Gladen-dagen!

Idag är jag glad.
Gick super på jobbet idag.

Sen kom mitt paket med dom underbart snygga påslakanen och handukarna m.m. Och jag ångrar inte en sekund att jag beställde dom. Riktigt bra kvallite på allt också.

Just nu sitter jag och väntar på att matchen Grekland - Nigeria ska sluta. Jag och pappa ska åka in och hämta en tv som jag ska ha tills vidare, och min hall möbel. Denna match som var så viktig att se innan vi far, kan inte vara så viktig efter som han ligger och sover i soffan nu?

..i alla fall så ska det bli så skönt att få hem dom grejorna. Så jag kan slänga upp lite saker. Har väntat med massa saker för att se hur hall möbeln tar plats osv.

I morgon är det fredag också.
Jag ligger efter en dag i min skalle. Tänker att de är torsdag i morgon. Jag jobbar i morgon kväll. Sen värkar jag vara ledig rästen av helgen. Så undra vad man ska hitta på :)Köpt!Tänkte nog ha denna i köket. Tyckte den värkade skit snygg!


Hejdå lill stuga, hej lägenhet!

Japp, då var inte bara alla saker förflyttad.
Även jag har nu fyttat. Helt.

Så nu bor jag inte hemma längre. Och det känns jätte bra. Visst är det lite kvar att göra i lägenheten. Men inget så pass att man inte kan bo där. Dvs, lister fattas m.m.

Idag har jag dels varit på banken och fixat ett till konto.
Ett huskonto. Man brukar vist kalla det så. Nu ska jag kunna ha mer koll på pengarna. Vilket känns super.

 

Jag har även köpt grundfärg som jag ska slänga över på skåpluckorna idag. När jag gjort det och sätt hur mycket som gick åt, blir det till att köpa färg. Så snart är luckorna klar också! Nice nice.


Dags att åka hem.

Nu har jag varit i Hassela sen i torsdags. Men tiden har gått alldeles för fort tycker jag. Under den tiden har Sara tagit studenten. Jag fick även träffa några av deras släcktingar igen ner i från som man inte sätt på länge, även nya ansikten.

Knäppte själv inga bilder. Så jag får sno dessa från Pirre. Nickes morbror. Har inte häller några bilder sedan middagen/kvällen. Men de är nog ingen som avlider. Fick nog allt se några av Pirres kamera. Haha.Idag blir det till att åka hem igen. Blir nog IKEA idag och införskaffa lite saker. Vill ju måla skåp luckorna ja, men vädret ser ju inte allt för lockande ut.

Ska i alla fall ta och ringa Jess snart och se om hon vill följa med om jag åker in.

Ha en fin dag.


Mycket bättre.

Lilla magen värkar ha lugnat ner sig. Men vågar inte äta än.
Och jag ringde och berätta att jag kunde jobba. Tur är väl det. Behöver ju jobba.

Jag beställde nyss lite grejer.
Som vanligt på REA!

    


- Två sätt av det efterlängtade påslakanet
- Två sätt av ett gulligt och super billigt påslakan
- Fyra stycken toa handukar
- Ett par förvarings lådorOch jag är super nöjd. Längtar tills allt kommer.
Älskar när man kommer billigt undan, med saker man behöver.


Nu ska jag göra pasta och bacon sås tills senare.
Tjipp!


Blir så arrrrrg.

Idag hade jag en sån super dag.
Massa jobb! Och det behövdes värkligen.

Skulle även på nått lyft grejs, så man lär sig rätt.

Jag gick upp, gjorde mig klar. När jag satte mig ner för att äta frulle känner jag hur de bara vrider till i magen. Jag rusar till the thing, och känner att något inte är som det ska.

Nu har jag besökt that thing 3 gånger på mindre än en timme. Aldrig att jag kan gå på den där lilla kursen såhär. För gud om jag får sådär igen. Magen känns alltså inte bra!Jag hoppas på att de är något jag ätit typ igår eller så som gjort att jag blivit såhär. Så kanske det försvinner efter några besök. För vid klockan nio ska jag höra av mig till joppet hur jag mår. Och jag vill jobba! Men om jag mått jätte dåligt fram tills dess, men känner att jag nog kan jobba ändå, så får jag inte. Med tanke på smittorisker.


Fan, fan fan!

Here we go.

Helgen slut igen.
Men det är en väldigt bra helg som tagit slut.

Idag jobbade man, sedan drog jag och höll på i lägenheten. Även Evve kom förbi, så vi drog till med att fixa min sängstomme tillsammans. Tur var väl det. Hade aldrig klarat det själv. Synd att Evves tå skulle få lida.

         

Nu äntligen börjar jag få rent golvet från allt slipdamm.
Kan säga att de är en del. Har till och med krype in i garderoberna och massa ställen. Så ska fortsätta i morgon att torka och damma. Även mor skulle komma och hjälpa. Så blir väl att putsa lite fönster och så också.

På torsdag blir det i alla fall Hassela. Jag längtar.
Så länge sen jag var där nu känns det som.

Nä, nu är jag en trött tjej. Hej.


Stoooooorm.

Var meningen att jag skulle åka på tippen idag.
Men jag skiter i det.

Det blåser så jäkla mycket! Och jag hatar att vara ute när det stormar. Så tänkte ta tippen på måndag eller söndag istället. Och det gör nog inget.

Så idag har jag bara två projekt att göra. Möta upp mormor för lite paket leverans. Och sedan dra in på ICA för att hämta mitt paket. Ska bli kul och se de jag beställt. Jag vill ju sätta upp allt i lägenheten, men än är det så mycket slipdamm så de känns inte så bra. Kommer bara måsta städa av mer saker.


Happ happ!

Hej och hå.
Jag som tänkte måla köksluckorna idag.
Men det blåser för tok för mycket för att det ska gå. Skulle nämligen hålla till ute. Så idag blev det att städa till i lägenheten så när min kära far kommer hem från ACDC bara kan lägga klart golvet. Sen är det bara för mig att städa arslet av mig så jag kan flytta in!

Just nu sitter jag och väntar på att majsi ska sluta.
Vi ska åka runt på fyndlagret och sånt för att kika efter lite saker. Hoppas hon får sluta lite tidigare. Sitter i alla fall start-klar jag.

Snart är det helg också.
Tiden går så snabbt. Blir ju snart gråhårig på det hela! På lördag ska man ju på dop. Lilla Freja! Ska bli så kul! Kvällen har jag fått några förslag va man kan göra. Varför räcker det inte med en sak bara. Eller varför kan man inte dela på sig?


Over and Out. 


Vill ha vill ha vill ha!

Gud vad jag vill ha ett påslakansätt från Hm.
Ska sjutton köpa det någon gång när jag flyttat in.
Bara jag känner att jag har råd.


Karlssons klister!

Bestämde mig för att köpa sånna där klister lappar till kakel plattor.
Och jag blev faktiskt jätte nöjd. Tycker det lyfte upp kaklet väldigt mycket. Men jag viste inte hur jag skulle sätta dom. Men man kommer säkert med mer ideér sen. Så detta får vara provisorist.
Sedan när jag ändå var ute i farten idag, så passade jag på att köpa en ansiktsmask. Har länge letat en som man han ha kvar ett tag istället för att köpa sånna där en gångs maket. Så gick in på Kicks och frågade om hjälp. Så det blev denna för mig..
Den ska tydligen vara super bra. Användning en gång i veckan, och hon hade själv använt den och resultatet syntes direkt. Nu vet jag ju att dom jobbar för att sälja. Men hon viste ju att jag hur som hällst skulle köpa någon av dom jag stog och titta på. Så hoppas hon har rätt!

Blir prövning av den ikväll!
Nu jäklar.

Börjar det hända saker i lägenheten.

Jag och evve började gårdagen med att dra in på ikea och köpa mitt golv. Och självklart gjorde lite andra ärenden också. Kan ju säga att de kändes att bära upp det i lägenheten. Haha.

Senare på eftermiddagen var jag, mor och far i lägenheten. Fader la golv och jag och mor målade lite saker. Blir super! Och kom jätte långt. Tog även hem köks luckorna, så jag kan måla dom. Skönt att slippa den äckliga gula färgen.


En annan blir ju som ett litet barn när man målar.
Jag tycker det är så himmla kul! Att få pyssla och grejja.

Så jag hade färg över hela mig!
Och penseln var allt än ren.

Tur det gick bort med lacknafta.
Annars hade jag nog dött.

Tänkte ju inte på att de inte var vattenbaserat.


Så idag ska jag en liten sväng dit för att göra klart för fader att bara lägga golvet. Ta bort lite grejer på golvet o så. Tyvärr kan jag inte vara där med han och hjälpa. Jag ska nämligen vara med tjejen. Men det går nog super utan mig också. Hehe. Kanske bättre till och med. Vem vet.

RSS 2.0