Trallalalaa

Gårdagen vart bara bra. Bakis som sjutton nu. Såklart tog ju mina batterier slut igen, även om jag ladda dom hela dagen. Skit batterier. Idag blev det även middag hos mor. Så himmla gott var det.

♥     ♥     ♥

Just nu, sitter jag och kikar på Kalla Fakta. Om Arboga morden. Tycker de är så hämskt.




Annars blir det en jätte lugn kväll. Skapligt seg kan jag lova. Nicke skulle väl förmodligen komma senare också. Orkar inte skriva så mycket. Tror jag inte varit såhär bakis på länge! Haha.

Tjopp!

En deg.

Precis. Sitter just nu som en deg i soffan. Kan säga att de är faktiskt hur skönt som hällst. Igår vart väl kvällen okej. Hade faktiskt ganska kul. Kul att träffa dom man träffade. Vart lite minnen snack osv. Men ändå vart de ganska tidig hemfärd för mig och evve. Avslutade staden med att köpa med oss från Kebab City. Kvällens höjdpunkt tror ja. När bussen var framme i matfors så kom våran privata skjuts som vi fixat. Haha. Vart lite efterfestande i antes stuga (en av stugerna på vårat lilla bällsta-kollektiv). Men jag vart så jävla trött, så vilade väl ögonen sammtidigt som jag låg och fnissa utav antes och nickes o deras fula ideér. Evve sov också över här. Mys i min lilla stuga.

Så idag känner jag mig som en soffpotatis. Blir lite degande, sen en skön uppfriskande dusch. Så man kommer igång till kvällen. Då blir de nämligen smedjan! Måste säga att jag tycker de är roligare där än krogen.


.

Fick väl några bilder sen igår. Men de blev inte många. Batterierna tog ju slut på en gång. Hann tydligen inte ladda dom så mycket. Men nu sitter batterierna på laddning hela dagen! Så lägger upp alla bilder i morgon eller så.

BYEBYE  !!

Torsdag vs Fredag

Någon som hade fint väder igår? Kan jag ju aldrig tänka mig. För fy fan va det regnade. Jag och nicke var i hassela då. Fanns ju inte så mycket att göra precis. Och när jag får lite att göra, blir jag alltid sugen på gosaker! Så vi gjorde massa marängswish! Syns de att vi älskar det? Jag visar det såklart med ett hjärta. Alltid lika kul med chokladsås. Kvällen slutade iallafall att vi åkte hem till Matfors.



Men idag var det fredag. Men lite bättre väder måste jag säga. Fast jag sa ändå inte bra! Det blåser som bara den, + att det kanske inte är så varmt. Men ska väl inte klaga. Det regnar ju inte iaf! Snart ska vi upp på byn och handla med evve och nicke ska på banken. Sen ska vi även hämta ut allt dricka. Ikväll blir de ju nämligen fest! Ska börja med att vara hos maja. Där vi ska käka och så. Maria ska ju vara med ikväll också. Så jäkla kul! Och så längesen! Även längesen vi var bara tjejerna. Nog för att det fattas massa. Men ibland kan inte alla osv. Jag hoppas värkligen att denna kväll blir en bra kväll! Med mycket skratt och flumm.

Får inte glömma att ladda batterierna!

Uppdat. blir väl mer i morgon. TJAAAO!!


Postis för någon timme.

Idag blev det att jag hjälpte evve, som hjälpte sin mor Maria. Hon jobbar nämligen på posten, och fick lite mycket att göra. Så jag och evve drog ut med den lilla röda, och lämmnade telefonkataloger lite här och var. De vart lite följa john kan man säga. Men vi var ju tvungen att köra full rulle på värmen i bilen, annars lär den ha kokat. Och de vart ju skapligt varmt! Hade ruter och taklucka öppna. Men som sagt, den bilen är ju inte häller gjord för att köra så som vi gjorde. Kan ju säga att de blev mycket skratt på denna lilla resa. ;)

Nu när vi nyss var klar med allt åkande, drog vi in på skoglunds och beställde lite dricka till helgen! En av sakerna vi beställde var en Baja Päron. De är ju så jädrans gott. Tyckte även han vi beställde av, fick vi ju höra. Haha. Måste ju få lyxa till det ibland. Men så jäkla dyr är den faktist inte.
 


Annars nu, så blir det att dra till hassela. Har inte träffat Marie (nickes mor) efter att hon kommit hem. Vill ju höra om hur allt var utomlands osv! Blir väl kvar till hassela till senast fredag. Tänkte åka hem en bra tid då, eftersom de blir party party. Fast vet inte vart, eller någonting än. Nått förslag!? Hör av diiiiiig! Jag kommer inte ha nått internet i hassela. 

Nä nu värkar de som att vi ska åka innom kort! Bäst jag avslutar.
Finns på mobilen.


Hejdå! ♥

Hemma från Umeå.

Våran lilla tripp gick jätte bra, och mackorna var kalas goda. Som tur var fick högtalarna plats i bilen. Men det var på håret! Nu sitter iallafall högtalarna i, men hos oss. Nog fan tog de plats i rummet. Haha. Förstår att flickvännen till killen som sålde högtalarna ville bli av med dom. (Killen var hur schysst som hällst btw). Nog för att de är schysst med stora högtalare. Men dessa var typ smal och lång. När vi fixat högtalarna tog vi en tripp på stan i Umeå. Men det var så himmla varmt och kvaft, så de vart inte så länge. Så vi drog hem rätt så på en gång. Stanna även till i härnösand, var tvungen att köpa spolarvätska på dollar. Avslutade med Hifi klubben. Nicke var ju tvungen att köpa förstärkaren.



Så nu är jag rätt slut i huve. Man kanske blir det av mycket bilkörning. Får se vad de blir ikväll. Jag är så sugen på avokado. Men snart stänger ju ica, så får se om jag drar upp och köper eller inte. Nicke ska hjälpa brorsan med något. Får se vad en annan gör.

I morgon drar jag till evve och slår iväg en -tut- vid ca kvart i 10. Vi ska nämligen till stan/birsta! Hoppas på mycket fynd. Tänkte inte slösa så jätte mycket. Kom även på en grej jag skulle göra. Ska handla de jag behöver i morgon, sen ska jag ta ut en viss summa. Då får jag klara mig på dom pengarna så länge som möjligt. Jag ska nämligen ta ut bankomatkortet och ha de hemma i en låda. För man slösar lite extra mycket när man vet att man har pengar. Så nu ska det bli ändring! Tyckte jag var ett smart drag från mig! :)






Sista dagen på lovet..

..för många!

Ja, då va mångas sommarlov avklarat. En annan lever sin vanliga vardag utan lov. Men de känns rätt okej faktist. Nog för att jag gärna tar om studenten! Den var ju bara för bäst.

Helgen vart iallafall lugn. Jag och Sara drog en sväng till Hudik på fredag. Var på Dollar och lite andra butiker. Kul att få lite tid med sara också. Sedan vart man chaffis på kvällen. Igår hängde jag på nicke och johnny på någe 4-hjulings grejjs. Kan ju säga att man var ju näst intill ensam tjej. Med massa leriga grabbar och 4-hjulingar. De första jag såg var en kille som stog med bar överkropp, duscha sig själv i en vattenslang, med ett glädje skjut, och armarna rätt ut. (som på film) Allt vart i slowmotion. Men var väl blandade åldrar där. Och lite att se på. Även johnny drog ut i leran, efter ett bra tag. Hehe. På kvällen viste vi inte vad vi skulle hitta på, så jag och nicke beslöt oss för att dra till matfors och se film, med massa chips och dip, och bra surr. Helgen var väl inte så värst händelserik, men ändå bra.

Idag är det ju en helt vanlig söndag. Många med ångest, många glada, jag tror att söndagen helt enkelt är den dagen som innehåller mest olika kännslor.

Min vecka kommer börja med en tripp till Umeå. Ja, precis. Nicke ska införskaffa sig ett par högtalare där i från, efter mycket om och men. Lär säkert bli bra tror jag. Så de ska bli ganska kul. Ska åka en rätt bra tid på morgonen, har nyss gjort massa macker! Vi måste ju hinna dra en runda i stan där också! Och skulle man hitta något, så kan man ju alltid unna sig. Lönen kommer ju i morgon! Yeehoo!

♥          ♥          ♥

Evve var även här förut. Hoppas de blir nått av de vi prata om. Skulle vart skit kul. Men som sagt. Blir väl mer om det i veckan. Just nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Nu ska jag ta och kika in andras bloggar, har ju säkert missat massa!


Tjipp och hej, alls-skiva-pastej! ;)

Äntliiiigen!

Idag hade jag och evve lite små kul. Roligaste var nog när posten kom. Haha. Men va säger du evvsi? De vart väl rätt bra :). Så idag har de inte hänt så mycket. Mästa tiden gick åt till vårat lilla arbete. Eller ja, evves arbete. Sen har jag småfixat lite efteråt bara. Men behöver evves hjälp igen..eftersom ingen vågar hjälpa mig. Hon fick lov att komma sen. Men tror att hon själv är lite nyfiken också. Ingen bil har jag nu häller. Den lånade brorsan och catrin till stan. Så de blir till att vänta på dom, och evve såklart. Sen beger jag och nicke oss till Hassela. Blir iallafall kvar i hassela ett tag. Så kommer inte vara inne på internet nått på några dagar. Men de är ju bara att slänga iväg ett sms eller så. För jag kan ju svara nu, har ju faktist gratis sms! Wiho. Nog för att jag haft de ett tag. Men äsch.

Jaja, hoppas alla har de bra! För ja känner mig rätt glad! :D

Satt även och tänkte på en goding på jobbet, eller rättare sagt förra jobbet. Telia. Den ända som kommer fatta nu är bla. Anna. -Hallon? Haha. Vissa kanske känner igen att folk sa förr "Hallon" när de svarade i telefonen. Jag har iaf vart med om när de va poppis. Men trodde inte jag skulle få höra det på jobbet. Helt seriöst och som om inget spec hade hänt. Ojoj. De va ju nästan gulligt att höra. Nu snackar vi inte om någon ungdom. Utan en som mer närmar sig pension. De va så kul att höra! Saknar dom på Telia lite faktist. Hade ju hällre vart där, än där ja är till och från nu.

Nä nu ska jag avrunda med..

So long suckers! 

The Departed.

Ja, gud vad jag hatar datorer just nu. Eller att inte ha en egen kanske jag ska säga. Inge kul när de knölar med andras. Eller ja, den jag pratar om just nu är pappas. Vi är många som sitter och använder den, men just när jag sitter med den, så ska de såklart hända nått. Den bara slog av, och sedan gick de inte att komma in igen. Så nu kommer jag automatiskt in på en "gäst användare". Drygt. Allt är nytt och oinstallerat, går inte änns att gå in på en internet sida genom vanliga vägen. Tror de är dags att formatera om skiten. Och hitta en egen data.

Förut satt vi och såg en film, The Departed, som gick på tv:n. Och när de va i slutet av filmen, när den va som bäst..vad händer? Jo kanalen försvinner!! Och värkade inte vilja komma tillbaka. Så vi fick aldrig veta de vi ville få reda på. Jag vart skit lack, och gick och koka ris istället. Men som tur är har vi filmen hemma snart. Klarar inte av att gå runt utan att veta. Haha!

Måste även till lägga att Leonardo Dicaprio är skapligt snygg i denna film. Jesus Cries!


Blä :P

Idag skulle ju bli en ganska rolig dag. Men tyvärr måste den nog skjutas upp till i morgon. Jäkla skit. Haha. Och regnet har inte häller slutat. Och vi blir kvar i matfors en natt till.

Tjipp i hej, blir ett kort inlägg :P

Vissa vet inte vad vänskap är.

Har inte så mycket att skriva. Utom att jag längtar tills i morgon. Söndagen var väl inte så värst rolig. Men en annan vart ju inte så värst överaskad. Du valde själv (nämner inga namn), och nu kan du dra så långt bort som möjligt.
Bara jag slipper dig. Och de vet du. Tur att billy jag och sara gjorde nå kul på kvällen. Vi drog till stan, köpte french hotdog och en bull-längd. Vi hade skit mysigt i bilen, i spöregnet. Prata om allt på himmel och gjort.


Igår måndag hyrde jag och sara film, myste med grönsaker och dip. Ska även träffa anne nått i veckan pratades vi om. Jag sara och hon skulle pys-mysa tillsammans. De tycker ja om. Och med detta väder är de ju inte så svårt! 

Nä nu ska jag och nicke dra hem till far. Har vart och käkat paj hos mor. Vart in en sväng på Hifi klubben också. 

Hejdå.


 


Matförgiftad?

Söndag söndag söndag. Gårdagens kväll började med att jag och evve skjutsade far och annalena, efter mycket om och men. Sen var vi bara tvugna att införskaffa oss en smögga! Vilket var de största misstaget vi gjort. Iaf så slutade allt med att vi vart proppmätt, hämtade Malin, och for in på selånger. Och eftersom vi var nyktra så var de väl kanske inte så värst kul. De som va kul där, var att kolla på alla fjortisar. Shit hur alla "små tjejer" beter sig och går klädd? Tror dom där ordningsvakterna var mer bland 12+ vimmlet än vid öltälten. Haha.
Jaja, vi kom väl hem rätt bra tid. Men, vid strax efter fyra, vaknade jag upp av att de bara vred till i magen. Gjorde så jävla ont!! Låg typ och krampa i sängen, känndes de som. Viste inte om jag skulle spy på plats eller hur de skulle sluta. Rusade iallafall in, bodde på toa ett bra tag. Sen tog jag ett glas samarin och gick ut igen. Men tiden varade inte länge förrän jag var tvungen att springa in igen. Denna gång med byxorna ut och in, bak och fram. Fy fan säger jag bara. Vilken mardröm de va (både med byxorna och magen). Så det sluta med att jag sov inne på soffan tills pappa kom upp. Då känndes de lite bättre, så jag gick ut till mig igen. Trodde de var en sväng av magsjuka, men efter samtalet med evve i morse så konstatera vi att de var smörgåstårtan från Ica. Den som aldrig gjort oss besviken förut. Men eftersom evve vart med om samma skit, till och med samma tid! Så måste de vart den. Skönt att man mår bättre nu. Sitter och gnager på en frukt, frukost känns inte så bra nu, mäst riskabelt.

Tänkte dra till Hassela senare, men får se hur de blir. Ha nyss duschat och så. Satt lär ju göra mig klar först.
Nä nu orkar jag inte skriva mer.

Hoppas eran helg  vart bra! :)

Inte änns du skulle de!

Hej på er idag. Som ni kanske läste igår, så skulle jag jobba idag. Men kvart över 12 var jag tvungen att stämpla ut. För vi var förmånga som jobbade, de kom nästan inge folk idag. De vart ingefär två ynkla timmar! Om de ska fortsätta såhär, att man fått tider att jobba, så helt plötsligt måste man gå efter någon timme bara. De funkar inte, går ju back på all bilkörning! Och de är nog inte bara jag som tycker så. Blir så läss. Så i morgon ska jag inte jobba. Jag tackade nej. Tänker inte åka in för nån timme bara. Kommer säkert bli lika lite folk i morgon också, pga. marknaden. Har fan åkt hem i onödan. Eller vist är de skönt att vara hemma, men de blir en bit från hassela. Hällst nu när man försöker dra in på milen. Får se vad som händer ikväll. Om jag åker tillbaka eller om de blir att göra nått med evve :) Aja, tur jag trixade ihop en jätte god lunch hemma ändå. De gör så man blir på lite bättre humör.

Annars tänkte jag sumera veckan lite. Jag är lite dagvild just nu, så tar inte dag för dag. Men innan vi drog till hassela så var vi ute i birsta och stan, för att kika på högtalare till nicke. Han hittade såklart ett par Cerwin Vega och en förstärkare till. Faktist bra pris också. Så nu vet man ju vad delar av hans lön kommer att gå till. Hehe. Lunchade även hos mor den dagen. Som inte är varje dag. Hoppas du mor hade de bra på eran tripp! ♥ 

Här är lite annars vad veckan bjöds på,

         

  • Jag & nicke, plockat 11 Liter blåbär
  • Mött en getin på mitt ben i duschen, sammtidigt som en på golvet
  • Hittat min sommarens största jordgubbe
  • Mått jätte bra
  • Fixat en ny bro in till nickes krypin
  • Såklart, träffat massa go nissar
  • Nicke har prov-jobbat
  • Gjort saft ,
Svartvinbär-rabbarber-äpple
  • Vart med och lånat en trailer av Statiol
  • Inte käkat godis, chips och dip på jätte länge.
(längre än en vecka, woho!!)
 
Jobbat

Nä nu ska jag göra nått annat än att sitta här och uggla. Men lär väl inte bli så mkt. Försöka komma på något ikväll kanske. Tror jag faktiskt ska sätta på en maskin tvätt nu. Bra att göra sånnt när man ändå inte har nått annat att göra!

Hejdå surtå !


 


Lite kort..

Blir till att skriva lite kort nu bara. Har ju vart i Hassela i veckan. Men åkte hem idag. (Får skriva om dagarna innan, i morgon eller så). Ska ju jobba i morgon och på söndag. Första natten på länge man sover själv. Känns lite halv knepigt. Men tror det är bra att få vara för sig själv lite också. Åker förmodligen tillbaka till Nicke på söndag. Skulle ju vart kul att gå på marknaden. Men har inte så mycket pengar. Så skulle jag gå, så hittar jag väl en jäkla massa. Men för er som är där nu och rockar, hoppas ni får en rolig kväll! :) Jag får väl gå på hudik marknaden istället.

Just nu ligger jag ute i min stuga och ska snart dra på en film. Måste bara gå in och hämta min mobil laddare, (om ni ville veta, haha). Men är ganska trött i ögonen, så känns som om jag kommer somna efter 5 min av filmen.


bildtext: En bild man bjur på.

Jaja, sov gott! Det ska jag försöka göra iallafall. ♥ Puss!

Provjobb

Ja då var första prov-jobb dagen klar på drakborgen. Det gick jätte bra tycker jag. Man lärde sig saker jätte snabbt, även om de finns mycket kvar att lära. Får se när/om man får jobba mer. Men i morgon blir de nog ledigt som de lät. Evve skulle ju inte ha jobbat idag, men eftersom de rammla in ganska mycket folk så ringde vi dit hon! Och de va ju kul, kul att jobba med henne ju!



Annars var detta en rätt så jobbig morgon. Eller ja, först vakna jag av att jag värkligen bara ville ligga kvar och mysgosa med härrn breve. Eftersom de låg spöregn på stugtaget så är de så mysigt att ligga kvar. Men jag tog mig upp, och kom på att mina rutor på bilen var helt öppna sen igår. (varför glömmer jag alltid dom när de blir spöregn?). Kan säga att de var dyyyyngsurt i bilen! Shit. Så när jag väl åkte, fick jag sitta på en handuk. Haha. Och tro inte att när jag är ute på E14 så ser jag att de är en geting i bilen! De var inte de roligaste. Dels höll jag på att köra av vägen *lite iaf* men sen höll jag faktist på att köra för fort förbi fartkameran, och en böter är de sista jag behöver nu. Getingjävel. 
      
Jag och nicke satt nu precis och prata om att vi ska dra ut och plocka blåbär! Annalena berätta just om 2 tjejer som plockat blåbär i tre dagar, och sålt. De fick ihop pengar till en utlandsresa! Så varför inte?


                                                                                         

Bakis och skakis

Som det står över, stämmer ganska bra. Igår vart de lite party ändå. Orkar inte dra igenom precis allt på kvällen, men kan skriva lite kortfattat. Vi satt hemma först ett bra tag. Jag nicke och ante gjorde käk, kyckling i ugn och klyftisar. Alltid lika gott och orginellt. När evve kom drog vi till tältet som far och deras lag hade (som var efter attmalyran). Dom hade nämligen ställt upp det breve smedjan, så det var ju perfekt. Vart där ett tag. Men tillslut vart evve lite hungrig. Stackars flicka som var nykter och körde. Så då drog vi till stan en sväng. När vi stog i driven hade vi en bil med reg.nr "HEJ" på. Det var ju en väldans upplevelse just då. Haha. Knäppte ju till och med ett kort. Jag tror driven var en av de roligaste stunderna den kvällen. Efter vi käkat klart så tänkte vi dra tillbaka till smedjan, men då vart nicke jätte trött. Eller alla vart väl ganska sega. Och eftersom evve skulle jobba idag så drog vi hem till mig ist. Påväg hem såg vi även en bil med roligt reg.nr, vilket var "FUU". Som är förkortning för Fuck You. Försökte knäppa där med men de kortet vart inte lika bra. Hehe. När vi kom hem, hade Ante och hans polare pokerkväll. Ante var ju hyffsat bra i gasen! Nicke gick och la sig, jag var inne med dom andra ett tag. När jag gick och la mig, påträffades jag av en död säl i sängen. HAHA. Nä men kan säga att nicke var hyffsat död. Sov som en liten gris. Klockan var väl 02. Men det vart en rolig kväll tycker jag!

Fast då sitter man ju här istället då, bakis, pizza svullare, toas bästa vän. Usch



Tjipp och hej bakis pastej!



 


Godmorgon!

Detta möttes vi av i morse, vid halv 11. De är ju Attmalyran idag! För er som inte vet vad det är, så är de brännboll och massa dricka, sen smedjan på kvällen!
I lilla Matfors.



Bildtext: Masse och Far

Tack för alla dessa veckor!

Som ni nu vet och läst ganska mycket av, var det ju sista dagen idag på Telia. Och jag viste ju att arbetskamraterna var hur rolig och snäll som om hällst. Men dom är värkligen underbara. Detta fick vi var, jag och anna, innan vi åkte hem!




Jätte fint var de värkligen! Tack så mycket!!
Men men, nu blir det potatis sallad och grillad kyckling!
Yammii!


Städa skolbänken?

Japp, då var de städtaim. Lite iallafall. Även om vi har lite jobb nu rästen av dagen, så känns det jävligt bra att börja städa undan lite. Ungefär som när man skulle sluta skolan och började plocka undan och slänga massa saker. Så vart är den stora svarta sopsäcken?  

13.00 ,
Snart fika, Anna har bakat brownies med polkagrisar i. Med mint smak rättare sagt. Dom lär vara skit goda! Så snart ska vi fika sen blir de nog att sluta tidigt idag. Har ränsat allt på min lilla arbetsplats, och på datan. Känns lite lässamt ändå. Alla underbara arbetskamrater! Men de ska bli skönt också. Blandade kännslor ♥ Haha.

Blir iaf på hemma plan ikväll. Får se vad som händer. Hade ju funderingar på att åka till Hassela å hjälpa till med hästarna, men då behövdes tydligen inte det. Får se om de blir någe dricka eller bara lugnt (med dricka?) Haha. Nä men jag har ingen jäkla aning alls vad som händer. Finns ju lite olika saker man kan göra denna helg, frågan är bara vilket av förslagen!  

Pyss hej!



Tycker att ni ska bli medlem här
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=15646

Alltid kul att få gratis saker? Dessutom redan när du blivit medlem, finns det massor av gratis erbjudande för dig.
Så vad väntar du på? :)

Tack Anne!

Att hitta bra filmer nu, tycker jag blir bara svårare och svårare. Eller ja, beror väl på vad för film man söker. Men förutom mina favoriter filmer -svenska- så har jag svårt att hitta. Hehe. Så fick ett film tips av Anne här om dagen. Jag och Nicke låg och kolla på den igår. Och måste säga, den va as bra. Länge sen jag skrattade högt inför en film när alla runt en är tysta. (Och nej, de beror inte på min humor) Haha. Men har bara sätt halva än, ska se om, eller se rästen av filmen senare ikväll.
 
Så kvällens ros 2 you Annski ! 



Ha en bra kväll annars. Jag hoppas på regn nu, såå mysigt. ♥  

Galematias

Får man säga, äntligen näst sista dagen? Jodå, nu får man det. För nu är de näst sista dagen här på jobbet. Och just nu känns det -sååååååååå hääääääääääääääär- skönt. Jag blir fan sjuk av att inte göra något. Men men, har nyss haft våran traditionella morgon fika. Jag bakade nämligen scones igår med salami i. Dom vart jätte goda. Så hade med mig en sån med ost och sallad på. Mumms! Men är gris mätt istället nu då.
Anna sitter och kikar på Supersize Vs Super skinny, tror nästan jag också ska hitta nånting att kolla på. Tiden lär ju gå lite snabbare. Men problemet är att jag har inga lurar! Inte vad jag sätt iaf. 

Jag har hittat min favorit knaprare! Läkerol Pitaya! Den är så jäkla god. Ja trodde där ett tag att min mage skulle gå i KK, efter så många jag proppat i mig. Men de värkade gå riktigt bra. Annars kan man ju bli lite halv knepig om man käkar mycket sånna där olika saker. 

                     

Satt och tänke också på, hur kul är de igentligen att läsa att jag tycker om läkerol? Men när man sitter och gör absolut ingenting om dagarna, så är det svårt att skriva om vad man gör/har gjort. Nog för att man inte behöver skriva om sånt i sin blogg, men ni fattar. Kan ju skriva om funderingar och tankar man har i huvudet med, men där är de också ganska öken just nu. För när man har såhär tråkigt om dagarna, då blir man helt trött och stinn i hjärnan. Nästan så man inte kommer ihåg, vad gjorde jag igår kväll? De är riktigt synd om oss! Nä, inte riktigt kanske. Är ju bara EN DAG KVAR!



För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.  -
Nalle Puh

Vi mot världen ?

Jag älskar alla mina vänner. Ville bara säga de.
and..



I love you



En jätte skön låt:
Eddie Vedder - society


Jag är så het

Idag blev jag hemma från jobbet. Mådde lite halvrisigt på jobbet redan igår. Men sen igårkväll var jag kokhet! Nicke kunde inte änns dela täcke med mig för jag var så het. Och lika var det i morse. Så kände jag mig inte så pigg, men när han stack fråga han om jag värkligen skulle åka in. Och de skulle jag. Men när jag väl skulle, så kände jag att de kändes bättre att inte åka. Så det fick bli en hemma dag idag.

Nya tag i morgon :)



Puss ♥

Nu efter helgen kan det vara värt att tänka över vad som hände?

Denna killen har nog en del att tänka på..



HAHAHAHA!

Heei Kay, Hello Bojje!

Jobb jobb jobb, utan att göra nånting. Inte som kallas arbete iaf. Men de behöver jag nog inte skriva längre, för det känns det som det redan kommit fram tydligt. Liten del av denna morgon har jag suttit och kikat på lite möbler. Nicke tänkte ju nämligen få till det i sin lilla bonad. Det är ju så himla roligt att göra om rum och inreda! De är dessa tillfällen som man saknar alla program vi hade i gymnasiet. När jag gick Teknik. Där kunde man inreda rum som bara den. Kunde ju göra allt. Är så sugen att fixa några schyssta (fast billiga) tapeter dit ut också. Eller måla och sätta en snygg fond vägg. För det som sitter på väggarna gör ju minst halva rummet. Och om han ändå ska fixa massa andra saker kan man ju göra väggarna också. Aja, får se hur de blir. De som styr är ju tyvärr pengar. Kul skulle de vara iallafall! Om man kikar på möbel delen och så, så tycker jag IKEA faktist har bra saker, om inte annat billiga. Sen vet jag inte om det håller lika länge men ibland får man välja de billiga alternativet. Fast jag tycker de håller rätt länge, vissa saker iallafall. (när de gäller dyrare saker brukar ju garantier bli inblandade). Dessa möbler tog jag från IKEA:s hemsida. Inge fel på dom, och jag vet att de funnits där länge och att många har dom. Men vadå, bra pris ju :)



Snart är det lunch också! Jag längtar redan. En annan gjorde ju pasta med baconsås igår. Det vart så himla gott! Och eftersom det var jag, nicke och far som skulle käka, så förstog jag att de räcker inte till matlåda till oss alla oss. (Vilket var meningen igentligen). Smart som jag var, tog jag min matlåda först innan alla börja käka. Tur var väl det, för de vart nada över!! Mohaha! Men då fick jag mig en goding till låda idag ändå. Kiingen! 

Tjao! ♥

Jag känner suget.

Idag var ju Evves första provdag på Drakborgen. Hon värkar tycka om de stället reält. Så nu längtar jag nästan lite till nästa måndag också. Har ju så himla långtråkigt på Telia. Eller ja, de är bra där med, men just nu är en period där när vi inte gör ett piss. Dagarna går ju så sakta då. Så nu är hon påväg hit och ska berätta lite till om dagens arbetande. Annars ikväll har jag skrivit ett Cv åt nicke. Snäll man är. Finslipade väl mitt egna också såklart.

Ha en bra kväll allehopa! Nu har inte jag tid att skriva mer, ska ju försjutton göra ingenting! :P

Hej hopp pillesnopp.



Eftersom min data är cp just nu, kan inte lägga ut en bild på drakborgen.
Så blir de en bild på dessa två go drakar! Kisses and hugs!


Stora gratulationer!

Ja vi börjar väl med Söndagen. Lördagskvällen orkar jag inte skriva om, den var helt ok! Åter till Söndag. För de första fyllde min pm (plast mamma) år! Grattis till henne! Tror hon tyckte om alla sina fina presenter. Men den bästa presenten var väl ändå lill Stina! Ja precis, igår kom Stina. Grattis Johanna och Tobbe! Hon var så söt, har ju sätt en liten bild än så länge. Annars var söndagen som alla andra söndagar. Den var ganska mysig också. För när vi skulle sova så hörde man hur de knastra av regnet på stug taket. Och de är så mysigt! Fattades bara lite muller.

Sen är de ju faktiskt måndag idag. Sista veckan här på Telia även. Så den kommer säkert gå jätte segt. Nicke fick även minst en vecka till på Ahlström. De va ju skit bra. Idag ska Evve provjobba på samma ställe som jag ska till nästa måndag. Hoppas de går bra för dig! Men de tror jag.

Usch, var ganska pigg nyss innan fikat. Sen nu efter fikat vart jag skit trött. Bajs.

Jaja, välkommen nya vecka 32! ♣


Traktor Pulling

Idag vaknade man vid elva. De va så skönt att bara ligga och snosgosa, tills vi kom på att de va traktor pulling idag. Och de började 12. Så de blev lite häcktiskt. Där förblev vi nästan hela dagen. Vart även till att käka på Max efteråt. Så nu sitter man hemma i soffan, seg som en gris. Men snart blir de att bege sig till Hassela. Ska även ta med oss vår gammla älskade soffa dit. Nicke ska ha den ute hos sig. 

Annars ikväll vet jag inte vad som blir? Men vindunken och den lilla ciden jag har kvar, får nog också åka med till Hassela.  

 

Ha en bra kväll allehopa! :) För de ska jag försöka ha!


Fefefefe-redag!

Började med sovmorgon idag, skönt! Sen blir de till att sluta tidigt även denna dag. På eftermiddagen ska mor komma och hämta mig och nicke, för vi ska åka och fira Noel! Lillskiten blir ju 1år. Gud vad det har gått fort. Annars ikväll har jag inte en aning vad som händer? Det är ju inte sånt där kanon väder häller. Regnar ju lite titt som tätt. Får se om vi stannar i Matfors eller om vi kanske drar till Hassela och kikar vad några ska göra där. Många är ju i rättvik. Ja, de finns väl inte så mycket att skriva om just nu. Själv sitter jag bara och är jätte mätt, och lite smått ont i magen. Tror jag åkt på en sväng magkatarr, av all medicin o skit jag käkat. Tänk att de alltid ska vara nått! Så idag lever man på yoghurt.

Nicklas den skiten ska ju få smögga på jobbet. Och såklart Ica i matfors. Jag blir faktiskt avis. Men både jag och pappa har hotat han lite smått att ta med bitar till oss hem. Men sist ja prata med han idag, så skyllde han på att de inte går att cykla med bitarna. Men de ska nog gå och lösa. Han får de inte lätt annars, Hehe!

RSS 2.0