Så dålig på rubriker.

Jobbat idag, och det har gått jätte bra.
Åkte även hem på rasten för att se till min lilla toktuss.

Bus morgon och bus kväll.
Men även en sån där liten kan bli trött. För när jag var hemma och åt så var det väldigt lugnt här hemma. Limpan låg och myste i solen som lyste in genom fönstret.



Men nu är det full fart igen.

Blir nog en tidig kväll.
I morgon ska jag åka ner till fader och leta fram lite skor. Sedan på eftermiddagen jobbar man. Men en kortis bara. Typ till 21 eller något sånt.


Får väl se vad som faller en in i helgen.
Min helt ska bli så kritvit den kan bli.

Och det ska bli så skönt..

Tjing!

Hej o hå vad det går.

Var några dagar sedan man skrev nu.

Lat (tråkig) som jag är, orkar jag inte skriva allt jag missat att berätta.
Så vi börjar från och med idag. 

Dagen har varit väldigt bra, men väldigt lång.
Var först i birsta, och snurra. Åkte hem till maja för att hälsa på henne, dörren var öppen men inte en kotte hemma. Så jag lånade toan och stack. Sen träffa jag kontaktpersons tjejen. Gick på stan, sedan skjutsade henne till teatern, och medans åkte jag hem till R och slöade tills jag skulle hämta upp henne igen. En bra kväll!

Och just nu bor jag inte helt ensam. 
Har ju skaffat en liten misse, vid namn Limpan. Hon är så söt. Som en liten dammtuss. Först var hon rätt blyg, och lite orolig. Men nu när jag kom hem så måste hon fått nån räcer energi i sig. För hon springer och hoppar o flyger så det nästan blir eld spår efter henne. Och så jäkla klumpig! Så roligt att se.



Nä, nu ska jag fixa lite här hemma.
Sen sova som bara den. Upp bra tid i morgon för att städa, sedan jobba vid 12.00.


Natti!

Choa boa!

Jobbat som en gnu i veckan känns det som.
Super bra, men super trött. Ligger helt död i soffan nu, medans jag ser på halv 8 hos mig.

Men i morgon är jag ledig. Och då ska man upp i luften och flyga! Wiiho!



Har även på mig min mys tröjja. Lika skön som min älsklings filt.
Vet inte vad jag ska skriva mer. Är ett riktigt trötthövve just now!

1. Orkar inte packa
2. Orkar inte diska
3. Orkade inte göra middag

Hejdå!

Hemma mys.


Bällsta är sig likt.

Efter jobbet idag drog jag ner till pappsen för att kolla till hur dom hade det.
Ante flyttar ju trotts allt i morgon. Så det slutade med att jag käkade med dom.

I alla fall,
jag tycker det är så roligt att komma dit, framförallt när Anna-lena är borta. Just för att dom klassiska lapparna blir större och större ju längre hon ska vara borta. Nu en vecka, då ett A4 papper.



På detta ark står det om mat, hur tvättmaskinen fungerar, vilka dagar dom ska städa, vad dom ska städa osv. Är det inte lite komiskt? Fast kanske inte. De är ju trotts allt 3st av det andra könet som ska bo ensam en vecka. Pappa, Ante och Abbe.


HAHA.


Lilla lördag.

Redan torsdag i morgon.
Helgen är alltså här innom kort igen.

Själv håller jag och Susanne på att inskola oss denna veckan på Attmarhem. Och det går väl bra. Men självklart är det något speciellt med hemtjänsten ändå.

Idag börjar vi 13.00 - 21.30. Ska bli kul att få pröva på en kväll också.

Annars är väl allt som vanligt bara. Utom att jag börjar bli riktigt förskyld. Inte bra. Hoppas det inte blir värre än såhär. En sak vart jag glad över att se idag i alla fall. Mitt HM paket är påväg. Trodde jag skulle få vänta en vecka till, men tydligen har det redan skickats. Som jag har längtat :)

 

Det innehåller lite kläder.
Och även 2 set. av dessa schyssta påslakan!

Toppen kväll!


Ikväll når vi toppen!

Härliga lördag!

Snart drar jag och Evve till stan. Inhandla lite saker, och sedan hem till mor. Vi ska käka där och göra oss klar. För ikväll ska vi till Maria. Det ska bli så himmla kul. Hur kvällen fortsätter har jag ingen aning om. Den kan sluta hur som hällst, när som hällst.



Bjuder på bilden sen jag fyllde 20år. 2,5 år sen för att vara rätt exakt. Shit vad tiden går fort. Och vilken rolig kväll det var. Synd kanske på bilden också. Ikväll tar vi en repris!

Cheers!


Effektiv kallas det.

• Boll-tränat
• Duschat
• Diskat
• Dammsugat
• Torkat golv
• Tvättat
• Haft besök

Lite har man ju hunnit med såhär till lunch. Och måste ju säga att OJ vad damm det var under min soffa. Glömmer ganska lätt sånna ställen som under sofforna. Shit, tur inte rent-hus-tanterna var här just då.

Jag har även planterat lite idag.



Basilika, gräslök och persilja.
Så det ska bli kul och se om det växer upp något där.

Även fredag idag. Kul med helg! Först och främst ska jag jobba ikväll. Men bara till klockan 21. Sen är jag ledig tills söndag kväll. Skönt!

loco loco

Igår eftermiddag åkte jag som sagt till stan, till mor.
Men strax innan upptäckte jag att min toa börja läka vatten från nått skit rör. Tack och lov kom det någon med manligt kön och kirrade biffen!

Käkade hos mor, och fick träffa pojkarna.
På kvälls kvisten drog jag till R och såg film. Vi såg den där nya Robin Hood. Och den var faktiskt bra. När jag kom hem, hade jag en säng kamrat i sängen. Lilla Levis. Han låg helt tvärs över, och man har ju inte mage att flytta på lillfisen. Så jag låg lite halft på sängen. Haha. Vaknade även att vi låg armkrok. Tur jag inte mosade den lilla stackarn?


Idag blev det jobb.
Men då hörde Susanne av sig och fråga om jag ville med på Ica Maxi. Hon skulle kolla på några skor som var billiga. Och det gjorde ju även jag också. Så dessa fick åka med mig hem.
Tyckte dom var värd 99kr. Dom är även fodrade.



Efter for vi tillbaka till matfors, åt lunch, och upptäckte att vi hade över en timme kvar tills vi började. Naturligtvis kan vi inte sitta och ta det lugnt. Det slutade med att vi brassade in igen till birsta och gick på rösta.

Kom hem med bland annat en pilatesboll. En rosa och fin. Så nu jäklar ska hä tränas. Lär väl rulla av några gånger och se helt misshandlad ut snart då!







Nu är det middags dags.

Atcho prosit.

Självklart ringer väckarklockan när man mer än allt annat vill slippa skiten.
Men fick tänka om och känna hur skönt det var att bara kunna somna igen.



Jag sov rätt länge idag. Eller till klockan 9, men har väl inte gjort så mycket sen dess häller. Har kikat på idol och myst i soffan. Känns att det blev ett långt jobb pass igår. Så är glad att jag inte behövde gå upp idag. Blev en specialare igår. Så vart en 12 timmars jobb dag igår. 

Jag följer även tränden, börjar bli förskyld. Men jag är mer än glad att få jobba. Så det ska inte få stoppa mig. Behöver pengar, så jag klagar inte. Tog även på mig ett lika långt pass framöver också.

Efter jag skrivit klart, blir det att sätta gång och göra någon nytta.
Ska städa lite, och dona. Sedan hämta Evve när hon slutat. Vi ska hämta hem faders bil.
Senare i eftermiddag drar jag in till stan. Ska till käka mor och käka och förmodligen sova över där. Får jag träffa Levis och Noel också, gofisar.

Nä, detta funkar inte.
So long suckers.

Filmen.

Då var man hemma igen efter att sätt klart filmen.
Måste säga att det var en film som bör ses på bio. Vissa filmer är bara gjord för bio tycker jag. Nästan så dom kan bli sämre om dom ses hemma.



Men jag tycker värkligen den är värd att ses. Jag både skratta och även fick den där klumpen i magen och näst intill tårar i ögonen. Men självklart är vi alla olika, men jag gillar den.




Nu ska jag kirra en matlåda tills i morgon. Work work.
Sen ska jag göra mig klar inför att dra en dejt med John Blund.

En sån dag!

Gör ett litet snabb inlägg nu.

Dagen har bestått av en lång promm med Evve. Fixa lite saker, baxade lite äpplen och så. Väldigt skönt var det. Riktigt varmt ute men ändå lite svalt. Härliga väder!

Nu ska jag sätta mig i bilen och sedan hämta tjejen. Vi ska käka i stan och sedan gå på bio. Vi ska se "i rymden finns inga känslor" Om jag minns rätt. Den filmen har jag velat sätt, så det blev ju bra.


Titta mamma.

Drog till med att göra en tjockpannkaka med stekta bacon i. Och måste säga att den vart ju både fin och god! Vilken lycka. Jag trodde inte äns den skulle växa om jag ska vara ärlig.



Jag har fortfarande ont i benet efter svamp plockningen igår. För er som inte vet så tog jag en flygtur och landade på handleden och med ansiktet rakt ner i mossan. Såg ju väldigt roligt ut, men sen va det roliga slut.



Det ser ju inte så mycket ut för världen.
Men det gör ONT kan jag lova. Det strålar i hela benet när jag kommer åt.


Aja, nu kommer min tjej. Evelina.
Hejdo!

RSS 2.0