El Taco!

Ikväll blev de tacos. Hos modig med maja, modig och simon. Sen kom de lite fler folk dit. Men både jag och maja tog de lugnt. Och eftersom dom drog på krogen, så for en annan hem.

I morgon ska man ju nämligen upp skit tidigt. Då blir de till att åka till åre med pappa. Ska ju hämta hem alla saker från lägenheten! Ska bli så himla skönt att få hem allt. Och bilen! Och alla kläder! Så får se när man är hemma igen. Blir väl på kvälls kvisten.




Vet att bilden kanske inte är den bästa.
Men min mobilkamera suger när de är lite mörkare.
Eller ja, vems gör inte de?
 
Godnatt med er, och ha en bra kväll!
Sweet dreams!

Avslutar här med en sån himla skön låt. Låten har nog alla hört.
Men med just denna kille är den galet skön.




Sunny beach!!



Nu är resan bokad. Den 30 Augusti. Bulgarien, sunny beach, here we come!!

På bilden är vårat hotell :)

Nu så.



Börjar denna vecka. Det har faktiskt blivit att man druckit varje helg nu på sistonde. Och även om man inte tycker, så går de jävligt mycket pengar. Men man märker de inte förrän man behöver dom. Så nu ska jag trappa ner. Reält på festandet. Inte bara för pengarnas skull, utan för min egen också. Självklart tänker jag inte sluta dricka, de vore ju trist. Men trappa ner skadar inte! Så just nu blire att bara dricka när de väl är något spec. Nästa gång, angeltävlingen.

De äckligaste jag hörde förra veckan var nog, att levern blöder när man dricker. Och de lät ju inte sådär jätte kul. Så nu ett tag ska jag vara snäll mot min kropp.
 
Tänkte bara säga de! :)

Helgen!


Fredagen vart jävligt strässande kan jag ju först nämna. Men på kvällen när allt var igång hade jag så jäkla kul! Även om många som skulle vart med inte var de, och om inte alla var utklädd, så tänker jag inte klaga. För så bra var de. Sen vissa som var där va de så himla kul att träffa. Och de va bara skratt o tjo hela kvällen/natten. Inge bråk eller något alls. Tror faktiskt dom flesta hade kul. Senare på natten när många dragit så bestämde vi oss för att dra ner på stan också. I våra snygga outfits. Vi hamnade på Bk. Där hade vi också jäkligt kul. Även om de inte varade så länge, eftersom dom stängde. Kvällen avslutades med max. Inte så ovanligt kanske.

Jag lovade ju att knäppa massa bilder. Tog med mig kameran, synd bara att jag gjömde fixa batterier. Fast igentligen gör de inget, för jag har ingen kabel till min kamera ändå.  

Så här är några bilder, de flesta tidigt från festen.
Snodda av peter och evve!




  
  
    
 

Dagen efter var jag och maja duktiga som få och klev upp vid 9 på morgonen! Lokalen skulle ju nämligen vara städad till klockan tolv. Kan säga att de sved riktigt att kliva upp så tidigt..men, vi fixa de. 



Lördag!

På dan vart de bara att jag, maja och peter var hos maja och degade i hennes soffa. Vi hade inte äns på tv:n. Så vi satt ändast och pratade i ungefär fyra timmar. Haha. Och på eftermiddagen så kom Dalle och Forslund och hämtade oss. Dom två skulle på middag hos modig. Så vi tre bestämde oss för att göra hemma gjorda tunnbrödrullar hos peter. Satt som en smäck. På kvällen drog vi alla till modig. Vart nån cider och nån öl. Men ändå en lugn kväll. Var på Railway och kikade. Sen åkte vi mest bil bara med dalle, som var chaffis. 



Söndag!

Vaknade jag och maja upp hos henne. Dalle kom och hämtade oss, och vi tre åkte ut på elgiganten för att hämta min mobil som var klar. Sen begav vi oss till modig för att hämta lite saker vi lämnat kvar. Kvällen slutade iallafall med bio! Jag, maja, dalle, forslund och åslund gick på Yes Man. Och vilken film! Hur bra som hällst. Där fick man sig ett gott skratt kan jag ju säga! 



Jaja, där va en liten kortfattad version av min helg. Orkar inte skriva allt. Men lite uppdatering vart de. 
Ha de finfint alla! Kiss and hugs!   

Flytta?

Japp, idag blir de en packa-städa-sorteradag. Nu i veckan flyttar jag nämligen på heltid till pappa. Till Matfors. Mor ska ju flytta. Och dom ska flytta till en mindre lägenhet. Så nu kommer jag bo i matfors. Har inte sovit där på evigheter känns det som. Så de ska faktiskt bli skönt på något sätt att komma dit.


De jag har framför mig idag:

Rensa och slänga allt skit
• Packa ner de jag ska ha med mig i flyttkartonger

• Slut städa inför visningen på lägenheten

Sedan nu någon dag. Vilken de nu blir. Idag skulle ju vart bäst kom jag på. Ska jag åka på morgonen till pappa och fixa till i lillstugan. Ser ut som ett helvete där nu. Står ex 2 sängar på varann. Ena ska slängas, det är nickes gammla. Men kan säga att den gjort sitt. Hyffsat sliten. Så nu när jag fått min egna hem, sen Erik lånat den i sin lägenhet. Så byter jag naturligt vis! Sen vill jag få årdning där i övrigt innan jag tar dit alla mina saker som ska dit från mor. Men de är ju ganska normalt.

I övrigt har jag fått tillbaka min mobil. Så jävla skönt. Slippa den andra muppmobilen.
Helgen skriver jag om sen.

Hejpa!

Kan någon skjuta mig?



Ingen matlust, vill ungefär bara gå och hänga mig eller nått. Även om jag vet att när jag väl kommer ut och gör de jag ska göra, kommer jag bli hungrig, och sen mycket piggare. Men för att komma till de stadiet måste man ju må skit först. Haha. Jag önska jag alltid hade såndär tidig-stor-frukost-lust. Men tyvärr föddes jag utan de.
 
Så snart drar jag och maja till Matfors. Blir ica på en gång, för att införskaffa sig dels frukost, sen en hårfärg.

Jag lär ju få uppdatera fredagen på söndag. Kan ju hoppas på många bilder också. Har ju faktiskt packat ner kameran. De som fattas är bara batterier nu. Men de ska väl gå och lösa. Synd att min kamera käkar batterier känns de som.


Há en bra helg allesammans! De ska jag försöka ha.

Tjjjooohoho

Ja idag var de torsdag. Dagen innan fredag!
Och då är de fest! Så idag har jag, maja och peter vart ute i timrå och kollat lite.
Men näst intill utan resultat. Jag och maja fick då lösa vårat lilla problemo
på ett annat sätt. Så hoppas de blir lika bra. 



I morgon blir en strässig dag. Ska först till maja och fixa lite saker.
Sen blir de Matfors. Och där blir vi ett tag. Efter det måste vi på stan en sväng,
på systemet bland annat! Och sen fixa lite andra saker. 
Men efter det, är de nog bara att dra till granloholm o fixa de sista.
Jag längtar tills man sprätter första ölen och andas ut. Haha.

Gud. Jag hoppas i morgon blir en bra kväll! :)

7-sovaren nr.1

Shit vad jag sov länge idag. Även om de inte är någe ovanligt att jag sover länge, men denna gång var lite speciell. Jag vaknade ingenting utom vid halv 8. Sen sov jag, och sov! Anna hade kikat in vid halv ett och skulle kolla om jag ville ha lunch, vaknade jag? Nej. Jag brukar alltid vakna av minsta lilla. Oftast. Om inte annat brukar de inte hända att jag sover sådär djupt. Brukar mer vara typ, man ligger och vrider och vänder, tycker de är varmt osv. Ni vet nog.

Men nu är jag iallafall uppe på benen. Många slutar snart jobben. Och här sitter jag som en nyvaken tönt. Det ända jag har att göra idag är väl att gå med ett brev, och sen skriva in saker i min nya allmänacka som jag köpte igår! Och när jag ändå är inne på vad jag köpte igår så måste jag ju nämna om denna ut tjatade tröja jag ville köpa. Den var kvar, och jag köpte den! Men de roliga var att när jag skulle betala va de halva priset på den!! De är då man skiner upp som en sol. Och min dag kändes mycket bättre, även om de var sånt jävla piss väder.



Nä nu ska jag grejsa med lite annat. Plocka lite kläder som ligger här överallt?
Dessa kläder på golv, jämt jämt. Går inte att sluta med det.

Fördelen med att lägga de på golvet och inte hänga allt på en stol, 
är väl att från golvet blir de iallafall omhändetagna, från stolen händer de inte ett skit.


HejHej!

Hello beautiful!

Dagarna bara flyger iväg. Även om dom känns väldigt långa just för stunden. Men nu är de Tisdag, och innom kort är de väl helg. Själv har jag nyss duschat, och sitter här och finular. Kan inte släppa tröjan jag såg igår? Är de meningen då att man ska köpa den då? Ska ju ner på stan till klockan fem. Lär ju sluta med att jag går dit och kollar om den finns kvar. Har kanske inte råd igentligen, men ändå känns de som att dom pengarna kommer jag sprätta på annat skit ändå. Så varför inte köpa något som man vet man kommer använda? Ibland när man köper massa rea, så kan de ju bli att de bara ligger. Och de är ju de sämsta.

Som sagt så ska jag ner på stan vid fem. Ska träffa maja, och strosa lite med henne tills jag ska hänka på hon och hennes mor för att köpa hennes soffa. Den var värkligen super schnygg.
 
Kom på en sak precis nu, jag ska ta och föra över lite pengar på sparkontot. Annars är de ju så lätt att de går till massa strunt. Så får man leva på de som finns på de vanliga kontot. Och de blir ju absolut inga stora summor. Hehe.


TjingTjing!

Rise and shine..

Nog för att jag vaknade rätt sent, runt 11 idag. Men halv 12 var jag ute på stan! Mor frågade nämligen om jag ville följa med ner på stan med henne och Rita. Och varför inte. Kunde ju vara kul. Så de slutade med att Rita bjöd både mig och mamma på lunch! Jätte gulligt. Det blev sallad/tacos buffé på piccolos. Eller hur de stavas. Och kan ju säga att de var super gott! Sen gick vi på stan ett tag, Rita gjorde stora fynd. Men både jag och mor kände inte för att slänga ut massa pengar. Nog om de inte hade vart helt fel. Hittade iallafall en tröja som jag vart jätte sugen på. Får se om jag kanske måste gå tillbaka i morgon och köpa den, om den finns kvar de vill säga. Sen blev de att sitta och surra på charm. Jätte mysig dag med dom! Värkligen!

Så nu är jag bara hemma. Man blir rätt trött efter en sån här dag. Men att de blir mörkt, har nog ett bra skäl till de också. Så får ta de lilla lugnan nu och bara slappa till middagen. För vid åtta ska jag dra ut igen. Fixa lite saker.


Kände även nu att magen börja prata för sig själv.
Längtar nästan tills vi ska äta. Länge sen man kände den känslan nu.
Nog för att jag vart ute o rännt. Haha.
 


Ha en fortsatt bra kväll alla.
De ska jag försöka ha!


 


Helgen har vart helt ok..

Men just ikväll känner jag mig lite vilsen. Jag vet rättare sagt ingenting.



Hampus. Jag saknar dig så oerhört, kan du inte komma tillbaka?

Den som drar ur en allt..


Mitt lilla fejs och jag.





Ja hur går det?
Ska man vara fin får man lida pin? Ja. Vi säger väl så.


Jag och mitt tomato ansikte har iallfall städat igenom hela mitt rum. Skönt kan jag lova. Till och med dammtorkat. Så nu känns det rent här inne. Ett tag till hoppas jag. Men ha en fortsatt bra kväll allihopa!
 

Man kan ju nästan ljuga för sig själv i spegeln,
och tänka att man varit ute och sprungit långt! Bra idé!


♥- Maja och alla andra, jag tänker på er. Hoppas de går bra. Du fixar detta Görel! -♥


A, B, C...

    
Ja då sitter man här och blinkar. Har ett par linser i nu. Och de är ju alltid ovant i början, man kan ju även tyckas se dåligare, eller suddigare. Men även de ska ju gå till sig. Slipper ju huvudvärken framöver istället!
Skönt att tagit tag i detta igen så de händer något. 
                                                                      

  För det gick riktigt bra hos optikern, 
  super bra måste jag till och med säga.
  De förgyllde min dag lite!
  Slapp även betala undersökningen.
  Och sånt ler man ju lite extra åt. 
  Men det var ju inte sånt där jätte roligt väder,
  de va lite surt. 
  Iallafall så sitter jag hemma en sväng nu. 



Ska åter ner en sväng sen. Blir ju nästan lite hurtig med alla dessa promenader ner på stan, ett litet plus i kanten kanske? Undra om man kanske ska ta och sola också? De vore ju skit skönt. Jätte länge sen nu, och de syns ju. Blekis jag.

Jaja, annars vet jag fan inte vad jag ska göra. 
Sitta och hoppas på att min mobil ska bli klar någon gång i år

Chao Amigos!. 



Allt bara smälter här i stan!

Idag har man vart duktig och vart ute och donat lite. Rena sommarvärmen. Nästan. Först och främst kanske jag ska nämna att jag var på arbetsförmedlingen igår. Ska på ett möte med handläggaren om två veckor. Såklart massa jävla vänte tider. Aja, iallfall så började denna dag med att jag stack till majas jobb. Satt med henne medan hon lunchade. Sen ringde en lite mer hysterisk sara och ville komma lite bort. Så jag sa åt henne att fara in till stan. Och de tog inte lång tid innan hon också kom till oss. Så jag och sara drog sedan på stan. Jag gick runt och kikade runt på olika optiker. När jag bland annat var inne på synsam sa tjejen "du har vist varit här förut?" Och jag med mitt minne tänkte, Nä?. De visade sig att jag sist var där -94! Haha! Då var man ju den där lilla glasögon-ormen med jätte runda glas som hade bågar i dess like av färger. Jag förstår ju nu sådär efter, att jag har lite fobi för glasögon. De sitter lite kvar i ryggmärgen. 

Men ska jag tillbaka i morgon. Och jag längtar jätte mycket. Tycker de ska bli kul att fixa linserna nu. Haha. 

Just precis nu är jag seg som en bulle. När jag kom hem var de Nässelsoppa som stog på bordet. Det är ju så himla gott. Så nu är jag mätt som en gnu. Jag minns när jag och sara gjorde de sist. Vi plockade själva nässlorna från skogen, utanför deras hus. Sen lagade den. Och de blir ju kanon gott! Kul när man kan göra mat sådär av att plocka alla råvaror själv. 

Aja, nu vet jag inte va jag ska göra. Men blir väl bara att lata sig. Slänger jag på en film kommer jag garanterat somna.

See yá!



Och hej då korta hår! :) Nu ska jag hålla mig att spara ut!

En del av helgen.


Lite skriverier, när man har lite att göra.

Ja, eftersom jag inte har något att göra nu så tänkte jag skriva lite. Maja ligger ju nämligen och sover. Kan ju passa på att skriva lite om igår.

Då började dagen med att man sov ut ganska ordentligt. Åkte till maja runt halv ett. Hon började tvätta och runt två åkte vi ut till birsta. Vart en sväng in på öb först. Men de vi igentligen skulle göra där var att gå in med min mobil som har krånglat för 6354168456 gången. Tror de är tredje gången jag går in dit med mobil hälsiket. Men som vanligt händer de inte ett jävla piss. Nu iallfall fick jag lämna in den för andra gången! Och de betyder att jag sitter med en låne mobil (ja, ni vet ju hur dom är). Kan även hända att jag tappat något nr, iallfall dom senaste jag lagt in. 

Efter att vart på helvetet så vart de att åka runt på bull-jackt. Vi hade lovat Forslund att komma ut på hans jobb med fika. Och de gick ju jätte bra tills vi skulle åka från birsta till gärde. Vi hamnade ute i Timrå! Jävla skit vägar. Eller var de nog vi som lämnat lokalsinnet hemma!?


Men tillslut hittade vi rätt, tur i oturen var väl att han slutade efter bara 20 minuter. Så fikat fick vänta och även vi, på han. Lika bra att ta honom med till stan. Sen satt vi hos Forslund ett tag, men begav oss till mig medan han och "kusinen" tränade. På kvällen blev de film, med saft och bullar! 

Vid ca tolv tiden tänkte vi bege oss hemmåt. Synd bara att vi värkligen inte kände för att gå. Jag chansade att höra av mig till killander. Han var vaken och lika glad som vanligt! Och så snäll som han är skjutsade han oss hem. Vilket resulterade att han även träffa oss idag, och var våran lilla chaffis till matfors, vårdcentralen. Man känner sig nästan invalid när man inte har någon egen bil. Haha. Men det var jätte kul att få umgås med han igen! Både jag och maja har saknat han otroligt mycket! Men nu blir det ändring på det!


..och fortfarande sitter jag här medan maja fortfarande sover. Men snart ska jag väcka henne, då ska vi på arbetsförmedlingen. Ännu ett ställe man inte gillar så starkt. De kanske kan ändra min uppfattning om dom idag? Vi får se.  


 

Tjipp o hej leverpastej!


Skit öra..

Då var de till att använda örondroppar då. Hatar att gålla på med öronen. Och jag som hatar att använda topps, men de va ju tur. Fick nämligen reda på att man inte ska använda de! HA HA på alla! :D



Aja, man får väl tänka att de kommer bli nått bra av de. Men blir inte jobba på lördag iallfall. Blir väl typ inget spec alls kanske. Isf något lugnt bara.

Ska ha..



..när jag har tid och råd :P

Hemma=Skräpmat?

Nu är man hemma. Jäkligt skönt faktiskt. Anna och jag har precis beställt käk från biteline. Va jäkligt sugen på en kebabrulle, men de sluta med en pizza. Tycker de har blivit ganska mycket svull käk nu på sistonde när man varit hemma. Måste nästan bli ett stopp på det. Men de är ju så gott. Haha!


Tog även med mig lite saker hem från lägenheten idag. Så ska jag ta rästen nästa gång jag far tillbaka. Sen är de slut.  Hemma på heltid alltså. Vart inte långvarit där uppe inte. Men men, så kan de gå, men bara att ta nya tag. Jag försökte ju, och de gör mig stolt. Att jag änns åkte upp ensam. Yeeah! Aja, men just nu känner jag bara för att dra utomlands och ha kul och bli brun. Känner mig så bajs blek och ja, usch! Men de behövs ju fick pengar för de också, vilket de är knapert om. Jag får helt enkelt sitta och längta efter min pizza nu istället. Och kanske flirta lite med mor sedan att låna hennes bil och dra till maja en sväng. Min bil står ju nämligen kvar i åre. Den lille plåtstackarn



Ha en bra kväll alla tisdags surfare! :P 
 


Dålig att uppdatera.

Igen! Men jag har inte haft någon riktig ork. Sen fick jag inga bilder från nyår häller. Får skriva om allt sen. Orkar inte nu häller. Hehe. Ja, jag är jätte tråkig! Men de får man vara ibland också. Men lär ju ska säga att om någon vecka flyttar jag hem igen. Jag kan tyvärr inte bo kvar med min hyra just nu. De blir för mycket med alla andra kostnader. Och då slutade det med att jag fick säga upp lägenheten helt. Och har inte hittat något annat boende. Sen blir man ju lite nere när de inte funkar, så man orkar ju knappt angagera sig dunder mycket. Ni vet nog hur de kan kännas.

Men ska iallafall hem i morgon några dagar. Tänkte dra in på arbetsförmedlingen bland annat, och göra ett försök att kanske fixa till mina betyg. Försöka iallafall? Jag hatar arbetförmedlingen annars. Men får väl ta mig i kragen och gå dit och se vad dom säger. Måste även in på elgiganten igen (!!!). Tror de är 3 gången jag är in nu med min mobil. Grismobil. Och gris elgiganten?! Nä, så nu jävlar ska jag stå där tills jag får någon annan. Eller ja, försöka få dom att inse iallfall. 

Alltså när denna reklamen är skrattar jag lika mycket varje gång. Är den värkligen så kul? JAA!! :D Hahahaha!


  

RSS 2.0