Mitt sista inlägg innan jag och maja drar.

Kunde inte vart en bättre kväll igår. Först satt jag och evve och såg på en skiva jag fick av ante. Grynet. Så vi börja kika lite smått först bara, men upptäckte att de va ju rätt kul. Sluta med att vi såg hela. På grund av hennes tjat hela tiden om negerbollar så vart ju jag också sugen! Så jag ställde mig och gjorde ett gäng, synd bara att jag tog fel på mussli och havregryn.

Men att inte Göran Persson har havregryn i sina?


Senare kom nicke som sagt också. Så vi götta i oss lite negerbollar och slog sedan på smala sussi. Den är ju alltid lika bra. Myste på med tända ljus också. Riktigt mysigt!

I morse vaknade jag av att hans klocka ringde vid kl 6. Sluta med att den ringde säkert två gånger till. När han väl steg upp, och hade gjort sig klar, kolla han på min klocka. Den va nästan en kvart mindre än hans! Lika bra att lägga sig med kläderna på igen, tyckte han. Och även jag! Kunde man få mysa lite till. Haha.

Så idag är jag ovanligt pigg och alert!
Ska snart hoppa in i duschen, och sen göra mig helt klar för staden.
Ikväll blir det att käka på biteline. Sen blir det ju allmänt lugnt.


Hoppas alla får en kanon tid medans vi är borta! Eller nej. Nu ljög jag. Eller jo, att ni mår bra. Men hit med piss väder och sånt!! Haha! Kommer sakna många! Men vi ska ha så kul satt vi inte tänker på sånt! 

Chao! ♥

Tänk om du bara kunde bo med oss. Saknar dig!


TT-tråkiga torsdag.Tycker tiden går så sakta nu. Men det är väl för att man har något att längta till. Och man gör ju inte sådär värst mycket om dagarna just nu. Så pissigt väder också. Tur man har musiken.

I morgon blir det i allafall stan en sväng med evve och maja. Jag måste byta ett linne jag köpte när vi var i birsta. Så denna dag kan gärna få rusa iväg. Ska bara slutpacka allt. Hatar att inte ha något att göra på dagarna!

Ikväll kanske nicke kommer och sover här. Mysigt. Det snackades även om att kanske gå på bio i morgon kväll. Så får se hur det blir. Lugnt blir det i alla fall. Eftersom brudarna ska upp tidigt på lördag!


Inte i morgon men nästa dag .

En liten höjdare! ;)


Godmorgon!

Sitter och kikar på Ztv nu. Inväntar att frukost känslan ska komma. Idag händer det nog inte så mycket. Kanske man ska kolla till vad evve har för sig? Vill ju inte bara vara hemma som en tvättgumma.

Måste bara få säga en sak, gud va alla har fått, och ska få barn nu! I alla fall dom runt min ålder. Tycker det bara kommer upp fler och fler. Men tro inte att jag tänker hänka på. Nä, några år till får gärna gå, även om man blir så barnkär av att se alla tjockis magar och småpluttar.

Hejhopp.


De tär på en..

..att flänga runt på birsta nu förtiden.

Som sagt så skulle jag och maja fixa lite saker inför resan idag. Men de vart jag, nicke maja och erland som strosade runt. Väldigt mysigt. Började med att växla in våra pengar vi ska ha med oss. Sen fick vi lite köpt tillslut, bland annat småkrams, hudkräm och sol-mojjs, nått linne och 2 nagellack (ett illrosa bla. Skit snyggt!). Så nu är det mästa klart. Bara tvättning av kläder kvar och packningen förståss.  
Nu ska jag lägga mig och slå på en film. Är lite seg. Och törstig. Tur jag tog med vatten ut. Fattar inte, känns som kroppen känner på sig att man ska till värmen. Så den vill grunda bra med vatten redan nu. Haha. Eller så är det för att jag dricker lite vatten i allmänt.

Hoppas alla haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll! Tjipp!

4 dagar kvar.

Som jag skrev nedan så ska jag börja skriva igen. Har tänkt tagit detta lilla steg många gånger nu. Men varje gång jag tänkt skriva så har jag inte haft orken. Kanske för att man inte haft så mycket att skriva om.

Nu låter det som att jag absolut inte har gjort något i sommar. Men så är det inte. Har hänt massor. Men det som hänt har hänt, och ska jag skriva om allt här, kommer jag nog inte vilja skriva på veckor sen.


Om 4 dagar drar jag och Maja till sthlm på Stockholm Ink Bash.
För på lördag natten drar vi nämligen till flyget för att invänta att vårat plan går. Resan som vi bokade för ett bra tag sen har äntligen hunnit ikapp oss! Längtar som ett tok! Sunny Beach!

Så idag blir det att dra till birsta och handla det sista som behövs. Bikini ångesten har redan börjat. Fast när man tänker efter så vet jag ju vad det kan finnas på stränderna utomlands. Så man behöver nog inte skämmas. Finns dom som har det värre.

Är så himla sugen att tatuera mig på lördag. Har nog aldrig kännt mig såhär taggad till att göra det. Men det känns ju väldigt fel att göra det dagen innan man åker utomlands.
Kanske inte så smart!

Haft lite sommarlov från bloggandet. Men nu är det dags att återuppta skrivandet. Hoppas de fortfarande finns några läsare kvar :)


RSS 2.0