Dippidippi dipp!

Har städat halva morgonen. Nu är det bara tvättningen som väntar.
Och en skön dusch för mig!

Jag är jätte nöjd med resultatet av mitt lilla klädes projekt. Skönt att de inte tar så mycket plats även om de är en klädeshängare. Men ska allt fixa lite fler galjar. Men än så länge duger det. Knäppte en liten bild också på lilla skönheten.



Sen kan man ju höja och sänka själva stången också. De är super! Jag tänkte låta min kära far hjälpa mig med att göra nån fiffig konstruktion längst ner. Så man kanske kan ha skor och sånt där! För mina sko-lådor är det allt annat än skor i.

Senapen som mor va så snäll och hjälpte mig med har jag gjort klar också. Så nu väntar burkarna på att ges bort. Tyckte dom vart rätt söta såhär till påsk. Man skulle nästan gjort några fler. Varför inte pyssla hela dagarna! Så roligt.


Härlig dag!

Ännu en dag då man inte legat på lat-sidan.

Dock inget jobb, men jag och Jess drog in till birsta för att först och främst kirra en klädställning åt mig. Men det slutade att vi båda kom hem med lite extra. Inte ovanligt.

När vi drog hem käkade vi lite mat, och drog oss ut på en prommis runt här i Matfors. Jätte skönt. Så jag kom inte hem förrän efter kl 18. Då började jag genast montera upp min ställning. Och nu har jag hängt upp alla kläder. Hade ju ca 30 galjar att röra mig med. Men kan ju säga att jag skulle behöft några fler. Men denna "brall-galjen" var super bra!




Måste ju bara lägga in en bild på min kära far sen helgen. Han/dom var nämligen på en försenad 40års fest. Och temat var Studio 54. (70-80 talet). Måste ju säga att han lyckades väldigt bra med sin förklädnad. Det fina halsbandet var jag så stolt med och köpte. Peace!


Blir super.

Hade jag inte ställt klockan så hade jag säkert vaknat jätte sent idag. Men bara för att jag ställde klockan så vakna jag super tidigt istället! Men det gör mig inget.

Ska om någon timme ut och gå med Jess. Ska bli jätte skönt. Synd det inte är någon sol, hoppas den visar sig sen. Och det får gärna sluta snöa!


Senare efter våran lilla prommis, så ska vi dra på IKEA. Jag ska inhandla lite. Jag det ska bli så kul att få köpa detta så jag får någon årdning!

(Klicka för att förstora)

 



En klädställning,
känns som en skit bra idé att införskaffa mig nu








Sen lite galjar.
Men bland annat en sådan rolig en.
Är ju perfekt till brallerna.






Så det blir najs tror jag! Så en riktig vår städning på det. För jag tror inte jag har vår städat min lilla stuga än. Om inte så blir det en gång till.


Upp med tuppen.

Dagen har jag tillbringat länge i stan.
Eller rättare sagt hela dagen.

Skjutsade in Sara till skolan idag, eftersom jag ändå inte skulle jobba. Då var klockan knappt nio när vi var inne. Och jag kände inte för att åka hem på en gång. Så jag kollade om Maria var vaken, vilket hon var!





Vart hos dom ett par timmar. Tills Maria skulle iväg.
Då begav jag mig till mor. Där bjöds det senare på potatis och purjolökssoppa! En favorit måste jag säga.






Men nu är jag i alla fall hemma i matfors.

Har blitt en aningen förskyld också. Jävla skit. Och en annan sak! Jag som aldrig blöder näsblod gjorde det nu innan jag gick ut till stugan. Stod och tvätta ansiktet, och eftersom jag alltid får kall-supar när jag gör det så blåser ja ut genom näsan samtidigt som jag slänger vattnet i ansiktet. Så det är ju 7 kg vatten överallt när jag är klar. Ni kan ju tänka er hur det såg ut nu. De va blod-stänk över hela kaklet och över hela tvättstället. Haha!

Så nu sitter jag med en stor tuss i näsan!

Godnatt!

Min :)


Nej, inte mer snö!

Jag vill ha vår.
Men just nu snöar det.

Idag jobbar jag kväll. Så jag och evve ska åka in till birsta innan. Ska hämta henne halv 12. Men självklart trodde jag att jag skulle få pengar idag. Så jag la även undan ett par skor igår. Tur man ha en mor och en evve som kan rädda en i nöden!

Detta nämner jag allmänt, handlar inte om någon eller något spec. Det är bara de att jag kom på att skriva det nu idag efter att bägaren rann över. Och de är varför vi människor är så grymma på att se massa negativt istället för något posetivt. Man måste kunna glädjas åt andra och sedan tänka själv hur man ska hantera sina saker.







Ha en bra dag alla!
Puss & Kram, skummbanan!


















En-ning, två-ning, tre-ning, fyr-ning, fem-ning, sex-ning, sju-ning, ått-ning, nin-ning, tin-ning!

Snart bär det av till stan.
Har ingen som hällst tidsuppfattning idag.

Skulle igentligen ha fart till mor en sväng nu innan jag ska hämta tjejen, men får nöja mig med att vara där ett tag ikväll. Men vi ska nog hinna med allt vi ska göra.



Måste även laga mina bag-in brallor. När jag och nicke busade i helgen så gick dom sönder. Mina små älsklingar! Men allt gå med lite nål och tråd.


Nu ska jag kika vad posten innehöll!
Ha en kanon dag!

Så dag-vild!

Har varit dag-vild hela veckan som gått.
Känns jätte konstigt.

I morse tänkte jag att jag sover lite längre eftersom jag jobbar kväll. Men det är ju i morgon jag ska jobba kväll. Idag ska jag ju in till stan och sen vara med tjejen!


Yrhöna..


Sköna dag.

Dagen har flyte på super hittills på jobbet. Nu är jag hemma på lunch, men måste strax åka tillbaka. Jobbar till kl 16 idag. Hoppas dagen fortsätter lika bra.
 



I morgon är man ledig. Då ska jag in till staden för att träffa min kära mor. Vi ska göra senap tillsammans. Ska ge bort lite till några styckna. Sen ha lite kvalitéts tid med varandra. Hon är nämligen också ledig. Men på eftermiddagen ska jag träffa tjejen.



Nä, nu blir det ut i det fina vädret och fortsätta jobba.
Ha en bra dag alla!


God kvällen.

Ikväll har man både solat, bakat och lagat mat.
Evve tittade förbi en sväng, så vi drog och grillade oss lite.

Vart mockarutor. En av mina favoriter, när man väl inte ätit dom på länge. Sen slängde jag även ihop lunch åt mig och far. Kyckling & grönsaker med nudlar.

Det är tur man rör sig mer om dagarna nu, då får man baka lite såhär. Ville baka bröd igentligen men vi hade inte jäst så får göra det någon annan dag. Jess hade ju sånt gott bröd sist vi var där. Mmm!

Nu blir det till att svira om inför sängen, och lägga sig och se lite webbtv. Jag hinner inte med alla serier som har börjat! Men får bara inte missa mitt favvo program..halv 8 hos mig.


HEJ!

 


Lunch!

Och humöret sprudlar.

Jobbar idag, så har lunch nu. Men orkade nästan ingenting även om magen pratade för fullt innan. Men de är ju bra, så mycket som en annan kan äta ibland.

Vädret kan man ju inte direkt klaga på häller? Har blitt en del promenad idag också. Skönt och inte helt fel!



Men nu måste jag pysa!
Va kanske inte så intressant att läsa detta men hade inte just nått vättigare att skriva.
Helgen var super i alla fall. Åtminstonde lördag och söndag!


Tjipp!

Så himmla fin låt! Hade glömt den. Finns inga ursäkter! Men nu är den tillbaka.


Tisdag.



Låter som att jag jobbar arslet av mig. Men det gör jag faktiskt inte. Men när man väl jobbat så är det skönt att vara ledig en dag. Blir ju ändå många timmar när man jobbar.

Dagen har spenderats hittills med att inte veta vad man ska göra. Visst, jag kunde sutte ute. Men vart? Så mycket snö överallt. Sen jobbade eller hade alla andra något annat planerat idag. Så jag har suttit och pratat med Anne och sen kikat på lite lägenheter för kul skull. Och lyssnat på musik självklart.

Nu ska jag upp på byn och göra lite ärenden!
Har även ett stort sug av att skotta av altanen.
Men det är inte lite snö där. Men vad hindrar mig? Tror jag gör det.


Söndag, och sol!

Mera av dessa soliga dagar tack! Helt underbart.

Idag har jag varit ledig. Jobbade både fredag och lördag. I morgon blir det också jobba. Känns bra. Mer pengar. Och mer lära.

Denna söndag har bestått av att jag har tvättat och städa min bil super-rent invändes. Känns hur bra som hällst. Har tänkt gjort det länge. Sen har jag bara sätt lite Gossip Girl (en av mina favoritserier som börjat igen).

Just nu ser jag på Lyxfällan medans jag fixar klart maten. Go-mat idag!


Saknar er

Lycka till,
till Nicke som förmodligen får reda på om han får jobbet i morgon! :)


Hemma helg.

Denna helg blir det inge Hassela. Jobbade idag ju, sen jobbar jag även i morgon till 22 på kvällen. Så ikväll blir det käka nå gött med Evve, sen ska jag följa med henne till Jenny. Man får passa på att göra nått ikväll så man känner att de är helg. För i morgon blir det inte så mycket av det. Ikväll blir nog en bra kväll!

Ha en bra fredag alla!
Här kommer en vary skön låt.


Snabbis..

..inlägg.

I morse vart det jobb ändå. Dom behövde folk, så de vart på rätt kort varsel. Men de gör inget. Bara kul ändå, så man tjänar lite pengar.

I morgon blir det först in till stan. Ska in på AF och sedan svänga in till Maria och Freja. Vi ska ta en prommis runt sidsjön. Jess och Alva kanske också följer med. Mysigt!

Klockan 15.00 därefter börjar jag jobba igen. Jobbar till 22.00. Har även en halvdags-pass på fredag att jobba med. Så denna vecka blev det lite jobbande. Vet inte hur helgen slutar än. Men pengar behövs ju!


Nu ska jag slänga mig framför webbtv:n. Och sedan kojjsa!
Godnatt :)

Lilla Edvin och moster Sara.



Var ju igår och hälsade på Linda och Uffe.
Lilla Edvin hade blitt så stor. Och så söt!

Vardag igen.

Då var helgen slut. Eller ja, den var väl redan slut igår också.

Jag tillbringade min helg i hassela. Och helgen var bara bra! Åkte hem idag. Ikväll ska jag nämligen åka till mor och gratta Anna som fyller år. Skulle kunna berätta hela helgen men jag orkar inte. Tänkte ta och hoppa in i duschen nu. Men hoppas alla haft en lika super helg som jag!


..det känns som våren är påväg.

                                                                 


Full rulle.

Jobbade idag.
Även om jag inte började på morgonen känns det som att jag varit borta hela dagen. Men säkert för att jag slutade vid sju. Drog och solade också direkt efter jobbet. Så skönt efter att ha vandrat massa i detta piss blåsiga väder som varit idag. I morgon blir det mera jobb och stå-i-saker.




Så ska nog unna mig lite varma macker nu.
Och sen lägga mig ute i stugan och bara slappna av till Andra aveny.

Haré gött!


Mötet slut.


Möte.

Snart drar jag iväg på möte!
Service huset ringde mig igår och fråga om jag ville inskola mig där också. Så jag får mer jobb. Och de sa jag naturligtvis ja till.

Men just nu sitter jag och äter frukost till filmen Den bästa sommaren.
Blir aldrig less på den filmen. Den är ju så himla rolig!


Ciao!


+ en super söt lampa och sängkläder!


Min lediga dag.

Igår vart en rätt tidig kväll.
Men det gjorde mig ingan alls!

Idag ska jag plocka lite i min stuga, som behövs göras när man varit slarvig och bara slängt alla saker på golvet. Jag slänger förmodligen inte mer än någon annan, men på 10 kvm så syns det nog mera.

Mitt paket har också kommit!! Wiii! Så ska snart dra upp och hämta det. Spännande! Synd att hälften av sakerna kommer i Maj.

Suttit och tänkt på så mycket nu senaste dagarna hur våran Nisse ha det hos sin nya familj. Skulle så gärna vilja ha tillbaka honom. Självklart Hampus gubben också, men han bor ju i Nangijala nu. Så han får jag träffa lite senare ♥





Annars så fortsätter jag och snorar som en 3:åring. Vaknar på morgonen att de är som sandpapper runt näsan. Längtar tills det är över. Fast en liten förskylning då man får lite hes röst bara är väl inge problemo. Men dessa jävla snor och nysningar kan ju gå och dö.


Aja, starta bilen o sedan dra på Ica! :)


RSS 2.0