Godnatt!

..jag hatar spindlar.

Puss!

Jag har fått låna världens coolaste telefon. Om jag så ska köpa den av ante, eller om han känner att de inte är så mycket hans stil,
så ska jag ha den forever!




Annars i morse så fick man sig ett gott skratt. När jag kom in, sa annalena att det inte fanns något smör. Sen fråga hon om jag hade pratat med nicke. Vilket jag inte hade. Då var det nämligen så att han hade tagit fel låda ur kylen. Istället för att tagit sin GB glass låda med mat, så tog han vårat smörpaket! Själv tycker jag att de är lite skillnad på dom. Skapligt trött han måsta vart! Hahaha!

Så nicke, gott med smör? ;)


Nä. Nu ska jag börja tvätta och få något gjort innan smör gubben kommer hem igen.

Idag, va en bra dag.

Klev faktiskt upp halv sju i morse. Fast med lite om och men. Var ju så skönt att ligga lite kvar. Som sagt så skulle jag vara i stan kvart över åtta. På ett möte, Lernia. Mötet handlade om, ja..mig. Jag fick berätta lite om mig själv för min handläggare. Och vad jag gjort tills nu. Hur jag gick till väga med att söka jobb, osv. Mötet kändes faktiskt jätte bra. Kände mig så glad efter. Så jag ångra inte att jag gick på det.

Vart en lunch på stan med maja också. Trevligt trevligt. Länge sen man käka på stan nu. Så tyckte att de var dags att unna sig det. När maja var tvungen att dra tillbaka på jobbet, drog jag till saras skola. Hon och jag skulle ju åka till hassela när hon slutat. Så vid två drog vi till matfors. Jag hämtade lite saker hos pappa, sen bjöd sara på mjukglass innan vi for vidare!

Just nu sitter jag dömätt. Vi tästade att käka sånna där pommes fast i spiralform. Skit goda! Ett tips! Sen var dom lite kryddade också, de va kul. Även om de sved till lite extra i munnen för en annan.


Ikväll kanske de blir att jag och nicke åker och slaggar i matfors. Han ska nämligen åka och jobba i timrå tidigt i morgon, så jag tänkte hänka på, fast till pappa, så kan jag passa på att tvätta medans.

Det var väl de ända. En sak har jag iallafall lärt mig idag..


Här blåser de iallafall.



När jag var på toa nyss
så hörde jag något som började gneka reält, och sen hörde jag en stort DIIIING!!
Då var de ett träd som blåste ner i ena hagen, och landade på nått järnliknande. Där av de stora dingandet. Hade trädet rasat en kvart åt andra hållet så hade lilla kaninen kanske vart middag today.

Nä, men tur de rasa åt rätt håll. :)

Var väl bara de jag tänkte säga. tjipp!

 


Blää.

Idag kom pengarna från försäkringskassan in. Men bara hälften än vad jag skulle ha. Så jag tog telefonen och ringde direkt till dom, för att försöka rätta till det. När jag väl satt i kö, hade jag köplats 178.
-Inte bara jag som fått för lite, tänkte jag.


När det var min tur, visade de sig att jag bara fått pengar för 2 veckor! Jag trodde jag skulle få för en hel månad. Men icke. Så de hade väl inte gjort något fel,
men surt ändå att man fick så lite.


Sen detta väder?

Fetto tisdag (måndag?) .

Men vad gör man inte när pappa bjuppa oss på pizza..

Kom även nyss på att det var tisdag idag. Eller fick höra det. Har trott hela dagen att det vart måndag idag. Se så dagvild man kan bli.

Latisdag.

Idag började de med att borsan ringde, och bad mig och nicke komma med släpvagnen till ahlström. Så de va bara att pallra sig upp ur sängen. När vi väl var ute och åkte på byn, passa vi på att uträtta lite ärenden. Skulle dels på banken och sätta in pengar. Sen byta några soda stream patroner åt marie. När vi väl var hemma, kikade jag mitt konto så pengarna var insatta. Och de var då jag märkte att jag hade betalat 60kr extra än vad jag skulle. Så då var det bara att åka upp igen. Men de gick bra, fick pengarna tillbaka.

Annars har det blitt latning i soffan idag. Kikat efter lite jobb, och grejsat med räkningar och sånt skit. Fast på något sätt är det rätt kul att hålla på. När man känner att man har lite mer koll på sakerna och att allt går bra.

Snart ska jag och nicke dra till hassela.
Synd att det blåser så baskat idag! Får gärna sluta.

Hoppas på pengar i morgon..




Min helg i lite bilder.

Helgen var jätte bra. Fick inga bilder sen fredagen. Men knäppte annars lite bilder iallafall. Lite titt som tätt. Jag och sara gjorde även stuvade mackaroner i lördags, super gott. Fick en ny vän också, en fjäril. Käkade gräslök för första gången iår, och planterade lite blomster. Sommaren är här!











 

Ville bara säga..

Hoppas alla får en bra helg, Det ska jag försöka med att ha. Den kommer bli väldans lugn, och kommer tillbringas i hassela. På måndag ska både jag och nicke till matfors. Pappa ville nämligen ha hjälp med att flytta mitt boende! Så får säga min adressändring sen. Även om det blir någon annan stanns på gården bara. Haha.

Tjipp o hej!

Hellu Hellu

Jäklar vad jag sov idag. Inte vakna jag något häller. Vaknade av att jag var svettig som en gris. Hade drömt massa konstiga drömmar, inga roliga alls. Får hoppas det betyder nått roligare.

Vädret är ju sådär oroligt också tycker jag. Eller konstigt. Jätte sol ibland, men samtidigt som det är mulet och känns som de lika gärna kan börja regna. Hatar när det är kvaft. Men jag tyckte jag såg på vädret att de skulle bli mycket regn nu mot helgen, och i helgen? Kanske är bra de också, så vi får fina gräsmattor!

Idag ska jag dra till hassela. Ska åka efter sara slutat skolan. Men innan ska jag väl åka och färga evves hår. Är lite halv närvös. Hon har ju så långt hår, men bara en färg. Så jag säger som anne, inte coolt.


Gott gotti gott gott

När pappa kom från jobbet, vart de en impuls sväng till farmor. Där bjöds det på lax paj och skink paj, med melon sallad till. Och det var värkligen super gott! Sen efter satt vi och knapra gubbar. Jordgubbar är ju nått av det bästa som finns. Mumms!

Var väl bara de jag tänkte säga.
Ikväll ska jag banne mig ta och sola. Najs bajs!

Jag bor på ett projekt.

Idag börjades det. Röjjningen på våran gård. Efter att vi tagit bort några träd, så ska ju även stubbarna bort. Sen ska vi plana ut hela gården också och dona massvis. Så när jag hade gått in, hörde jag något som mullrade upp på vägen. Och sen såg jag hur grävaren började misshandla våran lilla gård. Tur jag viste om att han skulle komma. Annars hade jag nog blitt litte brydd.



Såhär ser det hittills ut lite här och var runt vårat hus nu. Och de är ju bara början. Men man får väl tänka att det blir ju förmodligen super bra sen. Får se hur mycket han gör idag. Annars blir väl rästen av massakerandet i veckan.

Senare idag ska jag iallafall till stan igen. Pusst! Ska ju på ett personligt möte på Lernia denna gång. Om jag äns hittar till där vi ska mötas. Jävla labyrint där inne ju. De visar väl sig, helt klart. 


Nä nu ska jag käka frulle! För nu har lilla magen börja sagt till, och de är då de är som godast!

Så jäkla rolig!!




Det smaka inte laktis..

Känner mig så glad just nu!

Även om dagen började dryg som fan. Men nu känns allt jätte bra! Pratade nyss med nicke, den gosen hade städat min bil och tvättat den. Han hade tydligen så tråkigt, gulligt iallafall.

Har även bokat klippning och färgning. Jag har ju inte vart hos frissan på ungefär ett år. Så mor sa att om jag ville kunde hon ge mig det. Så nu är tid för det inbokat också. Sen även en klänning till marie och lasses bröllop skulle hon hjälpa mig med. Tack så jätte jätte mycket! Så nu något framöver innan midsommar, blir det en tripp på stan för att leta nån fin klänning. Såg två ur fina nyss! Man ska väl inte ha helvitt på någons bröllop, finns det nån ljusrosa så är ju de super fint också! Får se va de blir för någon tillslut.   




Nu ska jag ta och käka upp min glass och bara lata mig lite till. Ska sitta och fylla i lite saker i min kalender som jag har framför mig. Lite halv taskigt väder ute också, så skulle haft nån bra film ikväll. Får fixa de sen.

Chao!


Det är måndag..

..och jäkligt tidigt på morgonen! Jag klev upp kvar i sju. Känner mig hyffsat trött. Är inte riktigt gjord för sånt här.

Varför är sängen alltid som skönast när man måste kliva upp?

Jag går iallafall upp såhär tidigt är för att göra ett besök på Lernia idag. Hoppas på att de är nått bättre än vad alla andra säger som vart där.

Evve ska också följa med in till stan, haha! Vi gjorde en fin deal igår. Jag hjälper henne med att flytta ett bord och stolar, och hon joinar mig till stan. Men tror inte hon tyckte det var en lika bra delal när hon fick höra vilken tid! Får se om vi kanske träffar på sara också. Hoppas!

Helgen, har faktiskt vart jätte rolig. Men inte sådär jätte lugn precis. Så jag längtar till nästa helg, för då ska jag bara slappa! Och kunna sova länge, och bara chilla.


Nä nu ska jag dona det lilla sista, sen närmare åtta bär det av till evve.
 



Inte bara jag som kanske fastnat för denna låt.

Fredag Fredag!

Just nu sitter jag och äter lite vanilj yougurt. Sen blir det till att ta tag i Hondan. Jag ska nämligen städa den idag. Ganska lätt att det blir ett bombnerslag, så nu tänkte jag damsuga ur hela och plocka lite. Så han får lite kärlek.

Senare idag blir det att jag och nicke drar in till stan. Först panta lite burkar, får se om maja också följer med. Sen ska vi käka hos mor. Blir till att slagga i stan inatt. Fast på soffan skulle jag tro. Men det går väl det också.

continuation follows..


Ikväll. Hoppas den är bra!


Vilket vackert väder..

Solen skiner idaaao!

Gud va det är fint ute! Blev lite kallt en sväng. Ingen prommis idag häller. Har ju fått sånt skavsår. Jäkla skit. Men så blir det alltid för mig när jag har börjat använt nya skor. Så jag tänkte att de får läka till, så slipper de gå längre till ett köttigt sår. Då kommer det ju bara ta längre tid innan de läker.

Igår fick jag ett linne av Anna-lena. Rätt gulligt tycker jag. Sommrigt! 

Ikväll vet jag inte vad som händer? Blir väl bara lugnt. Tycker det är så svårt att komma på något att göra ibland. Gjorde nyss käk till grabbsen, pappa och nicklas. 




Bjuppar på en morgon bild 
Liten del av linnet.

Ett sista litet ord bara..

Jag har fått skavsår!


..på hälen.

SovGott!




Funderingar

Ja då var det redan onsdag.

Idag vart de som sagt en prommis till. Är faktiskt ganska skönt ute ändå, även om vädret är sådär. När man väl är ute och går så är det rätt skönt när det blåser lite smått. Man hinner fundera ganska mycket när man är ute och går själv. Och jag kände idag att jag måste nog ta tag i min engelska. Den är ju värkligen kass. Och de förstör. Dels sabba jag ett jobb, bland annat på grund av det. Så idag får jag hem papper om att plugga engelska A.

Jag fick senast igår höra att "nu är det dags att bestämma sig va man vill göra". Och nu när jag har tänkt efter lite, känns det som att engelskan är det viktigaste just nu. Men flosrist är något jag tycker är kul. Skulle jag gå florist, känns det som att jag försöker komma ifrån engelskan, typ smita undan. 

Så även om jag sen ska ut på själva handels fronten måste jag ha engelska A. Jag kommer nästan aldrig komma ifrån det. Och framför allt är det bra för mig själv. Skit drykt när man inte förstår eller så. Och folk lär ju tro att man driver ibland med dom när man inte förstår, men så kass är jag på engelska.


Jaja, nog om de där trista. Idag fick jag smaka Monster på flaska! Tyckte de va rätt kul att den va på flaska. Aldrig sätt. Och den va faktiskt go. Lika söta som vanligt typ. Synd dom är så dyra. Men varför?

Snart ska jag ut igen. Ska stapla en massa ved igen. Skulle bara vilja hoppa i duschen. Men känns inte som sån stor ide när man ska ut och grejja på.

Det lär ju inte bara vara jag, som tänkt på att det är väldigt mycket pappor som är ute och går själva med en barnvagn? Nått liknande av hundtricket kanske?

SVERIGE!

Melodifestivalen nu. Hoppas värkligen sverige går vidare. För jag tycker näst intill alla andra sög! Fanns några bra till. Men ytterst få. Därför tycker jag sverige borde få vara en av dom som går vidare.

Lär väl kanske inte se klart hela melodifestivalen. Snart när nicke duschat klart så lär vi väl dra ut och sätta på någon film eller så. I morgon väntas ännu en ny prommis.

Jag kommer nog sova som en stock inatt! Sov gott!
Hoppas på bra väder i morgon.

Jaså minsann!


Evve, titta hit!

Kom du ihåg när jag sa att jag tyckte gruppen som sjung svennebanan låten hade snarligt namn som Paramore?
Och då hade du aldrig hört talas om paramore, och jag började nästan tvivla själv om de äns fanns nån som hette så. Men här kommer hon iallafall.



Känner du inte igen låten? Eller hon som sjunger? Själv har jag alltid tyckt hon är bra. Nog för att jag kanske tog en dålig version, men orkade inte hålla på att leta runt någon som är exakt.

Och slutligen,

Paramore
och Promoe

är väl rätt lika namn? :P 

Nu väntas lunch!


..är jag svettig och helt mör i benen. Blåste rätt kallt i början, men efter bällsta backen upptäckte jag att jag tagit på mig för mycket kläder. Eller igentligen var de väl bara runt halsen. Det var även i bällsta backen som jag fråga mig själv om jag glömde konditionen hemma? Just ja, jag hade ju ingen kvar.

Nä, detta va så jävla skönt! Jag gick upp till byn, sen mot rännösjön, tog elljusspåret där i från. Och hela runt. Sen bällsta vägen hem igen. Tog exakt en timme.

Så nu har startskottet gått för mig. Jag ska försöka att inte dricka innan midsommar. Eller någon gång kommer de väl bli. Som på sundsvalls crousingen eller så. Sen ska jag försöka att ta en sån här runda näst intill varje dag. Tappade även mitt öghänge längs vägen! Jävla skit! Hörlurarna skavde typ bort de. De va väl lite tråkigare. Men men.


Känner mig så taggad just nu!
Jag viste att bara efter att ha tagit sig ut så kommer man igång!



Wowowoo




Just nu sitter jag här i min lilla stuga.
Håller på att ladda mobilen, måste ladda genom datan eftersom riktiga laddaren är i hassela. Tänkte lägga in massa låtar och sedan dra ut på en prommis! Jo ni läste rätt. Får jag väl skita att de stormar ute. Jag tror nämligen att om jag väl kommer ut nu en gång kommer det gå lättare sen.


Varför skulle dom glömt?

Varför tänkte man äns tanken? Det skulle tagit tre veckor. Men nu tog det typ 2 månader. Och man började ju fundera vart fan den tog vägen, slapp vi kanske betala? Egentligen, varför skulle vi slippa.

Nej då. P-boten kom idag. 500 jäkla kronor. Tur vi ska dela de på tre.
Men ändå, ca 170 jäkla kronor var! Kul jul du. Där försvann tanken på att fylla på mobilen

.



Bajs på er!

Ibland går det inte som man tänkt sig

Idag var det tänkt att jag skulle åka in till stan för att gå på Af och få en underskrift och sedan träffa maja. Även evve skulle följa med. Men då fick inte maja ledig så tidigt, och evve skulle på middag senare. Så jag kände inte för att gå på stan själv. Hällst inte utan pengar. Men sen när de blir sådär så det bara känns som att vi kan ju ta det en annan dag, då tror jag de blir bättre. Och då får man ta den smällen.  

Jag menar, man får väl se frammåt och längta till nästa gång?

Så nu blir det till att snart åka in med evve och få denna underskrift. Sen åka hem för att stapla ved. Jag känner att all denna dötid som skulle blitt idag isåfall, kan jag ta reda på. Genom att stapla veden som pappa höggt igår och fråga om jag kunde stapla idag.



Jag sitter faktiskt nästan varje dag och drömmer, om att få köpa min aldeles egna resväska. Eller är det igentligen resan jag sitter och drömmer till? Självklart gör jag det med. Men min resväska ska vara den bästa och den coolaste. Bara min.




Typ 16 veckor kvar bara, tills jag och majsi är i luften!






Blåst blåst blåst!

Ja idag blåser det tammefan.

Igår var jag med nicke, annie och berglund till timrå och kika. Men det sluta med att vi for först på ica maxi och köpte gotta, och sen till dom och såg Se upp för dårarna. Den filmen är ju så himla bra! Vid halv tolv for vi åter igen till timrå för att kika hur det var där. Och de va väl rätt mycket fylla och folk. Men som nykter var det väl ingen höjdare, inte när kylan drog in. Så kvällen slutade att vi var hemma vid halv två kanske. Vilket var rätt bra också, nicke skulle ju upp och jobba i morse.


Så idag har jag lagt all tid till att röjja i min stuga. Har dammtorkat och damsugit, bytt sängkläder och allt sånt. Håller även på att tvätta upp lite nu. Evve kom också ner och sa hej. Så vi for upp med räcer kärran (nickes 242:a) och köpte lite lukta gott till stugan. Så nu är de rent och fint! Eller ja, har säkert missat massa ställen, men jag orkar inte dra fram alla saker jag lagt bra, så de ska bli mer plats där.



Lär väl slänga mig in i duschen jag med snart.
Eller tänka vad man ska käka idag. Vet inte riktigt vad jag är sugen på. Får kika lite i kyl och frys och se vad som kan tänkas slängas ihop!


Får avsluta att jag tänker på dig älskade moster! Har tänkt mycket på att komma och hälsa på dig! Får ta fingrarna ut arslet nu nån dag. Hoppas du mår bra!

Igår åter idag

Igår var jag och evve till birsta. Hon hittade par pumps och en tröja. Jag hittade bara massa dyra skor som jag inte har råd med. Finns det något värre än när man hittar ett par skor som man bara vill ha, men har inte råd med. Men de är inte de att dom är sådär svin dyr, de är bara att man inte har ekonomin just nu. De är de som känns värst.

Även nicke dök upp igår. Så eftersom de va sånt tråkigt väder bestämde vi oss för att baka lite bröd. Anna-lena har ju frågat om ja kan göra de något..så varför inte ta de i pissväder. Även evve kom ner ett tag och joina. Skönt att bara ta det lugnt.

Idag vaknades jag först av att nicke skulle åka och jobba. Sådär halv 6 på morgonen. De första vi hörde var att pappa skrapade rutorna på bilen? Men de va väl inte frosten vi var chockad över..de var mer att pappa var vaken så tidigt!

Aja, jag somnade om så skönt, tills tandläkar helvetet ringde. Just då kände jag att dom var pain in the ass. Men efteråt så va de bra att dom ringde, slapp ju jag ringa. Team work!


Idag blir det till att joxa på hemma först. Sen bär det av till stan. Blir middag med brudarna och kanske några fler. Ska bli kul. Har ju inte gjorts på länge!

Nu, Frulle! Hembakt!


Godmorgon sweden!

Tro det eller ej. Men jag är vaken. Och vakna klockan 8. Ännu en timme tidigare än igår. Vilket inte betyder att jag kommer gå upp klockan sju i morgon. Nej. Men idag ska jag nämligen först på tippen och lämmna lite saker, sen ska jag och evve svänga in på birsta! Hoppas värkligen på någe REA REA REA.

Vi bestämde oss för att åka vid 10. Och eftersom det är så HIMLA FINT VÄDER IDAG, så slängde jag in en maskin tvätt. Där av att jag klev upp så tidigt. Så nu sitter jag och väntar på att jag ska bli lite pigg och göra mig helt klar, sen hoppas på att jag får i mig lite frulle innan jag måste åka.



Vill bara önska min mor lycka till idag. Och även nicke, hoppas du får provjobba! :)

Nä nu måste jag sätta igång med lite saker.
Ha en jätte fin dag!





















Sköna låt!!


Men vafan?

Jag hör bara en dunns. Kikar ut och ser hur det står i spön i backen! Hur blev de med de soliga men blåsiga vädret? 

Känns som mångas huvudvärk släppte för någon minut sen.


Efter regn kommer solsken.

Idag såg det ju lite bättre ut ute. Synd det blåser så jäkligt. Men det kanske går till sig med dagen, kan ju hoppas. Idag vaknade jag kl 9. Eller rättare sagt, jag ställde klockan på nio. Tänkte att de kunde säkert vara bra. I och med denna blåst, bestämde jag mig även för att tvätta idag! Perfekt att kunna hänga ute då ju. Så inge regn idag tack! Inte rästen av veckan häller såklart.

Jag skulle vilja göra sommarfint i min lillstuga!

Har gått och funderat på det länge nu. Men när det är mycket saker på en liten plats så känns det inte så roligt. Därför skulle jag fortfarande behöva en sån där låda under sängen. Tror jag får bygga en själv snart.

Men nått måste man väl kunna fixa? Ex, gardiner? Och rensa allt som faktiskt inte behöver vara kvar. Men som sagt, när de känns som man har ett helt hus inklämmt i en liten stuga, då känner man sig inte så peppad. Haha. Känns mer som man kommer röra ut allt så de blir stökigare. 
 


Just ja!
 Nu tror jag att Linda är framme. Hon åkte utomlands inatt. Och jag är riktigt avensjuk. Vill också. Får sukta efter min och majas utomlands resa istället. Gud vad jag längtar.


Nä dags att avrunda lite, och ta med sig lite kläder in, tvätta, käka frulle. Men sen då..det visar sig. Skulle vilja träffa maria eller så. Det visar sig vad som händer.


Nyfärgat.



Knäppte ett kort på håret. Men de är ute och färgen tror jag vart lite förvrängd av kameran. Ni vet som de oftast blir. Så det ser mycket rödare ut än vad det är! De är mer åt brunt. Men nog lyser de lite rött igenom ändå. Men jag vart faktiskt nöjd!

Tack så mycket evvsi! :)

En regnig dag..

Idag har det bara blivit en inne-sittar-dag. Har lekt kokerska enbart typ. Och surrat med evve. Senare blir det till att följa med henne till stan. Hon ska kika till någon adress. Kul att komma väg och göra nått iallafall. Tror jag även ska kika på en hårfärg. För de ser fan inte bra ut nu. Hatar mycket utväxt. Får kika om de finns nån billig färg! 

Det blev de grillad kyckling today. Så jäkla gott är det. Fast de blev grillat kyckling, spagetti och fisksås(!?). Men dom som känner mig borde ju veta att de inte är nå konstigt att blanda i min mun. Jag blandar de mästa.



Nä ta de lugnt alla ikväll. Kanske uppdat. nått mer sen. Får se. Kanske med en ny hårfärg? Funderar på att bli mer åt brun. Så jobbigt med svart på sommaren. 

                 











Vad sitter det i ?

Jag har absolut inget att skylla på, varför jag inte kan ut och röra på mig. Har skor, tiden och en utomlandsresa framför mig. Och en hel sommar som man kanske vill vara i form för. Så jag förstår inte varför jag inte tar mig ut! Jag tycker ju igentligen att de är skit kul att träna! De ända jag vet som fattas är musiken. Men de kan ju inte vara så svårt att fixa? Min mp3 går inte att få igång.

Men snälla mig själv, kom igen.


Hello you!

Det va inte igår. Men helgen har ju vart aldeles otroligt fin. Hoppas alla haft en finfin helg också! Min ha vart jätte bra! Har bland annat vart ute i skogen och fällt träd, suttit ute och grillat och myst vid en brasa, vinat, softat, gått 6-7km i tygskor, druckit ur en bäck, fått sommar däck, umgåts såklart med de nära och kära.

Jag har lite bilder.



Denna bild skrev vi även ut och gav till Erik (gubben på bilden) insatt i en ram. Han vart så glad!  

 



  
Trodde jag hade mer bilder än vad jag hade. Men tydligen inte.
En super glad sara fick ju iallafall vara med! ;)


Dagen, idag, började med att jag och nicke låg och drog oss rätt bra. På eftermiddagen drog jag hem till matfors, umgicks lite med evve bland annat. Synd de va lite pissigt väder. Fast på ett sätt var de rätt skönt ändå. Just nu sitter jag här, och lyssnar på radioseven. 

Måste lägga ut denna fina bild också. Nicke jävlades med mig, och då tänkte jag ge tillbaka med en snärt på rumpan hans. Men snäll som jag är så fråga jag först. Otroligt nog skratta han lite och sa "haha, ja, får du väl?" Men skrattet höll inte i sig nå länge. De gjorde vist rätt ont! Så jag sa "skyll dig själv som gick med på det".
Då kom det ju fram att han trodde jag höll i en rabarber själk! Vilket de inte var.  



 


Nä nu ska jag avrunda. Hejhopp din sockertopp!




 


RSS 2.0