Lite dålig på att uppdatera.

Men så kan det bli när man inte suttit så mycket vid datan.

I alla fall så jobbar jag på fortfarande med engelskan. Men ska jag vara ärlig är det inte så roligt längre. Vissa stunder känns det som att jag skiter i allt. Men jag ska försöka slutföra det. Men såhär är det med mig och skola!

Igår var jag först på birsta och käka lunch med min underbara mor. Så kul att träffa dig. Sen vid ett, var jag på möte. Angående kontaktperson. Och det gick super. Så nu ska vi börja träffas, jag och tjejen. Jätte gullig är hon. Tyckte hon va så duktig i allt. Så tror detta kommer bli kul.





Idag blir det att försöka fixa så mkt engelska som möjligt. Sen på kvällen ska jag, evve och förhoppningsvis jess till maria, på ljusparty! Ska bli super kul! Något jag sätt fram emot nu i en vecka.


Nä nu ska jag fika något.
Höres, hej.





Idag.

  • Dra till birsta
    -Hämta sara
    -lämmna cv
    -införskaffa lite saker

  • Hem
    -simma
    -fixa med engelskan
    -dra till hassela




Godmorgon!

Idag var jag uppe tidigt. Först och främst ringde klockan 20 över sju. Varför vet jag inte. Hade väl lyckats ställt den. Men jag låg kvar och drog mig lite. Vid 8 ringde mobilen. Då var det angående kontakt personen! Så nu ska jag på möte nästa vecka och få träffa tjejen. Lite roligt att jag redan vet vem hon är. Känns som att detta kommer gå bra!

Hittills idag, har jag bara suttit med min engelska. Går rätt segt. Men har renskrivit en uppgift. Och håller på med en till nu. Har ju lite dubbelt med arbete just nu, eftersom jag inte haft nått office program förrän nu. Så har inte kunnat renskrivit och skickat in förra veckans uppgifter. Rätt körigt!! Och sitter jag för länge med en sak blir jag bara less. Så tog nyss en paus och käkade frulle. Som nu ungefär när jag sitter här.



Skulle behövt tvätta lite också.
Men jag tror jag skippar det, och tar de i morgon. Ikväll kanske det blir spinning. Får se om evve fortfarande vill med. Ska ta en titt om jess också är sugen. Skulle viljat sola också. 



Ajjja. Jag vill ha snö, jag vill ha snö!

Hej hopp! :) 


Jag på fyra ben.

Nu blir det lite Gossip Girl. Sen ska jag ta och knoppa. Tänkte ta mig upp bra tid och sätta igång med den eviga engelskan. Ska försöka göra klart så mycket som möjligt.

Även på jobb fronten börjar det ljusna upp lite. Även om det inte är så mycket, så är det en början till något! Hoppas hoppas! Och på tal om ljusna upp, så har jag vart ute på Lura, saras häst igen. Här finns det bild bevis! Målet är att kunna dra ut själv. Eller ja, med sara..fast på en egen häst!









Måste säga att jag mår faktiskt rätt bra just nu. Även om det är rätt segt ibland, och engelskan tar kol på mig titt som tätt. Men annars flyter allt på rätt bra. Och snart är det jul!

Hejsvej! 


Känns som måndag..

även om det är tisdag.

Kom hem i morse från hassela. I fredags åkte jag ned nicke och hämtade en skoter. Va ju en bit att åka, så det tog hela dagen och halva kvällen. Sen lördags var också en lugn kväll. Så helgen har vart en oerhört lugn helg med mest bara mys. Rätt skönt att haft en helvit helg.

Igår vart det inventering på konsum. Kanske inte blir storm rik, men varje litet öre är bra! I morse när nicke skulle gå upp var det jäkligt kallt ute. Så när han väl drog iväg på jobbet hörde man riktigt hur halt det var. Men de gick bara bra för mig och sara också, tog oss helskinnad till matfors.

Har fått varit med om året första snö i mina ögon! Synd vi inte har något här i matfors än. Nicke kunde till och med köra en sväng med skotern igår hemma hos dom, även om det kanske var på håret. Men här hemma är de ju knappt kallt. Blä.

Nä nu måste jag fortsätta installationen på datan. Så jag får nått skriv program. Vilken är viktigt om jag ska kunna fortsätta med engelskan!

Tjipp!

Så jäkla rolig! Men vad är rackar bil ;)


Uppe med tuppen

Idag blev det en tidig morgon. Vaknade i hassela, av att nicke va tvungen att åka och jobba. Båda kände nog att vi ville ligga kvar. Själv kunde jag ligga kvar i nästan en timme till.

Men vid halv sju gick man upp. Jag skulle åka så pass att sara kunde åka med bussen från matfors. När vi ger oss ut på vägen upptäcker vi att de är en riktig ishalka ute! Snor halt var det! Tur vi hade tid på oss. Men där slutade inte oturen. När jag väl var i matfors så fick jag soppa torsk! Men tog mig till en bensinstation som tur var. Synd bara att det inte gick och tanka!! Kortläsaren va ur funktion. Super!
Jag tog mig alltså ingen stanns.

Så fick ringa pappa, så han kunde tanka en dunk, så vi kunde dra på preem och tanka istället.


Helgen har vart super! Fredagen var jag ju schaffis. Och lördag firade vi nicke. Så kan inte klaga på något. Igår vart det mys framför ensam mamma söker.


...nu ska jag ta och fixa frulle ♥


Torsdag.

Min helg börjar ungefär..idag.

Gick upp tidigt idag för att göra klart engelskan. Fick ju göra om allt eftersom min data har kajkat ihop helt! Tror jag smäller av. Få be nicke hjälpa mig att formatera om den. Synd om alla saker försvinner bara. Men de får jag ta. Måste ju ha en dator. De värsta är att jag har kännt på mig att det var dags. Har länge tänkt köpa en externhårddisk och lägga över allt på.

Själv kom jag nyss ut ur duschen. Ska luncha lite med evve här hemma, sen dra till stan. Ska dels lämmna lite cv:n här och där. Och hämta upp sara! När vi är färdig i stan, blir det att simma innan vi drar till Hassela.

Ska bli skönt att komma dit faktiskt. Nicke kom i morse också och lämna sin externa hårddisk så jag kunde lägga över alla nya Onetreehill och gossip girl avsnitt. Han väckte mig av en kall hand under täcket! Den jäkeln!

Nu kommer evve :) Hej!

Någon som är villig?

Sitter med engelskan nu. Tog ett litet bake. För just nu sitter jag lite fast. Och det är ingen hemma häller som kan hjälpa mig. Jag förstår inte riktigt hur jag ska göra. Jag har listat ut lite, men hittar inte själva "exercises grejen" i häftet. Eller har hittat det, men de är inte så som de ska vara. Nu vart det insnöat här.
Vi lämmnar det.



Känner att jag måste klippa mig. Eftersom jag är duktig och håller på att spara ut, så menar jag bara topparna. Om någon känner sig manad, så varsegod!


Idag blir jag hemma och ska fixa denna engelska. Blir kanske att titta upp på badet för att hälsa på mor och levis som skulle bada. Sen ikväll blir det att sväng in hos majsen.




Tjipp!




Att jag alltid..

..ska äta för mycket!
För fy bubblan vad jag är mätt nu. Inte bra.

Plocka, städa, blä blä blä

Idag blev det en riktig donar dag. Tog tag i mitt egna kryp in. Och när jag väl ska gå in med lite tvätt och även hämta damsugaren, väntar en hedlig lapp på bänken. Så det blev lite mer att göra innan jag kunde fortsätta. Men lappen är inte slut än, jag tänker faktiskt fortsätta först med de jag själv höll på med.

Sen tänkte jag sätta mig med engelskan. Hade någon hörövning att göra. Det ska bli lite kul.

Ikväll blir det även simmning. Som jag längtat. Det är ju så skönt. Plus att man får träffa sara. Fick se hennes skolkort igår. Och det var jätte fint! Och jag ska få ett! Sen idag såg jag ett kort på nicke sen bröllopet som va så otroligt fint också! Lägger ut dom här. Vackra människor.


 

Nä, nu ska jag plocka lite till och sedan dra igång snabeldraken. Kan behövas. Såg ju ut som en bomb hade slagit ner i min lilla stuga. Men det värsta är att jag fattar inte hur jag lyckades få så stökigt, jag städade ju nyss. Visade evve igår, hon vart lite chockad tror ja. HAHA!

 

Puss!


Vart är snön.

Igår regnade det massa här. Medans på vissa ställen snöa det. Jag vill också ha snö. Även om inte snön lägger sig, och de bara blir blött, så är de alltid kul med första snön! Blir ju blött ändå av allt regn.

Idag fick jag svar från min uppgift jag skickat in förra veckan på engelskan. Och jag trodde att de skulle gått mycket dåligare. Men de gick helt okej. Med tanke på hur dålig jag är. Så det kändes bra.

Ikväll blir det solning med evve. Har tänkt att sola en gång i vecka för att hålla kvar lite färg från bullis. Och en gång i veckan tycker jag inte är för mycket. Tycker det är lagomt. Har inte blitt någon promenix idag. Jag är fan rätt lat ibland. Men vaknade skit sent också. Då blir man så seg helt och hållet. Men har i alla fall damsugat på nedervåningen. Även om de är min stuga jag igentligen måste ta tag i. Får fixa det i morgon.


Nicke ringde mig förut och fråga om jag kunde köra han och ture på fredag. Dom ska på firma fest. Skulle igentligen kanske baka pizza med maja och dom i hassela. Men jag kände att jag måste nog ställa upp också på dom, nicke har ju trots allt kört en annan mycket. Men får se till att träffa majsen och co. ändå i helgen!

Nu ska jag börja med maten.
Magen börjar prata lite.




Mår rätt bra idag, eller bra i allmänt.
Och de känns så skönt.













 


Söndags-seg.

Söndag är alltid söndag. Segaste dagen på hela veckan.

Helgen har var super. Fredagen va jätte lugn och mysig, va i hassela. Lördag morgonen trodde jag aldrig jag ville kliva upp. Det var ju så mysigt att ligga kvar och bara gosa. Men som sagt så va de ju 20-års fest som väntade! Så fick dra hem till matfors och fixa lite. Tack evve! Sen bar det iväg till maja. Festen var i alla fall jätte kul! Allt var super tycker jag. Skönt att vakna upp i sin egna säng också. Så nu är man lite halv seg. Ska bli skönt att veckan börjar snart. Då ska jag ta mig ut och röra på benen. Sen såklart blir det simmningen också. Det bästa. 



Hoppas alla haft en lika bra helg!

Ikväll blir det ensam mamma söker. Kanske skulle åkt upp en sväng senare på ica och införskaffat en mango eller så. Är jätte sugen på blod apelsin. Men det finns väl inte nu. 









Borta bra, men hemma bäst!

Välkommen hem kära far, och annalena!

I morse kom dom hem. Själv låg jag vaken i soffan och såg på tv. Hade skjutsat sara till bussen. Dom var jäkligt brun kan jag lova. En liten present fick jag också! En parfym och hudkräm. Men ville jag inte ha den, så kunde annalena köpa den av mig så kunde jag köpa någon ny. Men jag tycker om den mer och mer. Va väl inte riktigt jag. Men ju mer jag ha den på mig, desto mer vill jag ha kvar den.





Igår vart det simmning igen.
 Då bjöd dom även på morötter och juice. Tycker de är lite små gulligt. Även fast det är så lite folk, så fixar dom! Jag och sara bestämde oss även för att köpa ett klippkort. Så nu blir det simmning två gånger i veckan som gäller. Känns super att kommit igång med ett nytt försök att börja röra på sig. 

Fick också en jacka igår av mamma! Tack så jätte mycket! Så nu är det bara mössa och vantar som saknas. Men det kommer de också. Nu är jag redo för vintern!



Just nu sitter jag och kikar på när dom skrapar triss på 4:an. 
Tänk om man får den chansen. Nä drömmar kan man ha. 

Idag blir det först att vara hemma ett tag. Sen blir det att dra in och hämta sara, samtidigt som jag ska på systemet inför lördag. Måste klura ut va jag ska ha. Har jämt sån beslutångest. Haha. 

Efter det, blir det hassela. Ska bli kul. Blir där tills i morgon. Så ikväll blir det bara lugnt. Ska bli jäkligt skönt kan jag lova! Får man ladda tills i morgon!


Ha det fint alla! Puss

 

 

 


RSS 2.0