Hej då sommaren..

..Hej hösten! Nog har man sätt överallt att hösten är här. Men just nu ligger temperaturen här på -1,3 grader! Och de bara sjunker. Så nu är de bara fram med raggsockerna och massa tända ljus:). Gud, denna tid är rätt mysig. Men jag föredrar hällre kylan när julen börjar komma. Jag kan ha en tendens att bli rätt nere på hösten, men är nog inte ensam. Sitter även för första gången och skriver från mobilen, så måste sluta nu. Hej då! :p

Hello Bello!

Here we go again. Nu är ena tossen helt klar! WOOHO! Men tyvärr ville de inte ta båda sammtidigt. Så har fått en ny tid till den andre. Iallafall så har de tagit bort sidan av min nagel, sen skar de bort, och frätte en bit av roten (låter skit äckligt, jag vet). Och nu kommer de inte växa där på sidan mer. 

Ett jätte tack till min käre mor som ställer upp och följer med mig!
Du är alltid mitt bästa stöd. Tack! ♥




Så nu sitter jag här med benet i högläge (var tydligen bra). Men som lite tröst, lämnade jag tillbaka en tröja (vilket var tråkigt) men köpte mina älskade skor!! Kan tyvärr inte pröva dom nu, så får vänta ett tag. Tur de är 14 dagars öppet köp.

Känner mig riktigt glad idag. Vaknade med ett toa besök, kan man säga. Var så jävla närvös! Och det blev bara värre. Men kom såklart hem, glad som en sol! Ingen antibiotika behövdes häller. Glad är jag för det! Blir bara att knapra alvedon förmodligen.

Nu blir det till att vila, någon timme, sen ska jag göra mig klar. Får se när sara är klar för att åka.

Hej hopp propp!

Att ens dag kan bli så bra av en liten sak?



Jag gillar det nya halebop skarpt.
 Kanske inte är så mycket skillnad. Men på något sätt är de bättre.
Plus att byter man nu får man ju dessa gratis sms.
Så vad passar bättre när sina egna precis gått ut?
Jo detta.

Sen var det även bra att man kan ladda med endast 50kr om man vill det.
Jag laddade nyss med 50kr genom internet banken.
Funkade hur bra som hällst och det var super enkelt!

Tänkte ju byta till telia, men blir en fortsatt trogen halebopare.

Kisses and hugs!

jajajaja

I morgon blir de väl inge spec. Utom att på eftermiddagen ska jag på stan med Maja. Länge sen man gick där nu känns det som. Annars denna vecka har de väl inte gjorts så himla mycket. Har vart med sara endel, (rock stars?). Sen kom även nicke i förrgår. Så har spenderat tid med han också. Han skulle på körskolan, arbetsförmedligen och så. Kul att de gick bra för dig! Men han drog hem idag, på kvällen. Första natten man sover ensam nu på ett tag. Igen. Helgen sovs ju nämligen med massa folk också. Så detta är första. Vilket inte är kul. Tycker inte om att sova ensam längre. Hehe.

Förästen? Har jag skrivit något om helgen?
Har jag inte, så kan jag säga att den var så jävla rolig! Ojoj. Karatefylla.

På fredag ska jag fixa mina tossingar. Börja bli smått närvös nu. Men det är på tiden att jag blir helt bra. Åker även till matfors och ska träffa evve en sväng, och fixa lite andra saker. Sen drar jag och sara till Hassela. Faktiskt skönt att komma dit, ska hälsa på Helene också. Länge sen nu. Blir en lugn helg!

Tjipp och hej leverpastej !

Ett måste..


Taco Taco

Maja tonight. Hoppas på en bra kväll !



Taco taco. Burrito burrito. Taco taco.
Fulfill all your wishes
with my taco-flavored kisses!

Vill inte ta mig tid..

..till att skriva nått!
Är nämligen med sara just nu. Hon kom igår. Även maja och evve var här igår också. Kulkul. 
Iallfall blir de film nu snart, jag och sara ska mysa.
Vi var även nyss ute och gick, lagade sedan nudlar och gjorde sallad o så. Göttans värre.

Fick vykort från turkland av Anne idag. Gulligt och tuuusen tack!

Älskar denna bild. Haha.



Chiaoo!

Skit msn, men bäste helg.

Jag kände inte för att skriva något igår. Dels hade jag fullt upp med annat, sen vet jag inte vad som hänt, har tappat lite suget. Men de kommer väl igen. Någon period nu bara kanske. Men hur som hällst, knappar ner lite nu.

Måste bara påpeka att mitt msn JÄVLAR SOM FAN!!! Gud. Lär ju bara vara jag som är drabbad.

Aja, min helg har vart kanon! Har vart på bra humör näst intill hela helgen. Tack vare några av mina underbara vänner. Fredagen var det maria som hade fest. Hur bra som hällst! Och kul att maria var med kvällen ut ;) Naturligt vis var ju jag och evve sist där i från. Haha. Tänker inte gå in på nått speciellt, men så jävla rolig kväll/natt. Evve och jag busade reält, med många skratt.

Lördagen drog jag till hassela en sväng. Sen tillbringades kvällen i stan med sara och massa annat gött folk! Även en sen kväll (tidig morgon?) med många skratt och festande. Dock var jag mycket mycket mer omtumlad i lilla magen på lördag morgon, än vad jag var igår morse. Skönt på ett vis.

Söndagen var jag och sara till Pelle och käka pizza, chips och dip. Riktig svullst-dag. Vart lite gitarr hero också. Som vanligt suger jag på det. Fnittrar väl mäst bara. Tönt jag. Vi skulle även se Bert. Men slutade med att vi åkte hem eftersom klockan vart rätt mycket och sara skulle upp tidigt.

Jag måste värkligen bli bättre att dokumentera med bilder.
 Men det blir ju aldrig. Skärpning, värkligen skärpning på mig!


Idag har de inte blitt så mycket, drage till matfors typ. Träffat evve. Och sökt våran hemtelefon! Den är så borta, så nu har pappa lagt en hittelön på 100kr för den som hittar den! MEN VART ÄR DEN? Helt jävla borta.

Usch nu är nog sommaren slut.




Lite sista saker jag vill säga,

Welcome home Annski! Hoppas du haft de bra.
Medans, goodbye mami, hoppas ni får de bra i Teneriffa! *Avis

Sen efter omständigheter som hände i lördags, många sörjer.
Men ta hand om varandra. Ingen klarar sig helt ensam!

♥   ♥   ♥

Remember, it´s not a end, its a new beginning.



 

Dags att knoppa.

Nu känner jag faktist för att gå i sängs. Sitter ensam uppe igen (nattugglan). Nog för att klockan inte är så mycket nu. Men de slutar alltid att jag sitter kvar uppe sist.

Idag var jag som sagt med mor i birsta. Rolig dag faktiskt. Vi käkade även lunch på charm. Vart en bakad för mig med skagen! Mor införskaffade ett par stövlar. Och jag massa drömmar. Mot kvällen drog vi och hälsade på farmor. Dom vart nog ganska paff att vi dök upp, och allra hällst att de var jag och mamma. Men dom värkade inte annat än glad! Kul att vara där. Vi kom hem vid nio. Va ganska seg då, så de blev tv och datan. Och nu sängen!



Det är omöjligt att älska,
och vara förnuftig på samma gång.

Pengar?

Jag hittade ett par skor idag.
Nu gäller det att få in lite stålars bara.



Vill bara ha. 


Mor kom och hämta mig idag,

...vi åkte på ica, och köpte oss massa färdigt go käk. Eftersom klockan var runt sju, så orkade ingen av oss att laga. De vart grillad kyckling, potatis sallad, en jätte god sallad, och såklart bröd! Även om min mage fortfarande streikar mot mat. Så klämde jag i mig lite. Det var iallafall kanon gott. Annars idag har jag vart jätte frusen, antingen är de bara så att de kanske är kallt, eller börjar man väl bli sjuk. Men de hoppas jag inte! Och vad är skönare då, än en lång, varm, dusch.

Just nu sitter jag jätte vaken (vaken lär ni redan fattat). Men lär väl ska lägga mig snart ändå. Ska med mor till birsta eller stan i morgon. Kul att göra något med henne. 

•     •     •     •     •     •     •

Idag gjorde jag och evve iallafall slush! Hoppas den blir god. Blir ju party på fredag! Ska bli jätte kul! 




Aja, hare gött! Sweet Dreams.
"Jag lever, jorden inte gick under, än?"  

Staden idag.

Ja idag var man och fixade ögonen då. Eller ja, fixade linser. Iallafall ett "prov-par". Som jag nu ska ha i två veckor. Men kan säga att jag ser nästan dåligare just nu. När jag väl sitter här vid datan, får jag kisa och kolla närmare för att se. Mer obehagligt. Trodde de skulle bli bättre? Men de kanske kommer? Själv tycker jag att jag såg bra utan. Men det var ju denna huvudvärk då.



Men precis nu känns det mer som, 
 jag har valt att se dåligt, men blev ju iallafall av med värken?



Aja, vi får se hur detta går. Får väl höra av mig till dom om de inte blir bättre.
Annars idag efter jag va på Synoptiken, så drog jag och evve till birsta. Båda skulle in på biltema. Innan vi drog dit så stannade vi förståss på donken. Tog driven. Har alrig skrattat så mycket som då. Vår lilla komversation med apparaten efter evve sagt vad hon ville ha, aparaten säger:

-Något mer?
-Ny nota.
-VA?
-Ny nooota. (lugnt och sansat, med kanske en litet längre tonläge)
-VA?
-NY NOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag börjar skratta som fan, och fick även med evve på den saken, vart lite halv svårt att beställa då, när hon väl hörde liksom, hade mäst bara ont i magen och kunde inte prata. Men tillslut blir de evve som får ut en syl i vädret och kan säga vad jag ska ha med blandning av skratt. Och tillslut:
-Något mer?
-Lite ketchup.
Efter denna rond av skratt, så åker vi vidare till luckan, påvägen så härmar evve de hon just skrek ut "NY NOTA" och skrattar. Och oturen vi hade var vist att luckan kom mycket snabbare än vad vi trodde. Så tjejen hörde allt. Så när vi skulle betala möttes vi av:
-Jag hör faktist lite dåligt!!! (och hon lät inte som att de va en rolig dag på jobbet)

Nä fyfan, att en sån där liten sak kan göra så man får ont i magen av att skratta så mycket. Kanske inte låter så roligt men de va det. 

Annars idag, skulle jag umgås med sara. Men de blev inte. Jag var tvungen att svika henne och åka till matfors. :( . Men vi kanske kan träffas på lördag då, som vi prata om. Någon som vet något kul kanske?



Gud vad jag tycker om dessa 2 låtar just nu. Eller man blir typ lite pigg av dom.
E-type - The tide ,  Florida - In The Ayer Ft. Will.I.Am


Nä nu orkar jag inte att skriva mer. Take care!

  

Hassela idag.

Ja idag vid kl.9 drog jag till hassela. Ganska tidigt, jag vet. Men hade inget att göra..och kunde inte sova. Så käkade även frukost hos nicke. Eftersom jag inte kan käka den så tidig så va ju de bra. Tänkte komma hem bra tid också, eftersom jag måste till stan i morgon, synoptikern. Men såklart vart jag kvar rätt sent. Kändes jätte bra att vara där idag. Vart massa prat, bus, och bil-spel. Så just nu sitter jag hos mor. Kom hit för inte allt för länge sedan. 

Min klump i magen har sakta börjat försvunnit. Men de är som om den väntar på att komma tillbaka, nästan som om man skulle sitta och lura på något. Tar en dag i taget.
Vi klarar detta.


Sedan håller jag tummarna för detta jobb.
Det skulle ju vara super kul. Med Evvsi pevvsi.








Aja, godnatt gott folk!

Eftersom jag snorat ganska mycket nu dom senaste dagarna,
så kände jag för att lägga ut en liten bild på hur de kan se ut.

 
Mmm, mumsigt!

 som någon skulle sagt*
(nämner inga namn, matfors förstår nog)

Söndag.

Denna eviga söndag. Men när man inte jobbar, känns det inte så farligt. Fast konstigt nog är de oftast något man alltid har att göra på måndagen efter. Dagen bestod iallafall av lite grillat hos mormor. Där va även bror och pojkarna (levis & noel) Var ju bara tvungen att knäppa lite på dom. Jag och levis körde en tävling om vem som kunde ta en tugga snabbast. Vem tror ni vann? Inte jag såklart. :P

 
Gopruppen Levis och bror.

 
Lille mys Noel! :)

 
Noel med vaniljsås och bror.



Kom väl hem runt klockan sex eller något sånt.
Då kom evve ner hit. Vi bestämde oss för att dra ut och kika på lite spökställen. Men rädd som vi är, så fick maria och jörgen följa med. (evves mor och låssas pappa). Dom viste mer exakt var de där spökstället var. Och kan ju säga att på slutet höll vi på att skita ner oss. Dels hade de blive kol svart, sen slog evves fläckt av i bilen! Inte bara en gång efter den börja fungera häller! Så vi for fortare än blixten där ifrån. Fyfan!



Här går jörgen framför oss i bilen. Hua!










Lite uppdatering.

Ja vart ska jag börja? Jo att jag hoppas Anne har de hur bra som hällst i Turkland. Men de tvivlar jag inte en sekund på. Sen vet jag faktiskt inte. Känner att jag inte orkar skriva om alla dagar häller. Men drar helgen lite snabbt. Har ju några bilder iallafall denna gång. Men de var väl inte så många, men en början. :P

Fredags var jag evve elin och linda, och käkade middag hos mor i stan. De vart kräftor, paj och lite sprille. Jätte mysigt var det. Sen kom även zandra förbi. Jätte länge sen man träffade henne. Så hon tog sig lite käk också. Senare på kvällen kom även jess och jonas! Jätte kul!! Var kul att träffa alla tillsammans. Inte så ofta. Vi gick även ner på stan en sväng. Men gick ganska snabbt hem igen. Hemvägen var ju ganska rolig. Vi var nog en av dom som fick S-vallan först den morgonen. Haha!! Aja, här är lite bilder. Men jag sa inte att de va många.
 
     


Tänkte lägga ut rästen också, de är väl 3st när vi var ute.
Men dom är så jäkla mörka. Så de gör nog inget att jag skippar dom.


Lördag!

Då började jag och evve med att ha picknick i bilen. Lite halv mysigt och jäkla gott kan jag lova! Sen när de blev lite mer mot kvällen, så tänkte vi dra in till stan. Och det var då brorsan ringde och fråga vad vi skulle göra. De slutade iallafall med att jag bror evve och catrin for till elin och sebben. Till deras nya lägenhet. Jättefint måste jag säga! De vart gitarr hero och lite drickande. Men jag själv var nykter med evve. Knäppte ju förstås kort på min goa baguette, jag gjorde. Med massa salami ost! Yammi!!



Måste säga att fredagen och lördagen var helt okej.
Tack evve för att du lyste upp min helg. Och alla andra också! Nu var de bara söndag kvar.




Ingen ork.

Nä, har ingen ork till att skriva något.

Be back later.

♣     ♣     ♣

Regn, men vad gör de?

Heloo every body!

Just nu sitter jag i min stuga och hör hur regnet knastrar på taket. Sen jag skrev sist har de hänt en del. Eller lite iallafall.
Kan ju börja med söndags kväll. Då åkte jag till stan och tänkte knoppa där. Så nicke2 åkte med anne och nicke1 till stan. När de väl kom in, vart de lite hungriga..så jag bestämde mig för att hänka på dom på Mc donalds. Det måste vara det bästa jag gjort den kvällen. Hade skit kul. Tyckte även anne kom ganska bra överänns med han i kassan. Haha. Såklart tästade vi dom nya Mcfeast. Finns ju ingen godare burgare på Mcdonalds. Och kan säga att denna var ruskigt god! Utom att min var hyffsat ramsne. 

Måndag, då blev de till att dra ut i birsta för att leta någon data till mig.
 Jag var först inne på en bärbar. Men eftersom jag absolut inte ville sträcka mig över 5000. Så hittade jag ingen jag ville ha. Så då började jag tänka om. Så nu vart de en Stationär och en 22" skärm. Så nu blir de till att möblera om i stugan någon dag. Jag är faktist riktigt nöjd. Tog en bild på dom från internet, på datan och skärmen.

                              

Datan är skit liten. Och de är skönt. Även om de kanske är bättre med en stor. Men är man ingen spel människa, så skulle den där bli bra. Så hoppas det då. Änn funkar de bra. Glad att de även finns brännare på den. Den kanske ser liten ut, men den har ändå ganska mycket! ;)
 
Annars igår, så  drog ju Anna till Barcelona igår (Lycka till) !  Sen Fyllde håkan år, GRATTIS!!. Så de vart lite olika firande. Men på kvällen drog iallafall jag och nicke till matfors. Fixade massa med min data och sen såg film! Eller jag var helt slut, så jag somnade väl mäst. Hehe.



Men idag, vilken dag!! ÄNTLIGEN HAR DE KOMMIT! Så nu väntas det att se både One Tree Hill och Gossip Girl. Yes!! Jag har faktiskt längtat. Ända serierna jag gillar skarpt.

                     



Nä nu blir de väl till att dra in och käka frulle. Och se om tvätten är klar.  


Hey doo!

RSS 2.0