss på er. Häj.


Lediga dagen.

Idag är man ledig.
Jag sov för övrigt jätte länge idag. Tror helgen sitter kvar.

När jag väl klädde på mig och gjorde mig klar för att vänta ut tiden att dra ut. Så upptäckte jag att jag hade ju glömt att tagit på mig en bh. Och att jag äns bara glömde? Känner jag ingenting eller. Bara att klä av sig igen då. 

Idag blir jag Saab ägare också. Ska få ta hem bilen idag. Ska bli så roligt! Lägger väl upp någon bild sen.
Nu ska jag käka frukost innan jag måste dra på pappas jobb.

Ja, frukost var det...
Haha.

Helgen slut.

Fredagen vart jätte lugn.
Där emot lördagen vart rätt hård. Födelsedagsfest hoss Jess. Och vi skulle vara utklädda. Jag lekte polis. Hade jätte roligt. Men idag har man inte varit så kaxig. Längesen jag måsdde såhär dåligt.
Nästa helg hoppas jag det blir bio eller något. Skulle vara kul. Inge dricka i alla fall.
Kan ju hoppas det dyker upp lite snö så man man byta till julgardinerna någon gång.

Hejdå.

Yeah.

Idag har varit en mycket-göra-dag.
Började med tidigt i morse att åka in till stan på Af och kirra upp det som blivit en liten miss. Självklart kom man inte hem från stan tommhänt. Fick med mig hem ett par schyssta dojjser.

Sen drog vi direkt och jobbade. Kom hem vid 17, och han sitta hemma en liten stund innan det var dags att åka igen.

Då blev det firande av Maria som fyller år! Det bjöds på massa gofika. Och då är man inte blyg inte. Drog in en sväng till fader också. Avslutade kvällen med att sola.

Så nu sitter jag och väntar på Paradise Hotell ska börja. Sen ska jag sova dunns. Känner mig helt slut. Men är ledig i morgon. Då tror jag att jag ska dra och sola en liten sväng igen!


Aja, godnatt era fislisor.Regn regn, ge mig snö!
Strax ska jag bege mig ut i spöregnet till faders jobb. Han ska skjutsa in mig till stan, så jag kan låna mors bil över helgen. Guld värt kan jag lova. Även om jag kan gå till jobbet osv, så vill man kanske inte gå överallt. Som tex nu när jag ska vara med tjejen.

Ska även hämta mina och evves kläder inför lördag. Ska bli spännande och se om vi är för feta eller om det blir bra! Haha. Lite pirrigt när det gäller One size.

Nä, nu måste jag göra mig klar.
Ciao!

Vitt vitt vitt.

Gud vad mycket frost det var ute nu.
Det gör så jag bara längtar mer till allt med julen. Måste ju ut och kirra en gran också. Men granen här jag nog upp sist. Så den håller länge. Men snart åker nog gardinerna upp. Jag och Evve ska även ha pyssel och bak dag. Gud så mysigt!


Idag är jag ledig tills ikväll. Då blir det möte i stan. Alla vikarier ska på nått sånt här möte. Så jag och Susanne sammåker. Vilken tur jag har som kan åka med henne. 

Så nu blir det att passa på att städa. Ser ju ut som ett h-vete hemma hos mig. Och när jag är klar med det, måste jag ta en liten promm till faders jobb, hämta hans bil och packa ut alla saker vi hämta igår från min. Innan den nu skrotas. 


Måste bara berätta vad som hände nyss. 

Min lilla Limpan är ju världens busigaste till och från. Nyss så satt hon i köket och skrek. Så jag kände typ "men håll käften". Sen kolla jag, och lockade på henne. Då ser jag att hon inte tar sig någon stanns. Hon hade fastnat med tassen bakom elementet! Därav att hon tjöt som ett brandlarm. Haha. Lill snosan.  


RSS 2.0