Snart blir det att gå till kojjs!

Kvällen bestod av att jag och nicke sätt OTH och Gossip Girl. Med lite chips och dip, och en stor cola. Ikväll va de vist många som skulle parta. Så hoppas ni har de kul ikväll mina vänner! ♥

Själv ska jag strax hoppa till sängs. Måste säga att jag ångrar ingenting att jag inte drack en droppe nu i helgen, även om det hade vart roligt. Men ska bli så skönt att vakna i morgon och slippa känna öken käft, och baksmälla. Haha.

Åt iallafall en jätte god fruktsallad idag/ikväll. Med vit choklad och grejer. Snacka om att man kände att sommaren gärna får komma! Jordgubbar!

                          Godnatt,
                          hoppas alla får en kanon natt framför er!
 

                               

-It consists of three words, 8 letters.

Snö?

Ja de var ju synd man vakna av något tråkigt. När jag tittade ut genom fönstret så kräk snöa det! Jag som vill ha vår, och sommar! Kan det inte bara få komma. Aja, de smälter väl bort snart hoppas jag.

Inatt sov Levis och Noel här hos mor. Och i morse när jag var uppe så berätta mor vad Levis hade sagt i morse när han vaknade. Då hade han vänt sig mot Noel och sagt,

 "Noel, jag älskar dig".


Sen hade han gått upp. Så gulligt.

I snöstormen idag så blir det först till att grejja lite här hemma. Duscha och lite sånt. Sen ska jag till matfors. Kanske träffa evve, måste också in på affären en sväng. Efter allt det så drar jag till hassela. För ikväll blir det film och bara massa svull. Var länge sen man tog en sån kväll. Och eftersom nicke bara ska vara chaffis, så bestämde vi oss för en film kväll. Kan ju vara ganska skönt om vädret håller i sig också.



Dags att dona! Ha en bra dag,
och glöm inte att ställa om klockan inatt! :)

Full rulle!

Idag har värkligen vart full rulle. Börja med att jag och mor for ut till birsta. Var tvungen att lämmna tillbaka jeansen. Min rumpa var inte bekväm. Så strosa vi runt lite, och mor köpte pyjamaser till Levis och Noel. Så hittade även jag ett par nya jeans på Carlings. Kanske inte några som var lik dom första, men jag trivdes i dom. Så dom fick de bli. Sen fick jag även två par tröjor. Tack så jätte mycket mammi! Så himmla snällt! Och något jag behöver.

Har ju tyvärr inga bilder, ingen kamera, hade jag haft mobilen kunde jag ju fixat. Men den är ju inlämmnad som vanligt.

När vi var på Ikea så fick jag ett samtal. Jag fick förfrågan om jag ville jobba! Och såklart ville jag det! Så från ungefär klockan 15.00 har jag stått och tagit beställningar i en Thai kiost ute på Alnö. Gick jätte bra, var 2 jätte roliga personer som jag jobbade med. Var tydligen en av de flästa beställningarna denna dag. Så måste ju säga att de gick riktigt bra för att vara första gången!

Så nu sitter jag på Gärdehallen och luktar matos! Bror kom och hämta mig när jag jobbat klart. Så vi satt nyss här och käkade thai mat, och såg början av Let´s Dance.

Nä nu ska jag fortsätta se de. Han själv lär ju snart ska dra ut och spola isen. Vi satt nyss och dräggla över tjejerna som dansar, deras ben! Vem skulle inte vilja ha dom?


Aja, Kiss and Goodby! ♥

Shopping!

Torsdag, dagen innan helgen börjar.
Skrev inget igår, var lite halv slut efter att ha käkat kanon god mat med mor och håkan. Så få ta och knappa ner lite nu istället.

Idag har jag och mor vart ute och rännt hela dagen. Först var vi hos farmor och åt lunch. Jätte god vitlökspaj och en västerbotten. Var så jäkla gott! Sen drog vi till stan. Skulle igentligen på birsta också, men de behövdes inte. Vi hittade det vi skulle. Mor hittade jätte fina kläder, ett par jeans och en huvtröja och två andra tröjor. Jag själv fick ett par jätte schyssta jeans! Tack så jätte mycket! Kruxet är bara att jag måste prova dom nu någon dag, och se om de går ut sig. Fick tipset att köpa dom lite för tajta, för dom gick tydligen ut sig extra mycket. Så min rumpa trivdes inte i början, men får hoppas de ger sig!

Även nackspärr fick jag på köpet idag. Men de blir väl bra nån gång,
nu börjar Sveriges värsta bilkörare igen från pausen!

Ha en bra kväll!


Milow - Ayo Technology


NattiNatti!

Nu är det dags att knoppa. Ska upp bra tid i morgon. Då ska jag börja med att ta en dusch. Sen ska jag och mor dra en sväng på ikea, innan jag ska på möte om UGA. Hoppas värkligen att detta möte ger nått, och att de börjar händer saker. Kanske att någon ersättning börjar? Skulle inte vara helt fel. 
                
                       
Sov gott! Puss och Kram
 

Du blir vad du äter

Ikväll blir det en hemma kväll med mor. Vi har nyss käkat torsk och äggsås! Gott gott! Fick ju nämligen med mig ett lass med ägg från hassela. Sen klockan åtta blir det såklart Den rätte för Rosing och Andra Aveny. Men tills dess, dona med mitt cv.


Helgen över..

..och redan tisdag!

Jag har varit jätte dålig att uppdatera, men jag ju säga att de funits sina skäl. Börjar med självaste Angeltävlingen. Den va kanon kul! Klev upp kvart i 6, lördag morgon. Åkte halv 7 ner på sjön. Där fick vi våran ruta, och sen var det bara att sätta igång att borra hål och förbereda. Starten gick till slut halv tio, efter att ha blivit uppskjuten en halvtimme. Sen vid ett någon gång var det slut. Vårat lag fick inte en enda firre! Men vi var inte ensam. Hade bara varit ca 72 lag som hade fått något. Och de var ju på snudden 300 lag som var med. Men vi var fulla och glada ändå.



Efter kampen om 30 000kr, som var första priset, vart det After-angling. Upp på afterskin. Där var det full rulle. Men man var ganska sliten. Mot slutet på afterskin begav vi oss till Mörtsjön. Där fick vi middag. Och gjorde oss senare klar inför kvällen. Då va det Sportis som gällde igen! Och så blev det. Hade värkligen skit kul! Även om det finns en och annan minneslucka. Kanske rätt många också. Ajja! Shit the same, hade skit kul ändå jag.



Söndag, vill jag knappt komma ihåg. För fan vad jag mådde dåligt. Längesen jag var sådär bakis. Jag till och med spydde. Det händer annars inte. Jag brukar vara den där som äter, och äter, oooch ääter! Nä, så den var ingen höjdare. Jag och nicke tog det bara lugnt hela dagen.

Måndag, igår. Var jag fortfarande kvar i hassela. Skulle åka till stan. Men så blev det inte. Var ju sånt jäkla snö väder, så efter att vart i hudik med nicke och johnny, så såg jag och nicke film bara.

Så dessa dagar har faktiskt vart jätte bra. Utom söndagen då. Men man mår väl som man förtjänar. Som man brukar säga.

Bedtime Stories.

Just nu sitter jag i hassela. Ensam ute hos nicke. Han kommer sen. Så jag tänkte dra på nån film. Lär ju säkert somna. Och eftersom det var något fel på Bedtime Stories på min data så passar jag på att se den nu här. Har hört att den ska vara bra iallafall!



Godnatt allihopa!

Kall-vispad-nyponsoppa..

..lite av de bästa!

       

Eeyy!

Idag blir det staden igen. Med evve! Vi har lite mer saker att fixa som inte blev gjord igår. Måste på jackt efter storpack hotdogs! Sen blir de nog att kika in hos mammsen. Ska kolla med evve om de går att fixa. Måste nämligen hämta lite pengar.


Just nu tvättar jag de sista.
Ska väl plocka ur diskmaskinen snart,
och ta nått att stoppa i magen.
Evve är ju och hjäper hennes mormor med lite vardags saker.
Så vi ska ses efter det.

Igårkväll låg jag och såg OTH och Gossip Girl.
Vilket jäkla avsnitt av OTH! Kom ju nästan tårar. Jisses.
De är nått med den där serien som gör en knäsvag. Haha.
Nä men de va värkligen ett sorgligt avsnitt.



Nä, dags att trippa in i köket!

01.37

Jag sitter vaken. Är inge trött. Var ganska trött förut ikväll, men jag tror den där energi drycken gjorde susens. Vilket jag önska den kanske hade halverat. För jag vill sova. Men tänkte ge de ett försök. Men så jobbigt när man är vaken så man känner hur hungern smyger sig på, och man blir jätte kissis! Och jag som bor ute i friggeboden orkar värkligen inte gå in, utan få vakna i morgon av att måsta rusa in på toan istället. ♣.

150KG KVINNOR!

Idag har jag och evve hållt på att donat inför lördag.
Då är de ju nämligen Angeltävlingen i hassela. Och såklart har jag och några till brudar ett lag. Så idag fixade vi lite utstyrsel.



Vi kommer vara så snygga. Och vist är de fint väder ute? Så skönt att de börja bli bart på vägarna. En sak som är mindre bra är att förtsätter de att smälta, så kan det hända att angeltävlingen blir inställd. Vist är de kul med finväder, men solen får gärna ta de lite lugnt tills på lördag! 

Fick även reda på nyss att nu har jag och mitt lag mört bokad och klar för oss, nicke var snäll och ringde Hans-ivar i hassela. Så han la undan. Perfa!

Detta blir kul.


Dear Penis!


Tv kväll och lite damsugare.

Nu blir de tv för hela slanten. Först Den rätta för rosing, sen Andra aveny!
Och sen ska jag stoppa i mig en damsugare. Ni vet sån där grön.

TjippTjopp!

Oo sommar!

Idag blir de Kyckling och ris alá Jossan.
Är det bara jag som tänker på sommar och grillning
när jag känner lukten av rödlök?


Wake up happy!

I morse vaknade jag av att någon skrek till ute. Var ganska läskigt. Men eftersom jag var så trött så somnade jag bara om lite oroligt. När jag väl gick upp så märkte jag att anna-lenas bil var hemma. Vilket var knepigt, för hon skulle ju iväg och jobba. Så gick jag in, men hon var inte hemma. Så slog de mig bara, tänk om hon har nått med skriket i morse att göra? Om de hänt något? Töntig som jag är gick jag ut och kolla så hon inte låg i bilen. Ja kikade även efter om jag såg nått konstigt på tomten. Hahaha! Man blir fan knäpp av att bara vara hemma. För fick just reda på att hon åkte med en annan till jobbet.

Idag va de tänkt att jag framförallt skulle städa bilen. Men det blåser så jäkligt, så får ta de sen. Så jäkla jobbigt med blåst! Annars hittills av denna dagen har det inte blitt någe mycket alls. Har slängt in någon maskin tvätt, och inte gjort så mycket mer. Jo, smörjt in en kyckling. Haha.

Ikväll ska jag iallafall se Den rätte för Rosing. Jag tycker faktiskt de är ganska kul att se på. Men annars händer väl det inget särskilt idag. Var och kolla posten förut, höll värkligen tummarna på att jag fått nått brev från UG. Men såklart inte.

I morgon blir det lite mer att göra. Då ska jag följa med Evve in till stan. Vi ska uträtta lite saker, eller hon ska väl först och främst..så får jag se om jag kanske också hittar nått extremt billigt.



              Nä nu ska jag grejsa lite mer med min lilla tvätt.

Noel i mycket mindre format

Satt och kolla igenom lite bilder. Och kolla vad jag fann.
En Noel i pytte format! Så jäkla söt!



Ooohoh.

Ny vecka. Och hela helgen över. Idag åkte jag hem från hassela. Jag skulle ju även lägga ut lite bilder från Linneas kalas nu när jag är hemma, eftersom de gick så segt hos nicke. Så kom jag på att alla bilderna ligger i hassela. Jäkla skit. Men har en bild på Linnea gumman. Hon var ju så himmlans söt! Men de va såklert alla andra småttingar med.
 



Annars va helgen bra. Hade jätte kul i lördags. Länge sen man gjorde nått med sara. Men kvällen/natten sluta med att åka med nicke och anton hem till matfors. Nicke va ju chaffis åt anton, och eftersom de vart så sent så sov vi hos mig i matfors. Så slapp nicke att köra hem till hassela. Söndagen va man inte dåligt trött. Somnade även mitt på dagen. Sen på kvällen åkte sara hem till stan, och jag och nicke gjorde varma mackor och såg på Linda rosing. Fast på webbtv då. 

Idag drog jag hem. Hälsade även på mormor en sväng. Sen nu är jag hemma hos pappa. Här blire hocky nu ikväll. Lär väl komma några fler hit också. Brukar ju sluta så. Hehe. 



Ajja, ha en fin kväll allesammans!  

Nu är kalaset över...

Lägger in bilder senare, internet är just nu lite segt. Så går så sakta.
 Men börjar med denna på Jocke & Sara
:)

Jocke & Sara

Day after day.

Denna fredag kväll blev hur tok lugn som hällst. Fick träffa sara också, som är gjord för sitt hår. Hon har nämligen satt in dreads. Passar skit bra i det. Så jag är just nu i hassela. Jag och sara drog tidigare ikväll till helene. Tänkte kolla hur de gick med allt. De är ju nämligen barnkalas som gäller i morgon. Hennes dotter Linnéa fyller 5år. Så i morgon kommer man få träffa många prinsar och prinsessor. Gulligt! Så just därför blir de en ganska tidig kväll ikväll. Ska upp rätt bra tid i morgon. så jag och sara kan åka och hjälpa till innan alla barnen rullar in.


Idag var de ju även fredag den 13:e, igen! Har oturen slagigt er? Har den gjort de på mig? Ja. Vi fick nämligen en P-bot igår. Vilket inte va så roligt. Så vi stack in på polis stationen idag för att försöka häva den. Vi sa att vi höll på att hämta flytt saker. Vilket vi dels gjorde. Och de hade funkat, om bilen stod tvärt om. Samma plats, men med nosen åt andra hållet. Vad jag själv tycker så är de väl samma jävla parkering. Tydligen inte. Så nu ska vi betala 500kr innom en vecka. Men för vilka pengar då? Ska iallafall försöka få så man kan betala den i slutet av månaden. De ska tydligen gå.

Jag fattar inte varför allt ska vara så dyrt ibland.
 
På tal om fredag den 13. Nu har vi avklarat två stycken detta år. Och första hände det inget särskilt. Idag va väl dagen ingen höjdare. Hur ska då den tredje fredag den 13 bli? För de kommer nämligen en i november också. 

Antingen värkar dagen bara dyka upp en gång om året, eller tre gånger?
Är de för att 1 och 3 är själva siffrorna i talet?
Aja, jag lämnar detta med, dagen jag aldrig kommer förstå mig på.




Eftersom jag sitter på Nickes data just nu,
så har jag ingen bild ja har lust att lägga ut, så de får bli ett videoklipp!



Tycker denna är så sjukt bra.
Vem behöver nån bil att dra med? Detta värkar ju ur schysst ju!
Nått man skulle haft kanske. Haha!

Aja, godnatt med er! Kiss and hugs!

Godmorgon!

Snart bär de av in till stan. Ska hämta mina flyttlådor från lägenheten. För nu mera bor inte mor kvar i deras lägenhet. Och de är väl lite tråkigt, de va ju så nära till stan. Nu blir det ju en liten längre bit. Annars tycker jag väl att de är helt okej! Den nya lägenheten är ju en 3:a. Motför den gammla, den var ju en 5:a. Så den är ju helt klart mindre. Men de blir nog bra.

Nu måste jag sluta. Hörs! Hej.


Ett tips!


Var på apoteket för någon dag sedan. Jag har behövft någon ansiktsrengöring. Kan inte ha vad som hällst häller. Inte mycket som funkar. Skit drygt. Men nu testade jag att köpa Apoliva. Och den va jätte bra! Sen de bästa var väl att den ligger på halva priset nu. Så jag betalade ändast ca 15kr för den. Bra köp!



.

Varför vart inte jag född med guldfickor?

Vart är våren? Den var ju så fint påväg. Men nu känns det som att vintern har nyss börjat igen. Skulle vara så skönt att bara få kunna använda skinnjackan och tyg dojjerna. Less på vinterkläder.

Idag fyllde Erik 83år. En gubbe som står nära nickes familj. Så jag och nicke köpte en smörgåstårta och några lotter till han. Han vart jätte glad! Så nu sitter jag i Hassela. Men i morgon blir de stan med evve. Eller birsta. Får se. Ska bli väldans kul! Skulle vilja haft lite mer pengar, så man kan införskaffa lite saker man behöver. Så nu får jag väl välja ut de viktigaste bara. Typiskt. Får hoppas på mycket REA.

Igår när jag va en sväng i stan, så gick vi in på Återkommande mode. Och där såg jag en skit snygg tröja. Som jag fastnade för direkt. Och den kostade bara 43kr! Så jag var ju bara tvungen att köpa den. Men när jag väl står vid kassan, så funkar inte kortet. Jag trodde jag slog fel kod. Men de visa sig att jag hade inte så mycket pengar på kortet! Så här går man in på typ Erikshjälpen, och har inte äns råd! Haha. Pinsamt.

Aja, kvällen kommer bli att bara slappa. Kanske se lite webb tv.
Har ju missat massa nu. Måste ju bli lite uppdaterad.
 

Och mor, krya på dig! Stackarn har ju fått bältros. Och hon får ju faktiskt skylla på mig.
Bara för att jag haft vattkopper nyss.

♥   ♥   ♥
Ha en bra lill lördag! :)


 
 


Män som hatar kvinnor.

Igår fyllde ju Anna 20 bast. Du kommer i kapp en annan du med. Haha. Iallafall på kvällen blev de bio med henne, mor och håkan. Vi såg Män som hatar kvinnor. Den var faktist bra. Tur var de, för jag har velat sätt den länge, och hade på känn att den skulle vara bra också. Så den tycker jag är värd att se! 

 

Så bra.


HejHopp.

Sorry för att jag inte skrev något som jag sa. Men har inte haft lusten att göra det. Kan ju nämna att söndagen bestod av ett besök på eniro med anne. Käkade tårta och minglade runt och fick se lite hur allt gick till. Jätte kul, så tack så jätte mycket Annski! Jag tänkte faktiskt skriva i tisdags om allt detta, och även berättat att jag vart på Eniro igen och gjort massa tester. Såklart gick de inte fullt ut. Då blev man ju lite allmänt less på sig själv. Och de är ju aldrig någe kul att berätta. Som de är med allt tråkigt. De som gjorde att de sket sig, var ju såklart min engelska. Annars va de helt godkännt. Så jävla le att jag ska vara så kass på det. Måste nog ta och plugga upp skiten.

Annars i veckan har jag inte gjort nått speciellt. Typ vart på AF och sen ut och lämmnat lite Cv:n. Nu väntar jag på ett brev från UG. Skulle komma i slutet av månaden. Men de är väl bara att söka jobb som vanligt.

Måste berätta om en sak som hände i veckan. Jag och nicke var ute i Timrå och testkörde en Volvo S60 AWD Turbo. Eller ja, nicke körde och jag satt breve. Men iallafall, när vi kommer dit och ska köra så var vi tvugna att fråga om det var sommar däck på bilen (såg nämligen ut så). Och de var det.(?) Vilket kanske inte va så kul. Men dom på bilfirman släppte ändå iväg oss. Så satt jag och tänkte på de där. När en 20åring drar iväg med en turbo, brukar de kanske vilja se va bilen går för? Nog för att alla vill de, men ni vet ju hur ungdommar spec är. Inte precis bara känna komforten. Så hur kan man skicka ut folk med sommardäck på vintern? Va jag vet är de olagligt med sommardäck just nu. Snacka om att vara säljar-kåt.

Jag vill ha sommar, nu.



Lite om idag..

Här kommer 2 filmer som jag spelade in idag. Dom här två va så jäkla grymma. Skriver mer om helgen sen, orkar inte nu, men dessa två är värd att lyssnas på ändå. Ursäkta om de är lite snätt, och usel kvalite. Hur som hällst kommer ja berätta om va jag var på också eftersom dessa spelade. Sen även vem dom är såklart.




RSS 2.0