Mega uppdatering,

..sen. Vet att jag inte skrivit så mycket nu på några dagar. Men det har vart alldeles för fint väder, och sen har jag faktiskt haft annat för mig. Har ju knäppt några bilder också. Så tänkte skriva o lägga ut senare. Just nu väntar jag på att dra till stan. Medan nicke och modig letar sommardäck till mig ska jag umgås med Maja, evve och zandra. Ska bli kul! Så schysst att grabbarna vill fixa däcken utan mig! Tack*

Ikväll är jag och nicke bjuden på middag hos mor. Då blir det tacos! :) Mumms!

HejHej!

Oooho

Ja då var det natta igen då. Och jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Väntar bara på att min skiva ska bli klar som jag hållar på att bränna ut. Äntligen lite annan musik i bilen.

I morgon blir det först åka och sola med evve på morgonen. Sen stan/birsta. Ska även hämta upp sara! De blir hassela efter stan. Får jag äntligent tillbaka mitt bankomat kort. Eller ja, de possetiva är väl att man inte handlar nått. Men bara för att jag just måste handla nått litet, som ex mjölk. Så måste jag gå på banken. Haha.

Aja, nu är skivan klar. Och jag klar för sängen!


 
Halvknasig fågel
..eller?


 


Beställt!

Dessa saker vart beställt idag.
En Bikini, men har bara bild på överdelen. Och längre linne/tröja/va ni vill kalla det. :)



 


Lill bagar´n

Ja då sitter man här, nyduschad, med massa te. Tänkte bränna en skiva, men nickes internet är ju lite flängt just nu, så han kan inte skicka några låtar som jag skulle också ha på skivan. Så får väl lugna mig med det.

Annars så sitter jag förväntans fullt och väntar på 2 av mina tradera aktioner ska gå ut. Och de ligger förvånans värt högre upp än vad jag trodde. Så de är kul! Men dom går ut om ungefär en kvart, så får se hur de slutar. När allt de är klart ska jag dega ner mig i sängen och glo på avsnitten ja fick i morse av OTH och GG. Wiihoo!


Längtar till i morgon, dels för att de fortare närmar sig helgen, sen ska jag nog baka bröd igen! Tänkte att jag ska baka så jag kan ta med mig när jag drar till hassela på fredag! Alltid bra med bröd! Haha.


Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt i förväg alla!

Pöss och Kräm!

Låt mig slippa.!

Att bli förskyld! Vaknade i morse av att halsen va som en fotboll, och näsan som en liten snorvalp. Men ja hoppas de bara är något för stunden. Ja orkar inte med att vara sjuk.

Idag värkar vädret vara lite finare också. Inte så mycket blost häller? Men fortfarande massa moln. Skönare väder än igår iallafall! Jag hade att det var onsdag igår ja. Trodde vi var närmare helgen än vi var. Fast efter denna dag kommer ju helgen typ vara framme. Går ju så fort efter onsdagar. 

Ikväll blir det att se One Tree Hill och Gossip Girl! Yesyesyes!



Nä nu ska jag grejjsa lite. Tjipp o hej! 

Bästa mor!

Nu snart ska jag lägga mig och se Andra Aveny. De är så bra bra bra. Men innan jag avslutar här och innan klockan slår över 00.00, måste jag förståss gratta min underbara mor på namsdagen! Grattis! Älskar dig! ♥

Godnatt alla skönheter! Puss 

Luktar nybakat bröd!

Mötet på AF gick bara bra. Känndes jäkligt bra faktiskt. Så nu börjar min ersättning äntligen börja räknas. Känns bra tills nästa månad. Eftersom jag och evve var uppe med tuppen idag, så kom vi även hem vid 11. Då drog vi först på banken för att sätta in pengar (jag trodde jag hade swebank tydligen, åkte lite fel först, haha) sen skickade jag iväg lite paket, men innan det var jag tvungen att köpa frimärken. Vilket led till att jag vart baksugen, och köpte jäst! När jag väl stog i kassan, upptäcker jag att mitt bankomatkort är borta? Och inga pengar hade jag kvar löst, dom va ju nyinsatta på banken. Så jag fick åka och ta ut pengar och gå tillbaka på ica efter. Mitt bankomat kort har nämligen nicke, som är i hassela! Typiskt. 

Ibland, vissa gånger, när man är på vissa ställen kan det värkligen hoppa ut saker ur ens mun som man kanske inte skulle säga igentligen. Idag var ett bra exempel. När jag var på banken. Jag hade massor av sedlar! Typ åtta 20:er, tre 100:lappar och kanske fyra 50:lappar. Inte så lätt att hålla fina, nej. 

När damen i fråga stog och soterade alla lappar utbrister hon: "Hum, dom var ju inte raka precis, sticker ut här och var". Och såklart var jag super snabb med ett svar tillbaka: "Ja, men det är bara mormor som stryker sina pengar"

Helt plötsligt börjar evve vika sig av skratt, och hon skratta så mycket så jag trodde hon hade doppat ansiktet i bröpalt eller nått. Så tillslut fick hon vända sig om och gå nån meter ifrån. Först fatta jag inte va som var så roligt, men sen när jag tänkte efter vad jag sa, så börja jag med skratta. Och gud vad pinsamt. För jag tror lilla damen tog de på fel sätt.

Nog om det. Just nu sitter jag och känner på den goda lukten av nybakat bröd. Det vart Morotsbröd med solrosfrön.



Ser ganska smarrit ut va?





Nä nu ska jag dra igång med min deklaration. Hjärngympa.
Ha en fortsatt bra dag allesammans! KissKiss!


Älskar dig!




Back in..

..the blogg.
 Jag kunde inte skriva nått i helgen. För de vart bara fel på sidan. Gjorde om tre gånger, sen ledsna jag. Men när jag skrev att de inte funka att skriva, då funkar det ju såklart!

Helgen tillbringades i stan. Nicke var även med dit. Så hängde vi hos modig endel. Käkade middag och impuls firade killander bland annat. Skrev ju en hel del om allt förut, men som sagt så gick de ju inte att ladda upp. Så jag tänker inte försöka igen. Men helgen var jätte bra faktiskt.

Just nu sitter jag i matfors, och nicke for hem till hassela. Han hade lite saker att göra. Och jag med. Till veckan vet jag inte vad som händer. Ska iallafall in på AF i morgon, på nått möte. Och sedan hoppas att mina ersättnings dagar börjar räknas. Sen har man ju deklarationen som måste fixas. Har faktiskt lite småsaker att göra i veckan. Bättre än ingenting!


Nä nu ska jag kanske åka upp och köpa lite frimärken?



äääh..

Går ju inte att skriva. Så får ta detta efter helgen.

Nämen!

Vad är det som tittar fram och lyser mig i ögonen en liten sväng. Jo solen!
Tänk om den kunde stanna en stund också. Just nu håller jag på att laga efterlängtad morotstuvning. Sen blir det potatis och korv till. Det är ju så jäkla gott!

Har inte blivit mycket alls gjort idag. Får se om man hittar på nått efter käket :)

Tjopp!

Jag som skulle vara hurtig.

Jag hade ställt klockan på 09.00. För att möta upp evve, och sedan ut och gå innan frullen. Men när jag väl vaknar, va möts man av? Jo, massa kyla och en massa snö? Vad är detta. Jag som trodde våren var här. Men icke. Får ta den där prommisen senare. 

Än har jag inte gjort ett skit. Har legat och sätt på massa webbtv bara. Lär väl snart ska gå in och fixa lite frulle. Önska att någon bara kunde komma in med en hel frukost buffé. Skulle inte vara helt fel?

Någon som känner sig manad?


Lill-lördag..

..vart lugnare lugnast! Umgicks med evve. Vi donade runt först med lite saker. Sen var vi hos mig och gjorde varma mackor. Sen vid halv tio, bestämde jag och anna-lena oss för att dra iväg och sola innan dom stängde. Klantiga jag glömde ju även att låsa min dörr. Så vem som hällst kunde ju klivit in och sätt en naken-janne.


Godnatt med er :)

Idag var det jag som kocka.




Vad är det för väder?

Idag var det då inge skönt väder. När man vaknat så går man ut ur lilla stugan, och tänker att de ska vara lika skönt som vanligt. Men fyfan va kallt de var! Nästan så de kändes som om det flög omkring snö i luften. Nä, mer bortskämda med sol tack. 

Jag uppdaterade även nyss inlägge sen igår. Fick ju en bild och ett tack från jess. Så jäkla söt hon är lilla Alva! Längtar tills dom kommer hem. 

Idag blir det en sväng på blåberget. Det är de ända jag vet att jag ska göra. Sen göra lite småsaker då. Men jag skulle vilja lämmna cv någon stanns. Men de känns ju som man lämmnat överallt där de kan tänkas ta in nån. Aja, får klura på de där. 

Skriver mer sen.. 

Välkommen till världen!



Karin Alva Margareta

Idag var jag och evve in på BB för att hälsa på Jess. Hon och jonas har ju nämligen fått en liten flicka! Så vi åkte in, med en liten present, för att hoppas på att få träffas. Men tyvärr låg hon på avdelningen där man inte får ta besök. Så det var lite synd. Jag som hoppades på att få se lilla Karin Alva Margareta. Och även träffa jess och se hur hon mår. Men fick prata på telen, och sen kom jonas ut och hämtade presenten vi hade med oss. Får hälsa på när dom är hemma istället. 

Så grattis än en gång! Och lycka till i framtiden!


 

Påsken över.

Fredag kväll åkte jag ju till hassela. Då på kvällen vart det inte så mycket, men la mig inte tidigt för det. Låg och pratade i sängen ända till tre ungefär. Lördagen där emot, då vart det först en nykter afterski, sen fest på stjärnan. Och jag hade faktiskt skit kul! Synd de blev lite som det blev. Och att en annan fick leka morsa. Men tror det var ganska tur, annars hade de nog kunna gått värre. Aja skit samma, sålänge man själv inte bråka. Kul va det!

Söndag morgon, va det jätte fint väder. Jag och nicke beslöt oss för att köpa juice. Och sedan käka frulle ute på altanen. Det var nog de skönaste jag gjort på länge. Sen satt vi ett bra gäng på kiosken, och åt glass i solen. Och snackade massa strunt. Hur mysigt som hällst! Jag älskar bushen!
 
Måndagen blev inte så mycket gjort häller. Jag och nicke såg typ film, och sen rann bara tiden iväg. Senare på kvällen åkte jag till matfors. Har ju lite saker att göra satt.

Idag ska jag träffa evve. Va ju kanon väder idag också! Hoppas det håller i sig. Och denna ved hög som jag rallade upp förut. Tro inte på fan att lite av den har rasat! Men jag sa faktiskt att jag skulle lämmna lite ved för att se om denna håller sig uppe, tur var väl de. Annars hade de bara vart massa skit göra. Så ska väl göra ett nytt försök sen!

Nä nu måste jag gå in och göra mig mer klar. 


Tjing Tjing! 

Flipsyde - When it was good


Ella den förtrollade



Har suttit och sätt nu på 4:an.
Måste säga att den va faktiskt bra. Som askungen.
Och man vart lite blödig på slutet. Haha.
 

Nu blir det till att göra sig lite mer klar.

Den långa fredagen..

..ska vi gå igenom idag. Många säger ju att denna dag är extra lång. Och de är väl inte så konstigt när man vaknar 6 på morgonen? Som jag gjorde. Men kan ju inte påstå att jag klev upp precis. Låg kvar till nio kanske.

Tog nyss en super lång dusch. Var hur skönt som hällst. Kännde för att göra ett försök att klippa mig själv lite, men jag vågade inte riktigt. Så får göra de någon dag framöver istället.

Idag blir det att först åka till pappa och Glad-Påska-lite. Sen nästan på en gång vidare till mormor. Där blir det grillning. Men en lite tidigare grillning. Vid tre/halv fyra. Efter det åker jag till hassela, och glad-påska-vidare

Jag är väl som många andra, inte kunna käka frulle tidigt. Jag gör gärna lite saker innan. Och finns det något godare att äta frulle när man värkligen börjar bli lite små kurrig i magen. Så känner jag nu. Så nu blire rostade macker, och Oboý. 

Peace :D


Kvällens middag.

Chili räkor, avokado på hemmabakt tunnbröd
Oxfilé, klyftpotatis, gorgonzola, och beasås



Satt som en smäck.

Hannas Peach Melba.



Hoppas den när god. Jag har aldrig smakat denna, men tror den inte funnits allt för länge. Eller är de jag som är lite seg. Haha. Aja, de visar sig ikväll. Köpte även någon till helgen. Så fan ta om den är äcklig. Men det tror jag ej.


Stjärt-orsdag?

Nä, stjärtorsdag såklart. Idag. Och jag kämpade mig upp tidigt! Duktiga jag. Då satte jag igång att baka, och sen medans the-thing var i ugnen fikade jag och mor frulle. Var faktiskt ganska mysigt. Och om ett tag blir det att dra ner på staden. Synd att de är så jäkla vackert väder? Not.

Ikväll blir det middag med Mor, Håkan, Anna, Erik och hans tjej. De ska bli väldigt kul. Jag längtar redan till Oxfilén. Hällst eftersom jag älskar när dom är blodiga! Näst intill rå fan. Hahaha! Hämsk jag låter. Men de är riktigt gött!

  
 














Snart dagen avklarad.

Och jag ligger just nu i sängen. Ikväll unnade jag mig med ett bad. Men lite ljus. Hävde även i en skvätt olja i vattnet så man mjukas upp lite. Känner mig som ett tort sandpapper. Inte för att dom brukar vara blöt, men shit the same




I morgon blir det till att gå upp bra tid. Har lite att stå i med. Vid tolv ska jag och mor ner på stan också. Blir väl kanske en sväng på systemet med evve också. Så man har nått litet i helgen. De är ju trotts allt påsk.

Godnatt alla godingar!

Pyssel dag!

Idag blev en riktig pyssel dag. Och jag älskar det. Det är så himmla roligt att skapa olika saker. Så fram till nu har jag suttit och donat. Men nu väntar jag på lite extra grejor, som behövs för att fortsätta. Så de blev en paus tills eftermiddagen. Då vi vart och handlat. Jag tror detta kommer bli skit bra! Hoppas på det iallafall.



Idag klubbades även min lilla egna affär med denna tjej från Gbg. Hon älskar nog mina byxor. För hon skulle till och med föra över pengarna idag, även fast jag inte kan skicka förrän fredag. Hoppas hon tycker lika mycket om dom när hon ser dom. Haha. Men de tror jag. Kul med personer som litar på en. Även om jag själv tycker man ska vara lite på sin vakt när de gäller nästan 400kr. Aja, jag kommer nog sakna mina byxor lite, men vad gör man inte i sånna här svåra tider.




Idag när jag satt och trixade med mitt härliga pysslande, så hittade jag en påsk dekoration från ganska längesen, som jag själv hade gjort.

 

Jag var alltså 5år där. Ganska bra tycker jag, hällst när baksidan föreställer baksidan på en kyckling också.
Jag var redan grym på den tiden med! ;)

Lilla filmen



Denna film är Nickes och Lasses lilla projekt.
De har bytt motor på nickes Elan. Från en 250cc till en 640cc. För er som kan nått om sånt! Haha. Sen har ju såklart jag också vart med och hjäpt till lite. Filmade ju såklart! Lite halv snätt på slutet också. Men kom ju på mig själv, och de syns.

Hej hallååååå!

Just nu är jag super glad! Jag har nyss sålt ett par mjukis byxor för 300kr! Ganska bra tycker jag för ett par urtvättade brallor. Men finns dom inte längre att köpa, så betalar väl vissa för att få dom. Så de va roligt! Hoppas allt fortsätter åt detta håll så man får in lite extra kulor.

Idag smakade jag riktigt på sommaren. Jag käkade nämligen en majskolv. Kände sommar känslan närmade sig. Och grill sesongerna börjar.



Åkte ju även till stan. Jag och mor käkade snitzel (stavas?) och ris med creme fresh sås. Så jäkla gott var det! Så nu sitter man helt ner klubbad i soffan. Ska faktiskt leta lite resept nu på påsk godis. Har man inte råd att köpa nått, så får man väl göra något själv. Jag älskar ju att ge bort saker! Så hittar jag nått bra blire till att göra!

Sitter medans jag skriver och ser på nått program på 1:an. Och just nu sitter Ola Salo i rutan. Óch vad har han gjort med sig själv? Jäklar vad hår han har odlat! Han som nästan va lite halv snygg förut. Men nu, nej tack.




Nä nu ska jag söka runt lite, och hålla mitt glada humör på topp! Hej hopp!

Det är ju bara för bra!


Det smälter..

..mer och mer! Idag var det faktist fint väder från början. Så för mig vart det till att stapla ved ett tag. Sedan kom både evve och regnet, och ett jävla piss väder. Men man får väl se de hela lite posetivare. När de regnar smälter väl snön också. Så får vi hoppas på soliga dagar sen!

Annars idag så har jag ätit mina älskade fiskbullar i dillsås ♥, och vart med evve ett tag, även fixat lite med min stuga. Har ju haft så jävla mycket saker i flytt lådor där inne. Så man kan knappt ha rört sig där. Men nu är de bara en kvar. Och lite kläder bort ränsade. Sen vart de till att panta lite flaskor. Synd att evve tog fel på en flaska, hon trodde de var vatten, men det hon hällde ut mitt på ica..var nämligen sprit. Haha! Förlåt, men de var ganska roligt! 

Nu sitter jag och har nyss käkat ett ägg med majonäs, känner en svag må-illa kännsla..att jag aldrig lär mig. 


I morgon blir det till att fortsätta stapla veden, och sen slänga de lilla skrot jag har på släpvagnen. Innan mor kommer och hämtar mig. Ska nämligen följa med henne till stan efter hon slutat jobbet. 


Kiss and goodby! 


Skönt..

Ikväll bjöd Anna-lena mig på en solning. Måste ju vara ett halv år sen man solade sist. Var så jäkla skönt! Mer sånt tack. Ska fan lägga undan små pengar. 

Skriver mer sen..


23.47

Nu ligger man ute i stugan. Ska lägga mig och se Mia och Klara. Tycker de är så himmla bra. Blir en sån där första-natt-själv-på-länge inatt. Ja som knappt tycker om att sova själv längre. Men de går nog finfint de med. 

                                          
                                                                     -NattiNatti!



Dollar!



Var på dollar igår när vi var i hudik. Finns ju så mycket man vill köpa när man är där. Fast eftersom jag inte har så mycket kosing, vart de två par trosor. Ett par svart-guldiga hotpants, och ett par glitter rosa för 30kr :)

Wherever You Go.


Lördag!

Igår hade jag jätte kul. Tänkte inte göra nått specielt igentligen. Eftersom vi först var i hudik, sen lastade massa hö balar. Så var väl klar vid halv sju. Men det slutade med att jag for in till stan, och hade kul med evve, maja och co. Hade riktigt jäkla kul med! Kändes som de var ett tag sen mer er. Så är lite seg nu.

Men ikväll vet jag inte vad som händer. Fundera på om jag kanske ska åka till matfors, eller stan..eller något? Ska ju till stan ändå i morgon. För då ska jag och evve umgås bla. Ta en runda i birsta. Ska bli mysigt.

Aja, vi får se hur allt slutar. Synd bara att man inte har några pengar på mobilen. Hade ju iallafall så jag kunde ringa en signal. Men nu är det helt slut. Så ni vet.

Puss.

Jag tycker inte synd om mig själv.

Men, de är inge kul att höra hela tiden att man måste söka mer och mer jobb, att jag kanske inte vill söka jobb eftersom jag väljer att göra annat? Jag söker jobb. Men det är inge kul att vara hemma när de känns som de ända som pratas om är om detta jävla sökande av jobb! Man blir less då. Var hem, tänkte faktiskt stanna ett tag, men de första man fick höra var om allt detta jobb. Och hur jag måste göra, jag är inte utväcklingsstörd! Jag förstår. Så då känner jag att jag inte orkar vara hemma äns. Bara jag ringer och tänker fråga nått, eller bara ringa, de är trotts allt mitt hem, så ska de förklaras och berättas igen! Är det konstigt att jag aldrig hör av mig?

När man får höra saker mer än flera gånger, och sen höra vad man inte gör, eller har gjort. Då lessnar man och skiter i de. Och jag vill vara den personen som enbart står på mina egna ben och är frammåt och ge fan i allt. Men tyvärr. Nu kanske jag måste söka mer jobb än vad jag gör. Men man tappar lusten när de ska ältas hela tiden. Och visst, de är bra med råd, och allt sånt, tack så jätte mycket. Jag ska försöka förbättra mig. Men snälla, låt oss kunna prata eller umgås utan att måsta älta de som tynger ner än mest just nu.

Detta låter väl som nått piss gnäll bara. Men de tär på en.
Ja skriver inte detta för att få sympati eller för att jag tycker synd om mig själv. Utan för att jag måste få skriva av mig.

Jag älskar er, men ibland orkar man bara inte.

Går rakt igenom..

Låten jag la ut innan. Den är helt makalös. När jag lyssnar på den är de som att den åker rakt igenom en och vänder på en gång, och drar igenom en gång till! Den får mig att tänka så himmla mycket. Som om ett kassetband börja spelas upp i mitt huvud.

Den får mig att längta efter min och majas utomlandsresa, efter en riktig roadtrip med mina tjejer. Sen alla saker man funderar på, och alla beslut man undrar över. Jag blir både glad och nästan gråtfärdig av låten. Helt sjukt.

Älskar alla mina vänner. Hoppas ni vet det. ♥


Lägger ut den igen, lite bättre kvalité denna gång kanske.


Bra bra bra


April April!

Idag får man passa sig. Första april idag, och då får man luras! Men än har jag inte råkat ut för något. Ni kanske har hört något som löd ungefär såhär,

"alla datorer kommer dö av ett vist virus. Tisdag kväll/natt klockan 00.00, kommer alla datorer dö och inte kommer gå att starta igen. Den som hittar personen som ligger bakom detta får 40 miljoner"

Det förstog man ju på en gång att de måste vart något april skämt. Dels för att de slulle hända kl.00. Då räknas de ju som nästa dag (idag). Vissa tog det jätte alvarligt, ungefär som när de vart år 2000. Men då hände det ju inget häller. Och inatt va de väl ingen som fick sin dator nerstängd? Tur va väl det.

Igår var min mobil klar! Vart skitglad när jag fick sms:et. Så stack direkt dit för att se vad dom gjort med den. Då hade dom bytt ut den helt. Till en ny. Men då bestämde jag mig för att elgiganten fick köpa tillbaka den. Så fick jag välja en ny mobil för ett vist pris. Fick väl välja vad jag ville i hela butiken för det priset, men jag behövde ju en mobil.



Måste ju säga att den jag hade innan va väl kanske en bra skit mobil! Den hade sina bra saker. Men för mycket krångel, så man blev bara less. Så mobilen till höger valde jag. En Samsung U600. En lila. Röd va också rätt schysst. Men den va slut. Hittills funkar den helt galant! Nu fattas bara lite pengar på mobilen. Men får jag vänta med.

Kiss and hugs!

RSS 2.0