får ta...

0-669814dfab0e4ee11a119ddbd4bdc168.png

Kolla varifrån!

får ta igen lite bloggskrivande sen. Har haft fullt upp med mycket :) tjipp och hej!


Yeeeeez!

 
Idag var den hämska dagen. Jag skulle till tandläkaren. Men måste säga, det gick super bra! Det har börjat en ny tjej där, väldigt ung..och väldigt bra! Nog den bästa jag haft här på hemma plan. Och inga hål hade jag häller.

Jag är ju med i frisk tandvård som det heter. Idag höjdes tyvärr den avgiften. Så nu ska jag betala 65kr i månaden istället. Det kostar att ha tungpiercing, och slarva med tandtråd. Men som sagt, de är knappt en lunch på stan. Men jag är ändå ganska noga med att inte piercingen ska förstöra allt för mycket.
Men än så länge såg de normalt ut!

Synd inte farmor läser detta. ;)

Nu blir det till att sitta uppe och vänta på att nicke ska vakna. Den drulen sover. Vilket jag nog också skulle annars. Jag har ännu inte käkat nån frulle. Så tänkte vänta in han.

Fullspäckat?

Lite i alla fall. Fick nyss reda på att jag kom in på kursen Engelska A. Så i början av september ska jag börja plugga i 10 veckor. Känns väldigt bra. Jag hoppades värkligen på att jag skulle komma in, men det trodde inte hon på komvux. Så ringer hon idag, och berättar att jag kom in ändå! Wiiiho!

Sen börjar man ju jobba om 2 veckor också. Och efter jobbandet bär det av till rättvik, en vecka. Sen närmar vi oss min och majas utomlands resa!!! Så de känns ganska fullspäckat ändå. Men har ju inte lagt de här jobbsökandet åt sidan, måste ju ändå ha ett jobb.

På lördag, modsommardagen, blir det bröllop! Längtar jätte mycket! På midsommar blir de också hassela. Blir väl lite drickande då också. Men får inte bli dålig till dagen efter! Längtar som ett tok till helgen!

Just nu sitter jag och nicke hos far. Tänkte dra till hassela, men jag ska till tandläkaren jätte tidigt i morgon. Då är det ju rätt onödigt att åka idag till hassela om jag ändå måste åka tillbaka tidigt i morgon igen.


Aja, får skriva lite mer nått i veckan. Har väl kanske vart lite dålig på det nu några dagar. Men hoppas alla mår bra!

Kiss and hugs!


Hos sara nu, sen..

  • Möte, Lernia
  • Sara och jag, doing hemmagjorda hamburgers
  • Drar till matfors
  • Sola
  • Se film

I morgon..

  • Antes student
  • Vi drar till Hassela!

Jiiiiiho!

Idag måste jag säga att det ha vart finfint väder! Fast det blåst, så va de jätte skönt ute.

I morse vart det birsta. Jag hittade äntligen en klänning. Och vart riktigt nöjd. Fick även en kortare jeans jacka till. Så tack så jätte mycket mamma! <3Har även lämmnat min bil hos jonas. Den läcker soppa förmodligen. Jäkla skit. Men hoppas på att det är fixat efter helgen. Själv ska jag få låna mors bil som tur var. Nä, nu har jag inte tid med detta.

Måste fortsätta skriva cv...

Sömnmedel i potatisen?

Idag vart det en tripp till stan. Började med att luncha med Maria, Evve, Maja, och Stoffe. Gick på Charm och tog en bakad potatis. Sen gick jag, maria, evve och strosade runt. Jag måste hitta en klänning till midsommar bröllopet. Men när jag väl hittade någon så fanns de ju inte i rätt stl. Får väl kika i birsta istället.
Efter stan, åkte jag hem till mor. Känner mig helt nockad! Trött som fan. Börja undra om det var nå sömnmedel i min potatis? Eller så är jag bara trött i allmänt. Idag vart även hemresan från flyget efter bulgarien klar. Så nu känns det skönt att allt är fixat. Nu är det bara att längta!

Något annat som jag längtar efter är skattepengarna. Dom skulle ju vist komma denna vecka. Eller säkert nästa också. Skulle iallafall kännas jäkligt bra att få dom nu. Kanske inte bara är jag som tycker det?

Att man alltid glömmer.

Igår vart en super kväll. Vart först fest hos maja. Och kan ju säga att det kom jäkligt mycket folk. Även folk som förodligen inte skulle vara där igentligen. Förstår inte riktigt hur man kan dra med sig en drös med folk till någon utan att änns kolla om det är okej. Men alla är vi olika. Vi var minst 25st där som max. Synd att majas fina spegel gick sönder.

Hur som hällst, hade jag hur kul som hällst. Träffa massa roliga personer. Sen åkte jag även med till hassela och sov där. Nicke höll på att skrämma skiten ur mig när jag väl tänkte krypa ner i sängen lugnt och försiktigt för att inte väcka han. Jag hade bestämt mig för att ta massa bilder igår också, men som vanligt blir de aldrig så.

Nä, nu ska jag kolla igenom köket om det finns nått gott.

Jag är så sugen på en tonfiskrulle.

En riktig lugn kväll.

Ja, denna fredag blev helt klart lugn. Satt hos mig bara och chilla. Nicke drog vid 9/halv 10 till hassela. Så satt jag och evve kvar. Va tvungen att dra upp på byn en sväng för att hon skulle ha nån mottagning på mobilen. Sen hamna vi tillslut hos mig igen, med varsit saft glas. Just nu sitter jag själv ute i stugan med några ljus tända. Får se om jag hinner se I taket lyser stjärnorna. Har längtat efter att se den länge! Annars får jag se den sen. Har även Vi hade i alla fall tur med vädret, Igen! att se. Också en film jag längtat att sett. Så de känns kul att ha 2 filmer att sukta efter!

I morgon blir det till att sova ut. Sen duscha och dona lite. Mitt på dagen nån gång drar jag och evve till maja. Där blir det grillning och grundning! Ska bli kul! Hoppas, hoppas, hoppas det blir uppehåll hela kvällen bara. Tror jag ska be lite innan jag somnar att de inte får regna. För de skulle vara så perfekt om de inte gjorde det.

Här kommer en härlig sommar låt!
Godnatt med er alla! Dröm sött!

Hej fulväder!

Härre jävlar va trött jag var i morse. Men inte gjorde väl det något. För vädret var ju så tråkigt ändå. Men pappa hade eldat lite när vi kom in, så de va skönt. Vet inte vad det blir idag eller ikväll. Märks väl. Men lördag blir det stan. Är ju crusing. Ser ju rätt bra ut med folk, om vädret blir okej.Nä får höras sen, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.

Näst sista dagen..

..i stugan. Vi har det riktigt bra här. Synd det är lite myggigt ute, är alldeles prickig. Men inne är de ju lugnt. Vi har mest busat varje dag här. Åkt lite fyrhjuling och studsatt studsmatta och myst. Tänkte lägga i båtmotorn också så vi kunde ut och fiska. Får se hur det blir. Ikväll ska vi allafall grilla. Ska bli så himmlans gott!

Annars nyss så kände jag för att jag också ville ta vara på Halebops sommar erbjudande. Så jag unna mig det. Fyllde på mobilen med 300kr och fick gratis sms hela sommaren! Känns ju rätt skönt! Man sms:ar ju faktiskt mer än man ringer, iallafall jag.
Halebop, still the best.
  Jag tänkte ju lägga ut bilder sen dopet här. Men jag känner att jag orkar inte. De är några stycken och sitter ju fortfarande på segt internet. Men jag tror inte att någon dör för det. Nu ska jag gå från datan och dona lite. 

Hejsvej från skogen! 

Hej hopp i lingon skogen!

Just nu är jag i brorsans stuga med han, mor och pojkarna. Skriver lite mer sen. Vi ska dra iväg nu och kika lite.


RSS 2.0