Wiiiwiwiwi






Snart helg!

I morgon är det fredag, även sista april.
Och ikväll drar jag till Hassela. Eftersom jag inte kommer vara något hemma mer innan söndag så måste jag tänka på att packa allt inför i morgon kväll, även inför jobb osv.





Klockan ett måste jag dra på jobbet. Blir där till tre. Sen hem en stund för att sedan åka och hämta nyckeln till lägenheten. Wiiho! Ska även göra lite andra ärenden. Så de känns som jag måste få till min packning nu innan jag drar till jobbet. Fan jag som alltid glömmer något.

Ajja, ha en fin dag!

Nu är du min.

Då var det klart.

Jag är ägare av en lägenhet. Min egna lägenhet!
Som jag köpte idag.


Efter inköpet av lägenhet, strosade jag med Jess och Evve på stan. Och även birsta. Hittade massa fint! En kjol, lite större tröja, klänning, örhängen, smink, strumpbyxor och lite annat kraffs. Men bland annat denna skönhet hittade jag, som jag gluttat på länge men tyckt vart för dyr.




Tur det var halva priset nu.
Fynd fynd fynd!



Nu ska jag bara slappna av ett tag till, sen ska jag iväg till tjejen för andra gången denna vecka. Var nämligen där igår också.


Två låtar som jag gillar skarpt just nu.



 

 


Ny vecka, nya händelser!

Måndag idag, även om jag hade måndag igår.
Säkert bara för att jag jobbade.

Var i hassela i helgen. Hade det super bra. Ännu en vit helg. Men igår morse var jag tvungen att slita mig upp och åka och jobba tidigt. Jobbade som sagt delad tur, så jobbade även sen på kvällen.

Idag är jag ledig. Tänkte dra mig en sväng till Jess, men hon hade fullt upp. Så jag tror att jag ska ta tag i att städa lite i stugan och vädra täcken o sånt. Även om det är rätt trångt där nu med mina sängstomme-kartonger som ligger där inne. Men det blir tamme sjutton dammigt fort.




På onsdag ska jag in till stan och skriva överlåtelsen till lägenheten. Längtar som ett tok! Känns så himmla bra. Det är ju efter jag skrivit på det som allt kan sätta i gång. Ska bli jätte spännande.

Ledig idag.



Blev inge jobb idag. Men det gör inte så mycket. Eller för pengar skull, självklart. Håller på att fixa med det sista av tvätten nu. Sen ska jag göra lite ärenden också.

Ikväll ska jag skjutsa tjejen till stan. Och vänta där någon timme för att sedan skjutsa hem henne. Efter det drar jag till Hassela. Och blir där tills jag ska jobba på söndag. Ska jobba 07-22 då. Delad tur skulle jag tro. Så skönt att vara ledig lördag.

För dom som inte vet så ska jag få mor och Håkans säng. Den är i jätte bra skick. Så nu behöver jag inte leta någon till min nya sängstomme! Så gulligt av dom. Tack! ♥


Helgen kommer i alla fall bli lugn och nykter. Känns super.


Nu ska jag ta mig lite frulle.
För magen börjar prata reält! :)





Vilken dag!

Denna dag har man inte suttit still i alla fall.




Jag och Evve var och flängde både i stan och i birsta idag.
Skulle kolla på tapeter och golv. Hittade mitt golv jag förmodligen ska ta. Och sen lite tapeter också. Kom även hem med en sängstomme. Var väl inte meningen att jag skulle köpa någon. Men det slutade så i alla fall. Och ingen är mer glad än jag!




Denna snygging blev det som fick följa med hem!



Älskar denna!


Upp å ner, ner å opp!

Dags att göra sig klar för jobb.
Ser ut att börjat blåsa mindre. Kan ju hoppas.




En liten vänd-åt-fel-sida-bild bjuder jag på en tisdag som denna!

Ha en fine day alla mina vänner!


Grattis sara!





Idag är det denna bruds dag.
Jag minns när jag träffa henne för första gången. Då var hon inte så jätte gammal. Ungefär 13 bast bara. Och kaxig som bara fan. Den tjejen var det inte lätt att få gräpp om. Men med åren har något hänt. Och just nu finns det ingen mer underbar Sara än denna. Och världens finaste!

Tiden har gått så jäkla fort. Jag som nyss tyckte att denna tjej nyss kämpade sig igenom grundskolan.
Och nu tar hon studenten?

Hur som hällst så kommer du alltid vara min lill sara.
Och som vi alltid gjort så kommer vi alltid lära oss saker av varandra, hur gammal vi än blir. 

Grattis på din dag hjärtat!


Inte taggad.

För första gången känner jag mig inge taggad till att åka och jobba.
Men när jag väl är där, vänder det väl. Förhoppningsvis.




Trivs fortfarande i nya frippan. Så det var ju bra!
Shit vad jag har tråkigt nu. Tomm-skriver ju bara igentligen.


Aja. Hare gött!


Måndag, ny vecka.

Gud vilken bra helg jag haft.
Helt super!

Jobbade ju både fredag och lördag också. Men lördag eftermiddag/kväll åkte jag till Hassela och var där tills idag. Jag var ju ledig igår och börjar inte förrän 17.00 idag.


Jag och sara hade det kul med hennes gulliga present.

Helgen var bara lugn. Grillade och hade det mysigt. Igår kväll skulle jag och nicke se film också, men båda var rätt trötta. Så vi såg knappt halva innan vi slog av. Haha.


Nu ska jag gå och hämta posten!


Så nöjd!

Då var man färdig kapad och färgad i håret.
Och gud vad nöjd jag är!

Högen med hår var så mycket att man skulle kunna tro att det var allt jag hade på huvudet. Men de bevisar ju bara att det inte var konstigt att jag fick mycket tover. Även om jag tyckte om mitt hår också.

Känns i alla fall super bra just nu. Jag struntar i att lägga in en bild. Bättre att folk får se när man träffas. Så man inte får en skev bild av frippan.




Fick även mer jobb i helgen.
Eftersom jag jobbar i morgon till kl. 15.00 och sedan vidare och med tjejen, och även jobbar på lördag till kl. 17.00 så struntar jag i att åka till Hassela i morgon. Känns som jag kommer måsta åka tillbaka direkt. Så lördagen blir det att vara med och grilla med dom underbara i kära Hassela. Även om jag hade velat åka redan i morgon. Men ibland blir det inte som man tänkt sig.


Ikväll ska jag och min mor gå på bio. Ska bli kul!

Japp..




Det känns ovärkligt, spännande, pirrigt, och jävligt bra! Bestämde mig idag. Så nu är det bara lite saker som ska kikas upp, sen skrivas kontrakt och så. Gud så roligt!

Fick även en el-grill av min underbara mor idag. Vi var på ett typ av loppis. Och där stod den. En liten mini variant, och som ny! Perfekt! Tack ♥



I morgon blir det jobb. Börjar kl. 07.00 och jobbar fram till 17.00. Så det blir en heldag. Är jag ledig på dan på fredag, så ska jag och mor fara på Dollar i hudik och kika lite. Ska bli så kul!

Till helgen ska jag till Hassela. Längtar som ett tok. Kan hända att jag jobbar också, men kan ju göra två saker samtidigt!


Idag såg jag även för i år första tussilagosarna!
Snart är det sommar!

Vem vet vad som är rätt.

Jag måste bestämma mig.
Jag vill, och tror det kommer gå fint.



Härliga dag!

Ännu en strålande dag.
Klarblå himmel, sol, och att glatt humör!

Blev jobb för mig idag. Har nyss slutat. På lunchen stack jag hem och snabba i mig lite käk. För att sedan hinna med en sväng till Jess. Där bjöds det på fika. Fast igentligen ville hon bjuda mig på grillade hamburgare. Attans att man precis hade käkat då. Dom hade det så mysigt!




Annars bjuder dagen på att åka och kika på lägenheten igen. En sista gång förmodligen innan jag bestämmer mig. Sen blir det väl att åka till stan. Eftersom jag ska tillbringa några dagar med min kära mor.


Tjalång!

Förra veckan.

Följde jag med Jess på ett ljus party. Jag trodde det var det gammla klassiska som man varit på flera gånger. Men så var det inte. Detta var allt annat än ljus. Så fina saker! Visst handla det mycket om ljus. Men var mycket roligare än det gammla vanliga.

Jag köpte en skål. Som man kan ha block ljus i eller använda som vanlig skål. Den serien heter Marrakesh. Och mönstret på skålen är gjort av kattguld. Var även halva priset på den.



På partyt fanns det många produkter på plats, så man värkligen fick se hur de såg ut. Och denna fanns också och kolla på. Måste säga att den va minst lika fin i värkligheten (om inte finare), och lite större än va man tror!

Gå gärna in och kolla på deras hemsida. Eller kanske boka ett party!
Som vanligt brukar det vara rätt så dyrt på "partyn", men vissa saker var faktiskt rimliga priser också. Och då tycker man det är extra kul!

http://www.perfecthome.se/

Äntligen, idag visar sig vår-solen!




Oj, vilket kanon väder det är idag. Det är nu jag är glad att jag inte drack igår. Slipper man vara bakis i det fina vädret idag. Sov i stan i natt, och är där nu. Men det finns absolut inget att göra här just nu, och mamma kommer hem sent ikväll.

Så jag bestämmde mig för att åka hem till matfors igen. Får åka tillbaka i morgon istället. Ska ju vara hos mor några dagar. Men vill ju inte sitta inne ensam i detta kanon väder.


Ha en fin dag alla!


.


Wiiiiiiiii!

Idag var jag och Jess och kolla på en lägenhet till mig.
Eller rättare sagt, vi kollade på två. Men dom var nästan lika. Och det bara spritter i kroppen när jag tänker på hur de skulle vara att flytta.

I alla fall så kändes själva lägenheten jätte bra. Det är en insatts, och ska renoveras. Men de är ju något sånt jag är ute efter. Nu ska jag bara fixa en budjet i morgon, och även ringa lite samtal. Så snart kan man bestämma sig.





Nu ska jag lägga mig och se Wallander - Vålnaden.

Tjing!





 

 

 


Soffläge.

Jobbat idag från 07.30-17.00. Men dagen har varit bra.
Och solen har kikat fram lite grann i alla fall.


Nu intar jag soffläge och ska se filmen,



..skön film.

Tidsfördriv.



Få lite insparation inför nästa vecka.


Påsken över.

Tror aldrig jag ätit såhär lite godis under påsken. Jag som alltid tyckt om godis, men nu vill jag värkligen inte ha. Kanske har ätit mat istället. Men de är säkert bra.

I söndags var jag, Sara och Linn duktiga och gick över 7 km. Det behövdes. Sen igår efter jag jobbat tog även jag och Jess en lång prommis. Känns så bra när man väl kommer ut. Men igår hade jag så ont i lill-tån. Hade ett skavsår som rörde ungefär hela tån! Haft fel skor på mig. 

Men snart när jag och Jess ska ta yttligare en promenad så ska jag ta mina rätta skor. Vi ska hälsa på Zandra i sin nya lägenhet. Och på kvällen ska jag följa med på ljusparty. Alltid kul att göra något, och träffa lite nya människor. För där kommer jag nästan inte känna en kotte. 


Skönt att det är lite bättre väder idag.
Även om det inte är nån riktig sol, så är det inte disigt och ruggigt.

Så nu blir det till att göra sig klar. Längtar tills posten kommer. Hoppas hoppas jag fått mina kläder! 











 

GLAD PÅSK!

Man blir aldrig för gammal för påskägg.
Tack så mycket pappa och A-L!



Glad påsk alla! :)


Piss väder.

Uscha vilket väder. Ville ut och gå, men inte i spö-regn tack. 

Så nu efter kl 12 blir det att sola med Majsis. Sen ska jag väl tvätta lite som inte jag kunde tvätta igår. Och ikväll ska jag vara med tjejen. Kanske vara chaffis inatt också.


Undra om någon kommer luras eller kanske bli lurad idag då. April april!


RSS 2.0